Wheat Germ Oil Pšenice zárodečných Ropa

Wheat Germ Oil (Triticum Vulgare) is a thick, sticky, viscous liquid that is orange/yellow in color. Pšenice zárodečných Ropa (Triticum vulgare) je hustý, lepkavý, viskózní kapalina, která je oranžovo-žluté barvě. The color may vary from batch to batch. Barvy se mohou lišit od šarže k šarži.
It is very rich in vitamins A, D, and E which is a natural antioxidant. Je velmi bohaté na vitamíny A, D, a E, která je přírodní antioxidant.
Wheat Germ Oil is an unrefined oil and as such, some find […] Pšenice zárodečných Ropa je nerafinované oleje a jako takové, některé najdete […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Wheat Germ on Aug 4th, 2007, 12:43 pm by michael Publikováno v Pšeničné klíčky na 4. srpna 2007, 12:43 hod. Michael

Safflower Oil Světlice barvířská Ropa

Safflower Oil (High Oleic) Carthamus tinctorius Flos., Mexico (Synonyms are American saffron, false saffron, bastard saffron, and dyers’ saffron). Světlice barvířská Ropa (High Oleic) Carthamus tinctorius Flos., Mexiko (synonyma jsou americké šafrán, nepravdivé šafrán, bastard šafrán, a dyers' šafrán).
Safflower oil is an unsaturated oil which is pale to rusty yellow in color with a makeup similar to that of sunflower oil. Světlice barvířská olej je nenasycené oleje, který má světle žluté až rezavé barvy s make-up podobnou té, která na slunečnicový olej.
The oil is cold pressed from the seeds. Olej je za studena lisovaný ze semen. The odor is bland. Na pach je neurčité chuti.
The natural […] Přírodní […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Safflower on Aug 4th, 2007, 12:25 pm by michael Publikováno v Světlice barvířská dne 4. srpna 2007, 12:25 hod. Michael

Rice Bran Oil Rice Bran Ropa

Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Ropa (INCI: Oryza sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Rice Bran Olej je bohatý na vitamín E složité, tokoferol a tocotrienols, unikátní antioxidační známé jako gama oryzanol, vysoké množství rostlinných sterolů, polyfenoly, a squalene.
Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Rice Bran Olej má velmi dobrou životnost ve srovnání s jinými rostlinnými oleji, protože je to antioxidanty.
Due to […] Vzhledem k […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Rice Bran on Aug 4th, 2007, 12:21 pm by michael Publikováno v Rice Bran dne 4. srpna 2007, 12:21 hod. Michael

Palm Oil Palmový olej

Palm Oil contains an equal proportion of unsaturated acids, containing about 40% oleic acids (monounsaturated), 44% palmitic acids and oleic acids, which are also the major fatty acids produced by the body. Palmový olej obsahuje rovný podíl nenasycených kyselin, které obsahují asi 40% olejové kyseliny (monoenové), 44% kyseliny palmitové a olejové kyseliny, které jsou zároveň hlavním mastných kyselin který se v těle. A natural source of Vitamin E, the tocopherols and tocotrienols, Palm Oil is also a very rich source of beta-carotene which is […] Fyzická zdrojem vitaminu E, tokoferol a tocotrienols, palmový olej je rovněž velmi bohatým zdrojem beta-karoten, který je […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Palm on Aug 3rd, 2007, 10:50 pm by michael Publikováno v Palm dne 3. srpna 2007, 10:50 hod. Michael

Olive Oil Olivový olej

Extra Virgin Olive Oil, Olea Europaea, is extracted from olives by mechanical or other methods, typically utilizing pressure, which do not modify the basic properties of the olive. Extra panenský olivový olej, Olea Europaea, která je získávána z oliv mechanickými nebo jinými způsoby, obvykle s využitím tlaku, který nemění základní vlastnosti olivových plodů. The result is a completely natural product which maintains the taste plus chemical and biological characteristics of the olive. Výsledkem je zcela přírodní produkt, který udržuje chuť plus chemické a biologické vlastnosti olivových plodů.
Once the oil has been extracted […] Jakmile byl olej extrahován […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Olive on Aug 3rd, 2007, 10:41 pm by michael Publikováno v olivovém dne 3. srpna 2007, 10:41 hod. Michael

