Evening Primrose Oil Вечерни Primrose петрол

Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Вечерни Primrose Ойл (Oenothera Biennis) е бледо жълто масло с приятен, лек и вкусен вкус. Solvents are not used in its extraction. Разтворители не са използвани в неговото добиване. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and body functions but is not produced by the body itself. В лечебното действие на Вечерни Primrose Ойл резултатите от нейното високо съдържание на гама-linolenic киселина (10% GLA), основна мастна киселина, която е от жизненоважно значение да се клетки и телесни функции, но не е произведен от самия орган. The odor is light, typical of Evening Primrose Oil. В благоухание е светлина, типични за Вечерни Primrose масло. The color may vary based on growing conditions and batch. Цветовете могат да варират въз основа на условия за отглеждане и партида.

Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, dry skin, allergic skin problems. Изключително полезни при лечение на менструацията и предварително менструален проблеми, екзема и псориазис, суха кожа, алергични кожни проблеми.

Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Добавете до 10% на превозвача масло за масаж и всякакви кремове и лосиони.

It goes rancid quickly and should be stored in a cool place or refrigerated. Той отива гранясал бързо и трябва да се съхранява в готино място или в хладилник.

In soapmaking, a little goes a long way; add 1-2/3 tablespoons per 5 lbs. В soapmaking, малко се извърви дълъг път; Добави 1-2/3 с.л. за 5 либри. of soap just before adding the essential oils. сапун точно преди добавянето на етерични масла.

In lotions/creams use 2%-5%. В лосиони / кремове използвате 2% -5%.

SAP value: 191.0. SAP стойност: 191,0.

INCI: Oenothera Biennis INCI: Oenothera Biennis


Latin Name : Oenothera Biennis Латински име: Oenothera Biennis

Forms Available : oil Налични форми: масло

Aromatherapy & Health Uses : Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, and allergic skin problems. Ароматерапия и здраве употреби: Изключително полезни при лечение на менструацията и предварително менструален проблеми, екзема и псориазис, кожни и алергични проблеми. Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Добавете до 10% на превозвача масло за масаж и всякакви кремове и лосиони.


[ Purchase Evening Primrose Based Products ] [Покупка вечер Primrose базирани продукти]
- --
[ Recipes ] [Рецепти]

Posted in Evening Primrose on Aug 3rd, 2007, 9:15 pm by michael Публикувано в Вечерни Primrose на 3-ти август 2007 г, 9:15 ч. от Михаил

No comments yet. Не още. Be the first. Бъдете първия.

Leave a reply Оставете коментар

Close Близо
E-mail It Е-мейл То