Рициново масло
Ricinus Communis Л.
Рициново масло се получава от рицин, боб и е получена чрез студено налягане. Богати на мастни киселини и много хидратиращ, както и смазочни на кожата като цяло. Действа като Влагозадържащ агент, привличане на влага на кожата.
Рициново масло опаковка (суровини, необходими и процедурата, изброени по-долу), прилагани с топла бархет като се смята, че ефективна за облекчаване на болката и да "изтегля" кисти, кипва и брадавици. От фолк медицина: рициново масло fomentations се препоръчва за ridding тялото на закорави слуз във вид на кисти, тумори и полипи. Рициново масло се прилага от един овлажняващ бархет кърпа в рициново масло и да се прилага през черния дроб. А гореща вода бутилка или електрическо отопление тампон се прилага на горната част на опаковката и оставено на площ за 30 до 60 минути. Това е многократно дневно в продължение на три дни, последвано от зехтин, масажи през същия район в продължение на три дни. На седмия ден, тя е препоръчана от някои, които пациентът трябва да останалата Сервиз за нищо друго освен дестилирана вода. В зависимост от конкретния случай, тази процедура трябва да се повтарят между шест седмици до шест месеца, за да очисти правилно системата.
Ayurvedic медицината отдавна използват рициново масло за лумбаго, ишиас и ревматизъм.
На Канарските острови, маслото се използва, за да предотврати възпалено зърната на кърмещи майки и е rubbed върху техните scalps за предотвратяване на родилен пост косопад.
В soapmaking, макар и рициново масло появявам да изисква по-малко натриев хидроксид, че понякога се изисква повече натриев хидроксид, поради високата си ricinoleic киселинно съдържание. Също така е добре известно, superfatting агент и е добре приспособени за шампоан барове, както и продуктите за грижа за кожата. Без други масла, тя произвежда прозрачен мек сапун. В комбинация с други растителни масла, но въпреки това, тя прави чудесно омекотяващ, твърд сапун.
Продавани от теглото си.
SAP стойност: 180,3.
INCI: Ricinus Communis (рицин) Семената масло.
Материали, необходими за извършване на рициново масло опаковка:
- (1) Три слоя от природни, черно-бял памук, вълна или бархет достатъчно големи, за да покрие района, които се лекуват.
(2) рициново масло.
(3) Пластмасови опаковам достатъчно големи, за да покрие кърпа. (4) Топла вода бутилка или електрическо одеало.
Процедура за да правите и се използва от рицин Ойл опаковка:
- (1) накисва памук с рициново масло. Тя трябва да бъде наситен, но не и капене.
(2) Поставете опаковката на площи, които се лекуват, например долния десен корема [черния дроб].
(3) Покритието на опаковката с пластмасова обвивка и място топла вода над шишетата опаковката.
(4) Оставете опаковката, за 30-60 минути.
- Използвайте рициново масло пакет за 3-7 дни седмично.
- Предпазни мерки включват избягване на хранене пъти, не ползва пакет по време на тежки мензиса, и се избягва контакт с материя, която може да стане оцветени.
- Същият пакет могат да бъдат използвани за седмици или месеци.
- Обновяване с допълнителни рициново масло, ако е необходимо.
Условията са каза, че са били отзивчиви на молбите включват рициново масло (моля, консултирайте се с медицински специалист, преди да се приложи пакет от рицин, а информацията, която предоставят по-долу е само, че информация, която е лесно достъпна за всички било в книги или в интернет ):
- кожни кератоза;
тения, гъбични и бактериални инфекции;
рани;
коремни стрии (превенция);
бурсит;
мастни кисти;
брадавици;
чернодробни петна или възрастта петна;
мускулни щамове;
лигамент sprains;
сърбеж;
хронична задръжка на течности с подути стави и болки;
артрит;
горните дихателни инфекции, свързани с синуси, сливици и вътрешното ухо;
проблемите, свързани възпаление на дебелото черво;
жлъчно заболяване;
кипва;
цироза на черния дроб;
хепатит;
менструален свързани с претоварване;
запек, червата impaction или adhesions;
инфекции на пикочния мехур,
и вагинални инфекции.
| |
| Латински име: Ricinus Communis L Налични форми: масло Ароматерапия и здраве употреби: ефективна за облекчаване на болката и да "изтегля" кисти, кипва и брадавици. Ridding тялото на закорави слуз във вид на кисти, тумори и полипи. Освобождаване от лумбаго, ишиас и ревматизъм. Предотвратява болки в зърната на кърмещи майки и след родилен косопад. А superfatting агент и добре подхожда за шампоан барове, както и продуктите за грижа за кожата. Без други масла, тя произвежда прозрачен мек сапун, но в комбинация с други растителни масла, тя прави успокояващ, твърд сапун. [Покупка рициново масло продукти] -- [Рецепти] ![]() | |
