Foraha Oil Foraha Ropa

Foraha, a/k/a tamanu, kamanu and Alexandrian laurel, Madagascar. Foraha, a / k / a tamanu, kamanu a Alexandra vavřín, Madagaskar. Calophyllum inophyllum, organic. Calophyllum inophyllum, ekologické. typically sold by weight. zpravidla prodávají podle hmotnosti. This beautiful opalescent cold pressed green, slightly waxy oil is rich and thick, with a delicate nutty or spicy smell. Toto krásné opalizující studena lisovaný zelený, mírně voskovitého olej je bohatý a hustý, s jemnou nutty nebo kořeněné vůně.
Foraha stimulates cell regeneration and is good for fragile or broken capillaries. Foraha stimuluje buněčnou regeneraci a je dobré pro křehké nebo rozdělené kapilár.
A traditional medicine […] Tradiční medicína […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Foraha on Aug 3rd, 2007, 9:25 pm by michael Publikováno v Foraha dne 3. srpna 2007, 9:25 pm by michael

Evening Primrose Oil Večerní Petrklíč Ropa

Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Večerní Petrklíč Ropa (Oenothera biennis) je světle žlutý olej s příjemnou, světlo, a nutty chuti. Solvents are not used in its extraction. Rozpouštědla nejsou použity při jeho těžbě. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and […] Hojení akce na večer Petrklíč Ropa vyplývá z jeho vysokým obsahem kyseliny gama linolenové (10% GLA), která je esenciální mastné kyseliny, které jsou životně důležité pro buněčné a […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Evening Primrose on Aug 3rd, 2007, 9:15 pm by michael Publikováno v Večerní Petrklíč na 3. srpna 2007, 9:15 pm by michael

Emu Oil Emu oleji

NOTE: THIS IS NOT A VEGETABLE OIL. POZNÁMKA: Toto není rostlinný olej.
Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. Emu oleji - Dromiceius Novaehol-Landiae. An emu is a flightless, grey-feathered ratite bird of Australia and is closely related to the ostrich. An emu je neschopný letu, šedá-pernaté ptáků nadřádu běžci z Austrálie a je úzce spjat s pštrosí.
Emu Oil comes from a thick pad of fat on the back of the bird that was initially provided by nature to protect the […] Emu Olej pochází z tlusté podložky tuku v zadní části ptáků, která byla původně stanovena v přírodě k ochraně […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Emu on Aug 3rd, 2007, 9:05 pm by michael Publikováno v Emu na 3. srpna 2007, 9:05 pm by michael

Coconut Oil, Virgin Kokosový olej, Virgin

This is how Coconut Oil really and truly smells! To je, jak kokosový olej vážně a opravdu voní! When you take a whiff of this virgin, pure oil you will be mentally transported to a Caribbean or a South Pacific island. Když se foukat na tento panenský, čistý olej budete psychicky převezena do Karibik nebo Jižní Pacifik ostrov.
Virgin Coconut Oil is processed by technology developed in Japan using a centrifuge and gravity. Panenský kokosový olej je zpracována pomocí technologie vyvinuté v Japonsku za použití centrifugační a závažnosti. The coconut is harvested and […] Kokosu je sklizeno a […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Coconut, virgin on Aug 3rd, 2007, 9:00 pm by michael Publikováno v kokosové, panna na 3. srpna 2007, 9:00 pm by michael

Coconut Oil Kokosový olej

Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Kokosový olej - Cocos nucifera - získán z kopra, sušená "maso" z kokos. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Palírna kopra oddělit od trupu z kokosu. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. Je sušené, drcené, a pak tlačili na odstranění ropy. This coconut becomes liquid at 76 degrees. To se stává kapalina v kokosové 76 stupňů. When cold it becomes solid or semi-solid. Při studeném to se stává pevná nebo semi-solidní.
Coconut […] Kokos […]

Read the full article... Přečtěte si celý článek ...
Posted in Coconut on Aug 3rd, 2007, 8:57 pm by michael Publikováno v kokosové na 3. srpna 2007, 8:57 pm by michael

Next Page » Další strana »

Close Zavřít
E-mail It E-mail je