Aloe Vera Oil Алое Вера петрол


Aloe - Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, Aloe SSP. Алое - Алое Вера, Aloe Barbadensis Милър, Алое ssp.

This plant has remarkable qualities. Това е забележително за растителна качества. Two parts of the plant are used: the clear, gel-like central leaf pulp and the yellow-green juice from the green part of the leaf. Две части на растението се използват: ясно, гел, като централната листа, дървесна маса и жълто-зелен сок от зелена част на листа. The gel is used in creams to soothe, heal, and moisturize the skin; as well as in shampoos for dry, itchy scalps. Гела се използва в кремове за да успокояват, да лекува, и moisturize кожата, както и в шампоани за суха, itchy scalps. The gel cools the skin, protects it from airborne infections and fungi, and reduces scarring. Cools гела върху кожата, предпазва я от въздуха инфекции и гъбички, и намалява scarring. As well, the gel speeds cell regeneration and that quality makes it ideal for treating radiation burns, coral wounds, and dermatitis. Както е добре, гела скорости клетъчната регенерация и че качеството го прави идеален за лечение на изгаряния радиация, корал рани, и дерматит. It can be scraped from the split leaves for first aid treatment of small burns, cuts, chapped skin, sunburn, eczema, or Poison Ivy rash. Той може да бъде разделена стържа от листата за първа помощ, лечение на малки изгаряния, порязвания, chapped кожата, sunburn, екзема, обрив или Отровни бръшлян. Compounds in the leaf juice are added to sunscreens from protection against UV rays and have shown anticancer activity. Съединения в листа сок се добавят към sunscreens от защита срещу ултравиолетовите лъчи и са показали противоракова активност.

Aloe Vera Gel, Decolorized 1X, from concentrate is a colorless liquid (not a gel!!) which is a highly refined grade of Aloe Vera Gel for use in cosmetics, toiletries and OTC pharmaceuticals. Алое Вера гел Decolorized 1 x, от концентрат е безцветни течност (не е гел!), Която е силно рафинирана ранга на Алое Вера Гел за употреба в козметиката, тоалетни принадлежности и Противовирусни лекарствени средства. The process begins with freshly harvested leaves of the Aloe Vera Barbadensis Miller variety of Aloe. Процесът започва с прясно събрани листата на Алое Вера Barbadensis Милър разнообразие от Алое. The inner gel (filet) is carefully removed to minimized disruption of the Aloin layer. Вътрешната гел (filet) се отстраняват внимателно да се минимизира нарушаване на Aloin слой. The gel is then further processed to remove the pulp and fiber. Гела след това се обработват допълнително за премахване на дървесна маса и влакно. The resultant extraction is then pasteurized and preserved to maintain its efficacy. Получения добив е тогава пастьоризирана и консервирани да поддържа своята ефикасност. That extraction is then “decolorized” through a special proprietary process to remove the color bodies and reduce odor to ensure color stability and to minimize Aloe’s inherent pungency. Този добив е тогава "decolorized" чрез специален процес за собственост за премахване на цвета органи и намаляване на odor да се гарантира, цветен стабилност и да се сведе до минимум Алое, присъщи на pungency. It is already diluted 1 to 1 in distilled water. Той вече е разреден 1 към 1 в дестилирана вода. Some uses: Sun care and after sun products, hand & body lotions, skin cleansers, hair conditioners, anti-drandruff shampoos, facial moisturizers, shaving & depilatory preparations, bath oils, rubs & liniments, ointments, first aid creams, anti-acne preparations, topical analgesics. Някои приложения: Sun грижи и след слънце продукти, ръчни & Лосион за тяло, cleansers кожа, коса, климатици, анти-drandruff шампоани, лицевите moisturizers, бръснещи & депилаторите препарати, масла, баня, rubs & liniments, ointments, първа помощ, кремове, анти-акне препарати, локално аналгетици.

