Алое Вера течно растително масло
Вие ще получите 1 lb. на петрол, като раздадат от теглото. Алое Вера гел, Decolorized 1x, от концентрат: Алое Вера гел, Decolorized, е безцветен течно (това не е гел!), Който е силно рафинирани ранга на Алое Вера Гел за използване в козметиката, тоалетни принадлежности и извънборсови лекарствата. Процесът започва с прясно прибрани крила на Алое Вера Barbadensis Милър разнообразие от Алое. Вътрешната гел (филе) се отстраняват внимателно с минимизиран нарушаване на Aloin слой. Гела след това се обработват допълнително за отстраняване на пулпа и същност. Резултатният гел след това е пастьоризирано и консерви да запази своята ефикасност. Гела е "decolorized" чрез специален процес за собственост да се премахне цвета органи и намаляване на благоухание да се осигури стабилност и цветни да сведем до минимум Алое присъщи на сарказъм. Той вече е разреден 1 към 1 в дестилирана вода. Някои употреби: грижа и неделя след неделя продукти, ръчни и Лосион за тяло, кожата cleansers, коса conditioners, анти-drandruff шампоан, лицевите moisturizers бръснене и depilatory препарати, баня масла, rubs и liniments, миро, първа помощ, кремове, анти-акне препарати, локални аналгетици. Процент на употреба: Ако използвате Алое Вера Ойл Извадка в един продукт най-вече да има формулировка се появи на етикета, а след това се отнася за процента на употреба (казвам Южен под 5%) са наистина безплътен. Все пак, ако искате продукт да се представят по-добре, защото за наличие на нефт Алое Вера гел, след това се опитайте да използвате Южен 10% или повече. Съхранение: Да се съхранява при или малко под стайна температура, далеч от светлината. Ако искате да отговорят на изискванията за сертифициране на Международния съвет Алое науката, вашите крайния продукт трябва да съдържа минимум 15% Алое Вера. Това е естествен продукт, който ще помрача с възрастта. Предпазва от окисление, съхранява при стайна температура далеч от светлината. INCI: сок АЛОЕ Barbadensis листа. SAP стойност: Няма.
| Алое | |
| |
| Латински Име: Алое Вера, Aloe barbadensis Miller, Aloe SSP. Алтернативно Име: горят растение, лекарствен продукт за растителна Форми Публикуване: прах, олио, гел, течност, пулп, сок Алое - Алое Вера, Aloe barbadensis Miller, Aloe SSP. - Това е забележителна растителна качества. Две части са използвани: ясни, гел-подобен централен лист пулп, и жълто-зелен сок от зелената част на листа. Гел се използва в кремове да се успокояват, изцери, и придавам влага на кожата и в шампоаните за суха, сърбеж scalps. Тя се охлади кожата, предпазва от инфекции и гъбички във въздуха, и намалява изплашване. Това ускорява регенерацията клетки и така третира радиация изгаряния, Coral рани, и дерматит. Той може да се раздели остържат от листата за оказване на първа помощ на лечението на малки изгаряния, порязвания, подсечен кожата, слънчево изгаряне, екзема и Отровни Айви обрив. Съединения в листа сок се добавят към sunscreens от защита срещу ултравиолетовите лъчи и са показани противоракова активност. Други употреби: A защитни къща растение. Той пазачи срещу злите влияния и предотвратява битови злополуки. В Африка, алое е махмурлук къщи и врати, за да пожелая успех и ще се зло. [Покупка Алое продукти] -- [Рецепти] | |























