Rice Bran Oil Райс трици петрол

Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Райс трици Ойл (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Райс трици Петролът е богат на витамин Е комплекс, tocopherols и tocotrienols, уникален антиоксидант, известен като гама oryzanol, високи количества от фитостероли, polyphenols и squalene.
Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Райс трици петрола се е един много добър срок на годност в сравнение с други растителни масла, защото от нея на антиоксиданти.
Due to […] Поради [...]

Read the full article... Прочетете пълната статия ...
Posted in Rice Bran on Aug 4th, 2007, 12:21 pm by michael Публикувано в оризови трици за 4-ти август 2007, 12:21 PM от Майкъл

Close Близо
E-mail It Е-мейл То