Emu Oil ИПС Ойл

NOTE: THIS IS NOT A VEGETABLE OIL. Забележка: Това не е растително масло.

Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. ИПС масло - Dromiceius Novaehol-Landiae. An emu is a flightless, grey-feathered ratite bird of Australia and is closely related to the ostrich. Една ИПС е flightless, сиво-пернат щраусови птици от Австралия и е тясно свързано с ратан.

Emu Oil comes from a thick pad of fat on the back of the bird that was initially provided by nature to protect the animal from the extreme temperatures of its Australian homeland. ИПС Ойл идва от дебела подложка на мазнини на гърба на птица, която бе първоначално предвидени от природата за защита на животните, от екстремни температури на своите австралийски родина.

Emu Oil is an edible oil which is non-irritating. ИПС Ойл е годни за консумация масло, което не е дразнене.

The oil is almost odorless but this will vary from batch to batch. На петрола е почти odorless, но това ще се различава от партида до партида. It would be rare to obtain a batch that had a strong or objectionable odor. Той ще бъде рядко да получат партидата, която е силен или неподходящо odor.

For centuries, the aborigines of Australia have been applying Emu Oil to their wounds with excellent results. От векове, за aborigines на Австралия са били прилагане на Икономическия и валутен съюз нефт им рани с отлични резултати. Today, more and more, it is being added to products worldwide to increase the product’s effectiveness. Днес, все повече и повече, тя се добавя към продуктите в световен мащаб да се увеличи ефективността на продукта. It is found in foods, muscle pain relievers, skin care products, and natural soaps. Той се намира в храни, мускулни болкоуспокоителни, продуктите за грижа за кожата, както и естествени сапуни.

Some of the known properties of Emu Oil are: anti-bacterial, anti-inflammatory, skin regenerative, high in oleic acid (oleic acid has better skin-penetrating qualities than vegetable oils), moisturizing, does not clog pores, and penetrates through several layers of skin. Някои от известните свойства на Икономическия и валутен съюз на нефт, са: анти-бактериални, противовъзпалително, за възстановяване на кожата, високо в олеинова киселина (олеинова киселина е по-добре на кожата-проникваща качества от растителни масла), хидратация, не clog порите, и прониква през няколко слоеве на кожата.

Some of the known uses of Emu Oil are: Assists with the healing of bed sores. Някои от известните приложения на Икономическия и валутен съюз на нефт, са: Подпомага с изцелението на легло възпаление. When Emu Oil is applied to a new cut, scrape, or burn; Emu Oil assists with prevention of scars. Когато Икономическия и валутен съюз нефт се прилага към нова разфасовка, пренасочване, или горят; ИПС Ойл оказва съдействие за предотвратяване на белези. Provides sunburn relief. Осигурява sunburn релефен. Makes a wonderful massage oil for muscle aches and strains. Прави чудесни масаж на петрол за мускулни болки и напрежения. Very helpful for arthritis pain and inflammation. Много полезни за артрит болка и възпаление. Provides canker sore relief. Осигурява canker възпалено облекчение. Useful for diaper and heat rash. Полезно за diaper и топлинна обрив. Great as a massage on children who have “growing pains” in their extremities. Големите като масаж на деца, които са "Трудностите" в своите крайници. Assists with prevention of stretch marks; once stretch marks are present, assists with eliminating accompanying dryness and itchiness. Оказва съдействие за предотвратяване на участък марки; веднъж участък марки са налице, оказва съдействие за премахването на придружаващите сухота и itchiness. Makes tight skin more supple. Прави кожата по-плътно supple. Good skin lubricant; also useful in sexual applications. Добро лубрикант на кожата, както и полезна за сексуалната приложения. Many people use so-called “baby oil” for their babies’ skin care and for their own sexual lubrication. Много хора използват т. нар. "бебешко олио" за своите бебета "кожата грижи и за своите собствени сексуални лубрифицирано. However, usually the main ingredient in “baby oil” is mineral oil which is derived from petroleum . Въпреки това, най-често основната съставка в "бебешко олио" е минерално масло, което е получено от петрол. This is what thousands and thousands of people are using on their babies and on their own private parts. Това е, което хиляди и хиляди хора се използват за своите бебета и по своя собствена частна части. Is it any wonder that every day more cancers and unusual diseases are being found in infants, children, and adults? Трябва ли всеки чудно, че всеки ден по-рак и необичайни болести, които се намират в малки деца, деца и възрастни?

