Кокосов орех Ойл
Кокосов орех масло - Кокосови Nucifera - е получен от копра, сушени "месо" от кокосов орех. Дестилаторите отделяне на копра от корпуса на кокосов орех. Тя е суха, смачкан, а след това натиснат за премахване на петрол. Това се превръща течността в кокосови 76 градуса. Когато стане студено твърди или полу-масивни.
Кокосов орех Ойл понякога се нарича Кокосов орех масло. И двете са едно и също нещо.
Кокосов орех петрола се е гъста консистенция, без вкус и няма миризма. Могат да бъдат закупени fractionated от органичен произход, свежи, парфюм, или ароматизирани.
Правото процент от Кокосов орех масло в козметиката е хидратиращ. Въпреки това, твърде много Кокосов орех Ойл може да бъде изсушаване.
Кокосов орех Ойл съдържа полезни Lauric киселина. Lauric киселина, която може да бъде от особена полза за имунно-подтискан лица.
По-топло стабилни от тези на другите растителни масла, на базата, Кокосов орех Ойл не създава транс мастни киселини, когато готвят по-високи температури. Използване на всички високи топло приложения, включително пораждам пържене - Максимална температура на 375F или 190C.
Отлично за печене. Може да бъде заменен за масло в повечето рецепти.
Употреба в бъркачка напитки за добавяне на гориво и енергия на сутринта.
Кокосов орех нефт на наситен характер против гранивост и прави много трудно сапун, като в същото време получаване на пухкав пяна. Soapmakers обикновено се съчетават Кокосов орех масло със зехтин, палмово масло, палмово Kernel дървено масло, или рициново масло за всички растителни сапун. Някои soapmakers използват между 20% и 30% на сапун партида, както Кокосов орех масло.
SAP стойност: 268,0.
INCI: Кокосови Nucifera
![]() | |
| Латински име: Кокосови Nucifera Форми Публикуване: нефт (fractionated, свежи, биологични, отличителен вкус, аромат) Ароматерапия и здраве употреби: Дебела текстура, без вкус и няма миризма. Правото процент в козметиката е хидратиращ, но въпреки това, твърде много може да се изсушаване. Съдържа полезни Lauric киселина, която може да бъде от особена полза за имунно-подтискан лица. По-топло стабилни от тези на другите растителни масла, на базата. Не създава транс мастни киселини, когато готвят по-високи температури, така използват за топло-висока всички приложения, включително пораждам пържене - Максимална температура на 375F или 190C. Отлично за печене. Заместител на маслото в повечето рецепти. Употреба в бъркачка напитки за добавяне на гориво и енергия. Против гранивост и прави много трудно сапун, като в същото време получаване на пухкав пяна. Soapmakers обикновено се съчетават Кокосов орех масло със зехтин, палмово масло, палмово Kernel дървено масло, или рициново масло за всички растителни сапун. [Закупуване на нефт от кокосови продукти] -- [Рецепти] | |























