Turkey Red Oil Турция червено масло

Also known as sulfated or sulfonated Castor Oil, a/k/a sulfated Ricinus Communis L. Също така известен като sulfated или sulfonated рициново масло, а / к / един sulfated Ricinus за общността Л.

Turkey Red Oil is derived from Castor Oil which has been treated to be fully dispersible in water. Турция Червен Ойл се извлича от рициново масло, която е била обработена да бъде напълно dispersible във вода. Because it is fully dispersible in water and allows other oils to emulsify in water, Turkey Red Oil is commonly used as a base for bath oils. Защото това е напълно dispersible във вода и позволява на другите масла за emulsify във вода, Турция Червен Петролът е често използван като база за баня масла. It is the only oil that will completely disperse in water and not leave an oily ring around the tub. Той е само петрол, които ще disperse напълно във вода и не напускат една мазна пръстен около вана. The oil is pressed from the seed of the castor bean and has a distinct, heavy scent and is amber in color. На петрола е от пресовани семена от рицин, фасул и е обособен, тежък аромат и е жълтия цвят.

Rich in fatty acids, it is very moisturizing and lubricating to the skin in general. Богати на мастни киселини, то е много хидратация и смазочни на кожата като цяло. It acts as a humectant, attracting moisture to the skin. Той действа като Влагозадържащ агент, привличане на влага в кожата. Packs with this oil applied with a warm flannel are believed effective for pain relief and to “draw out” cysts, boils, and warts. Опаковките с този петрол, прилагани с топло flannel се смята, че за ефективно облекчава болка и да се "разработва" на кисти, се сгъсти, както и брадавици.

Ayurvedic medicine has long used Castor Oil for lumbago, sciatica, and rheumatism. Ayurvedic медицината отдавна използват рициново масло за lumbago, sciatica, и ревматизъм. In the Canary Islands it is used to prevent sore nipples in nursing mothers and is also rubbed onto their scalps to prevent post natal hair loss. На Канарските острови се използва за предотвратяване на възпалено биберони за медицинска сестра и майките също е rubbed към техните scalps да се предотврати загуба на коса след раждането.

In soapmaking, Castor Oil would appear to require less sodium hydroxide, however more is sometimes required due to the high ricinoleic acid content. В soapmaking, рициново масло би изглеждало да изискват по-малко натриев хидроксид, обаче понякога се изисква повече се дължи на високото съдържание на ricinoleic киселина. It is well known as a superfatting agent and well suited for shampoo bars and skin-care products. Той е добре познат като агент superfatting и добре приспособени за шампоани и барове-продуктите за грижа за кожата. Without other oils, it produces a transparent soft soap. Без други масла, тя произвежда прозрачни меки сапун. In combination with other vegetable oils, however, it makes a wonderfully emollient, hard bar of soap. В комбинация с други растителни масла, обаче, тя прави wonderfully emollient, бар на твърдия сапун.

From folk medicine: Castor Oil fomentations are recommended for ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. От народна медицина: рициново масло fomentations се препоръчва за ridding тялото на уплътнените mucus във формата на кисти, тумори и полипи. The Castor Oil is applied by soaking a flannel cloth in the oil and applying it over the liver. В рициново масло се прилага от soaking един flannel кърпа на нефт и прилагането му през черния дроб. A hot water bottle or electric heating pad is applied on top of the pack and left on the area for 30 to 60 minutes. А топла вода бутилка или електрическо отопление Актуално се прилага в горната част на опаковката и оставено на площ от 30 до 60 минути. This is repeated daily for three days followed by olive oil massages over the same area for three days. Това се повтаря дневно в продължение на три дни, последвана от зехтин, масажи през същата област в продължение на три дни. On the seventh day, it is recommended by some that the patient should rest by fasting on nothing but distilled water. На седмия ден, се препоръчва от някои, че пациентът трябва да останалата Сервиз за нищо, но дестилирана вода. Depending on the particular case, this procedure should be repeated for between six weeks to six months to properly cleanse the system. В зависимост от конкретния случай, тази процедура трябва да се повтаря за между шест седмици до шест месеца да правилно почистване на системата.

Usage: 1 part fragrance oil or essential oil to 3 parts Turkey Red Oil, mix well. Употреба: 1 част аромат масло или масло от съществено значение за 3 части, Турция Червен нефт, смесват добре.

Sold by weight. Продавани от теглото.

INCI: Sulfated Ricinus communis. INCI: Sulfated Ricinus общността.

NOTE: This oil will separate at low/cold temperatures. ЗАБЕЛЕЖКА: Това ще отделни петрол на ниски / студени температури.

NOTE: Not for internal use! ЗАБЕЛЕЖКА: Не е за вътрешна употреба!


Latin Name : Ricinus Communis L Латински име: Ricinus за общността L

Forms Available : oil Формуляри: петрол

Aromatherapy & Health Uses : Moisturizing and lubricating to the skin in general. Ароматерапия & здраве употреби: Матиращ и смазочни на кожата като цяло. A humectant. А Влагозадържащ агент. Applied with a warm flannel for effective pain relief or to “draw out” cysts, boils, and warts. Приложна с топло flannel за Ефикасно облекчава болка или да се "разработва" на кисти, се сгъсти, както и брадавици. Ayurvedic medicine used Castor Oil for lumbago, sciatica, and rheumatism. Ayurvedic лекарство, използвано рициново масло за lumbago, sciatica, и ревматизъм. Used to prevent sore nipples in nursing mothers and to prevent post natal hair loss. Използва се за предотвратяване на възпалено биберони за медицинска сестра майки и да се предотврати загуба на коса след раждането. Well known as a superfatting agent and well suited for shampoo bars and skin-care products. Добре познат като агент superfatting и добре приспособени за шампоани и барове-продуктите за грижа за кожата. Without other oils, it produces a transparent soft soap. Без други масла, тя произвежда прозрачни меки сапун. In combination with other vegetable oils, however, it makes a wonderfully emollient, hard bar of soap. В комбинация с други растителни масла, обаче, тя прави wonderfully emollient, бар на твърдия сапун. From folk medicine: Castor Oil fomentations are recommended for ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. От народна медицина: рициново масло fomentations се препоръчва за ridding тялото на уплътнените mucus във формата на кисти, тумори и полипи.


[ Purchase Castor Oil Based Products ] [Покупка рициново масло, продукти на основата]
- --
[ Recipes ] [Рецепти]

Posted in Turkey Red on Aug 3rd, 2007, 1:23 pm by michael Публикувано в Турция Червения на 3-ти Август 2007, от 1:23 ч. michael

No comments yet. Все още няма коментари. Be the first. Бъдете първия.

Leave a reply Оставете коментар

Close Затварям
E-mail It Е-мейл Тя