In Soapmaking: This almost odorless Emu Oil has a color ranging from dark ivory to yellow (depending on the batch) and is a wonderful addition in soapmaking. В Soapmaking: Това почти odorless ИПС Ойл е с цвят слонова кост, вариращи от тъмно до жълт (в зависимост от партидата) и е прекрасно допълнение в soapmaking. Emu Oil is moisturizing and adds hardness along with good lathering. ИПС Петролът е хидратация и добавя, твърдост, заедно с добрата lathering. Emu Oil, when first applied to the skin, is greasy. ИПС нефт, когато се прилага за първи кожата е мазна. However, within 5-10 minutes one notices that the Emu Oil is slowly being absorbed by the skin leaving a great feeling of overall smoothness on the skin. Въпреки това, в рамките на 5-10 минути един уведомления, които ИПС Петролът е бавно се абсорбира от кожата, напускащи голямо чувство на цялостната smoothness върху кожата. You can use it straight or you can add essential oils of your choice. Можете да го използвате, или направо можете да добавите етерични масла по ваш избор.

A bottle of Emu Oil should be shaken ever so lightly to mix the contents prior to each use. Бутилка на Икономическия и паричен съюз на нефт трябва да се разклати все така леко да се смесват съдържанието преди всяка употреба.

Store in a cool, dark place, away from direct sun and heat. Се съхранява в хладно, тъмно място, далеч от пряка слънчева и топлинна енергия.

Shelf life when properly stored is approximately 1 year. Срок на годност при правилно съхранение е около 1 година.

Fatty Acid Composition: Oleic 45-50%, Palmitic 22-25%, Stearic 8-10%, Linoleic 6-10%. Мастнокиселинния състав: 45-50% олеинова, Palmitic 22-25%, Стеаринова 8-10%, линоленова 6-10%.

Free Fatty Acids less than 6%. Свободни мастни киселини по-малко от 6%.

Iodine Value 50-80. Йод стойност 50-80.

SAP Value: 175-200. SAP Стойност: 175-200.

Flash point: >140 deg. Точка на възпламеняване:> 140 доста. C, >284 deg. В> 284 доста. F.

INCI: Emu oil. INCI: ИПС масло.


Latin Name : Dromiceius Novaehol-Landiae Латински име: Dromiceius Novaehol-Landiae

Forms Available : oil Формуляри: петрол

Aromatherapy & Health Uses : A natural anti-inflammatory. Ароматерапия & здраве употреби: А естествено противовъзпалително. Reduces swelling, stiffness in joints, bruising and muscle pain. Намалява отоци, скованост на ставите в ставите, мускулни болки и натъртване. Known properties of: anti-bacterial, anti-inflammatory (such as for muscle aches and pains or arthritis pain and inflammation), skin regenerative, high in oleic acid (oleic acid has better skin-penetrating qualities than vegetable oils), moisturizing, does not clog pores, and penetrates through several layers of skin. Познати на имота: анти-бактериални, противовъзпалителни (като за мускулните болки в ставите и артрит болки и възпаления), за възстановяване на кожата, високо в олеинова киселина (олеинова киселина е по-добре на кожата-проникваща качества от растителни масла), хидратация, не не clog порите, и прониква през няколко слоя на кожата. Assists with the healing of bed sores. Подпомага с изцелението на легло възпаление. Applied to a new cut, scrape, or burn; assists with prevention of scars. Прилагат за нова разфасовка, пренасочване, или горят; оказва съдействие за предотвратяване на белези. Provides sunburn relief. Осигурява sunburn релефен. Provides canker sore relief. Осигурява canker възпалено облекчение. Useful for diaper and heat rash. Полезно за diaper и топлинна обрив. Great as a massage on children who have “growing pains” in their extremities. Големите като масаж на деца, които са "Трудностите" в своите крайници. Assists with prevention of stretch marks; and once stretch marks are present, assists with eliminating accompanying dryness and itchiness. Оказва съдействие за предотвратяване на участък марки и марки участък, след като са налице, оказва съдействие за премахването на придружаващите сухота и itchiness. Makes tight skin more supple. Прави кожата по-плътно supple. Good skin lubricant; also useful in sexual applications. Добро лубрикант на кожата, както и полезна за сексуалната приложения.


[ Purchase Emu Oil Based Products ] [Покупка ИПС петролни продукти на основата]
- --
[ Recipes ] [Рецепти]

Posted in Emu on Aug 3rd, 2007, 9:05 pm by michael Публикувано в Икономическия и валутен съюз на 3-ти Август 2007, от 9:05 ч. michael

No comments yet. Все още няма коментари. Be the first. Бъдете първия.

Leave a reply Оставете коментар

Close Затварям
E-mail It Е-мейл Тя