Wheat Germ Oil Жито зародиш масло

Wheat Germ Oil (Triticum Vulgare) is a thick, sticky, viscous liquid that is orange/yellow in color. Жито зародиш масло (Triticum vulgare) е дебела, различни, Съществително име, което е оранжев / жълт цвят. The color may vary from batch to batch. Цвета може да варира от партида до партида.
It is very rich in vitamins A, D, and E which is a natural antioxidant. Тя е много богата на витамини A, D и Е, който е естествен антиоксидант.
Wheat Germ Oil is an unrefined oil and as such, some find […] Жито зародишните Ойл е unrefined нефт и като такава, някои намерите […]

Read the full article... Прочетете пълната статия ...
Posted in Wheat Germ on Aug 4th, 2007, 12:43 pm by michael Публикувано в зародиша на жито на 4-ти август 2007, от 12:43 ч. michael

Safflower Oil Сафлор нефт

Safflower Oil (High Oleic) Carthamus tinctorius Flos., Mexico (Synonyms are American saffron, false saffron, bastard saffron, and dyers’ saffron). Сафлор масло (Върховен олеинова) Carthamus tinctorius Flos. Мексико (страниците са американци, шафран, окачени шафран, копеле шафран и dyers "шафран).
Safflower oil is an unsaturated oil which is pale to rusty yellow in color with a makeup similar to that of sunflower oil. Сафлор петрол е мастни масло, което е бледо да rusty жълт цвят, с гримьорът, подобна на тази на слънчогледово масло.
The oil is cold pressed from the seeds. На петрола е студено пресован от семена. The odor is bland. В odor е bland.
The natural […] Естественият […]

Read the full article... Прочетете пълната статия ...
Posted in Safflower on Aug 4th, 2007, 12:25 pm by michael Публикувано в Шафранка на 4-ти август 2007, от 12:25 ч. michael

Rice Bran Oil Райс трици петрол

Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Райс трици масло (INCI: Oryza sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Райс трици Петролът е богат на витамин Е комплекс, tocopherols и tocotrienols, уникален антиоксидант, известен като гама oryzanol, високи количества на фитостероли, polyphenols, и squalene.
Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Райс трици петрола се е един много добър срок на годност в сравнение с други растителни масла, поради това е антиоксиданти.
Due to […] Поради […]

Read the full article... Прочетете пълната статия ...
Posted in Rice Bran on Aug 4th, 2007, 12:21 pm by michael Публикувано в оризови трици за 4-ти август 2007, от 12:21 ч. michael

Palm Oil Палмово масло

Palm Oil contains an equal proportion of unsaturated acids, containing about 40% oleic acids (monounsaturated), 44% palmitic acids and oleic acids, which are also the major fatty acids produced by the body. Палмово масло съдържа равен дял от мастни киселини, съдържащи около 40% олеинова киселини (monounsaturated), 44% palmitic киселини и олеинова киселини, които също са основните мастни киселини, произведен от организма. A natural source of Vitamin E, the tocopherols and tocotrienols, Palm Oil is also a very rich source of beta-carotene which is […] А природен източник на витамин Е, на tocopherols и tocotrienols, палмово масло също е много богат източник на бета-каротин, който е […]

Read the full article... Прочетете пълната статия ...
Posted in Palm on Aug 3rd, 2007, 10:50 pm by michael Публикувано в палма "на 3-ти Август 2007, от 10:50 ч. michael

Olive Oil Зехтин

Extra Virgin Olive Oil, Olea Europaea, is extracted from olives by mechanical or other methods, typically utilizing pressure, which do not modify the basic properties of the olive. Екстра необработено маслиново масло, Olea Europaea, е извлечена от маслини с механични или други методи, обикновено се използва налягане, които не променят основни свойства на маслините. The result is a completely natural product which maintains the taste plus chemical and biological characteristics of the olive. Резултатът е напълно естествен продукт, който поддържа вкус плюс химични и биологични характеристики на маслините.
Once the oil has been extracted […] След приключване на петрола е била извлечена […]

Read the full article... Прочетете пълната статия ...
Posted in Olive on Aug 3rd, 2007, 10:41 pm by michael Публикувано в маслиново на 3-ти Август 2007, от 10:41 ч. michael