Aloe Vera Oil Extract: Aloe Vera Oil Extract may be used in most oil based products or used in the oil phase of formulations for cosmetics, toiletries, or OTC pharmaceutical preparations. Алое Вера Ойл Извадка: Алое Вера Ойл Извлечение може да се използва в повечето петролни продукти, или да бъдат използвани в петролни фаза на формули за козметика, тоалетни принадлежности, или извънборсови фармацевтични препарати. It may also be used for internal or oral applications. Той може също да бъде използвана за вътрешни или устни молби. Some uses include lip balms & lipsticks, oral ointments, sun care and after sun products, hand & body lotions, hair conditioners, hair styling & sculpting products, facial moisturizers, shaving/depilatory preparations, bath oils, rubs & liniments, ointments, first aid creams, anti-acne preparations, topical analgesics. Някои приложения включват устните balms & lipsticks, устни ointments, слънце грижи и след слънце продукти, ръчни & Лосион за тяло, коса, климатици, оформяне на косата & sculpting продукти, лицевите moisturizers бръснене / депилаторите препарати, масла, баня, rubs & liniments, ointments, първо помощ, кремове, анти-акне препарати, локално аналгетици. Percentage to use: If you are using Aloe Vera Oil Extract in a product formulation primarily to have it appear on the label, then concerns about the percentage to use (say below 1%) are really immaterial. Процентът на използване: Ако използвате Алое Вера Ойл Извадка в даден продукт формулирането на първо място да го изписва върху етикета, а след това се отнася за процента на използване (т.е. под 1%) са наистина несъществени. However, if you want the product to perform better because of the presence of the Aloe Vera Oil Extract, then try using 5% or more. Все пак, ако искате продукта да се представят по-добре, поради наличието на Алое Вера Ойл екстракт, тогава опитайте да използвате 5% или повече.

Aloe Vera is a natural product which will darken with age. Алое Вера е естествен продукт, който ще потъмняване с възрастта. However, typically, the product may still be used. Въпреки това, обикновено, продуктът все още могат да бъдат използвани. Protect from oxidation by storing at room temperature away from light. Предпазва от окисление със съхраняване на стайна температура, далеч от светлина.

Certification requirements of the International Aloe Science Council: the finished product must contain a minimum of 15% Aloe Vera. Изисквания за сертифициране на Международната Алое науката Съвет: готовия продукт трябва да съдържа минимум 15% Алое Вера.

Storage: Store at or slightly below room temperature, away from light. Съхранение: Съхранявайте на или малко под стайна температура, далеч от светлина.

INCI: Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Aloe Barbadensis Leaf Extract. INCI: Glycine фъстъчени (соево) масло (и) Aloe Barbadensis лист екстракт.


Latin Name : Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, Aloe SSP. Латински Име: Алое Вера, Aloe Barbadensis Милър, Алое ssp.

Alternative Name : Burn Plant, Medicine Plant Алтернативно име: горят растения, растителни медицина

Forms Available : powder, oil, gel, liquid, pulp, juice, freeze dried powder Формуляри: прах, олио, гел, течен, пулп, сок, сушени замразяването на прах

Aromatherapy & Health Uses : A wonderful burn treatment - apply the juice from the leaf directly to the burn. Ароматерапия & здраве употреби: прекрасно горят лечение - прилага сок от листа директно на горят. Antibacterial, anti-inflammatory, antiseptic, decoagulant, emmollient. Антибактериален, противовъзпалително, антисептично, decoagulant, emmollient.

Other Uses : A protective house plant. Други употреби: A къща за растителна защита. It guards against evil influences and prevents household accidents. Той служители, срещу злите влияния и предотвратява битови злополуки. In Africa, the aloe is hung over houses and doors to bring good luck and drive away evil. В Африка, алое е окачени над къщи и врати, за да късмет и устройството далеч злото.


[ Purchase Aloe Based Products ] [Покупка Алое продукти]
- --
[ Recipes ] [Рецепти]

Posted in Aloe Vera Oil on Aug 3rd, 2007, 1:04 pm by michael Публикувано в Алое Вера Ойл на 3-ти Август 2007, от 1:04 ч. michael

No comments yet. Все още няма коментари. Be the first. Бъдете първия.

Leave a reply Оставете коментар

Close Затварям
E-mail It Е-мейл Тя