Foraha Oil Foraha Ойл

Foraha, a/k/a tamanu, kamanu and Alexandrian laurel, Madagascar. Foraha, а / к / един tamanu, kamanu и Alexandrian laurel, Мадагаскар. Calophyllum inophyllum, organic. Calophyllum inophyllum, органични. typically sold by weight. обикновено се продават на тегло. This beautiful opalescent cold pressed green, slightly waxy oil is rich and thick, with a delicate nutty or spicy smell. Тази красива opalescent студено пресован зелено, малко масло, отново е богата и дебела, с деликатен nutty или пикантни миризма.
Foraha stimulates cell regeneration and is good for fragile or broken capillaries. Foraha стимулира клетъчната регенерация и е добре за чупливи капиляри или счупени.
A traditional medicine […] Традиционна медицина […]

Read the full article... Прочетете пълната статия ...
Posted in Foraha on Aug 3rd, 2007, 9:25 pm by michael Публикувано в Foraha на 3-ти Август 2007, от 9:25 ч. michael

Evening Primrose Oil Вечерни Primrose петрол

Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Вечерни Primrose масло (Oenothera Biennis) е бледожълт масло с приятна, лека и nutty вкус. Solvents are not used in its extraction. Разтворители не се използват в своя добив. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and […] В лечебни действия на Вечерни Primrose Ойл резултатите от своето високо съдържание на гама-linolenic киселини (10% GLA), основна мастна киселина, която е от ключово значение за клетката и […]

Read the full article... Прочетете пълната статия ...
Posted in Evening Primrose on Aug 3rd, 2007, 9:15 pm by michael Публикувано в Вечерни Primrose на 3-ти Август 2007, от 9:15 ч. michael

Emu Oil ИПС Ойл

NOTE: THIS IS NOT A VEGETABLE OIL. Забележка: Това не е растително масло.
Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. ИПС масло - Dromiceius Novaehol-Landiae. An emu is a flightless, grey-feathered ratite bird of Australia and is closely related to the ostrich. Една ИПС е flightless, сиво-пернат щраусови птици от Австралия и е тясно свързано с ратан.
Emu Oil comes from a thick pad of fat on the back of the bird that was initially provided by nature to protect the […] ИПС Ойл идва от дебела подложка на мазнини на гърба на птица, която бе първоначално предвидени от природата за защита на […]

Read the full article... Прочетете пълната статия ...
Posted in Emu on Aug 3rd, 2007, 9:05 pm by michael Публикувано в Икономическия и валутен съюз на 3-ти Август 2007, от 9:05 ч. michael

Coconut Oil, Virgin Кокосови масла, Богородица

This is how Coconut Oil really and truly smells! Това е наистина как кокосови на нефт и наистина миризми! When you take a whiff of this virgin, pure oil you will be mentally transported to a Caribbean or a South Pacific island. Когато се вземе Лъх на това свежо, чисто масло, Вие ще бъдете транспортирани до психично Карибите или Южна тихоокеанските острови.
Virgin Coconut Oil is processed by technology developed in Japan using a centrifuge and gravity. Вирджински кокосови Ойл се обработват от технологии, разработени в Япония с центрофуги и тежестта. The coconut is harvested and […] В кокосови се събират и […]

Read the full article... Прочетете пълната статия ...
Posted in Coconut, virgin on Aug 3rd, 2007, 9:00 pm by michael Публикувано в кокосови, необработен на 3-ти Август 2007, от 9:00 ч. michael

Coconut Oil Масло от кокосови

Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Кокосови масло - Кокосови Nucifera - е получена от copra, сушени "месо" от кокосови. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Дестилаторите на отделни copra от корпуса на кокосови. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. Той е сух, смачкани, а след това пресовани за премахване на петрола. This coconut becomes liquid at 76 degrees. Това се превръща течността в кокосови 76 градуса. When cold it becomes solid or semi-solid. Когато стане студено твърди или полу-масивна.
Coconut […] Кокосови […]

Read the full article... Прочетете пълната статия ...
Posted in Coconut on Aug 3rd, 2007, 8:57 pm by michael Публикувано в кокосови на 3-ти Август 2007, от 8:57 ч. michael

Next Page » Следваща страница »

Close Затварям
E-mail It Е-мейл Тя