Emu Oil Emu oleji

NOTE: THIS IS NOT A VEGETABLE OIL. POZNÁMKA: Toto není rostlinný olej.

Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. Emu oleji - Dromiceius Novaehol-Landiae. An emu is a flightless, grey-feathered ratite bird of Australia and is closely related to the ostrich. An emu je neschopný letu, šedá-pernaté ptáků nadřádu běžci z Austrálie a je úzce spjat s pštrosí.

Emu Oil comes from a thick pad of fat on the back of the bird that was initially provided by nature to protect the animal from the extreme temperatures of its Australian homeland. Emu Olej pochází z tlusté podložky tuku v zadní části ptáků, která byla původně stanovena v přírodě k ochraně zvířat, z extrémních teplot na své australské vlasti.

Emu Oil is an edible oil which is non-irritating. Emu Olej je jedlý olej, který je non-dráždí.

The oil is almost odorless but this will vary from batch to batch. Olej je téměř Bez pachu, ale to se bude lišit od šarže k šarži. It would be rare to obtain a batch that had a strong or objectionable odor. Bylo by to vzácné získat šarže, které měly silný nebo nepříjemný zápach.

For centuries, the aborigines of Australia have been applying Emu Oil to their wounds with excellent results. Po staletí se domorodci z Austrálie byly uplatňování Emu oleje, aby se jejich rány s vynikajícími výsledky. Today, more and more, it is being added to products worldwide to increase the product’s effectiveness. Dnes, více a více, to je, že byla přidána do produktů na celém světě zvýšit účinnost produktu. It is found in foods, muscle pain relievers, skin care products, and natural soaps. Je zjištěno v potravinách, svalové bolesti relievers, kožní hygienu, a přírodních mýdel.

Some of the known properties of Emu Oil are: anti-bacterial, anti-inflammatory, skin regenerative, high in oleic acid (oleic acid has better skin-penetrating qualities than vegetable oils), moisturizing, does not clog pores, and penetrates through several layers of skin. Některé ze známých vlastností Emu oleji jsou: anti-bakteriální, anti-pobuřující, regenerační kůže, vysoký obsah kyseliny olejové (kyselina olejová má lepší kůži-pronikající vlastnosti než rostlinného oleje), zvlhčující, není zalepit pórů, a proniká až několik vrstev kůže.

Some of the known uses of Emu Oil are: Assists with the healing of bed sores. Některé ze známých používá na Emu oleji jsou: pomáhá s hojení lůžko vředy. When Emu Oil is applied to a new cut, scrape, or burn; Emu Oil assists with prevention of scars. Když Emu oleji je použita na nový střih, seškrábat, nebo spálit, Emu oleji pomáhá s prevencí jizvy. Provides sunburn relief. Poskytuje spálení sluncem úlevy. Makes a wonderful massage oil for muscle aches and strains. Dělá skvělé masážní olej na bolesti svalů a kmeny. Very helpful for arthritis pain and inflammation. Velmi užitečné pro artritida bolesti a zánětu. Provides canker sore relief. Poskytuje rozežírat úlevu v bolestech. Useful for diaper and heat rash. Užitečné pro dětská plenka a tepla vyrážka. Great as a massage on children who have “growing pains” in their extremities. Velká jako masáž na děti, kteří mají "rostoucí bolesti" ve svých končetin. Assists with prevention of stretch marks; once stretch marks are present, assists with eliminating accompanying dryness and itchiness. Pomáhá s prevencí natáhnout ochranné známky, jednou natáhnout ochranné známky jsou současné době pomáhá s odstraňováním doprovodných sucha a itchiness. Makes tight skin more supple. Provádí napjaté kůži více přizpůsobivý. Good skin lubricant; also useful in sexual applications. Dobrá kožní mazivo, a to i užitečné v sexuální aplikací. Many people use so-called “baby oil” for their babies’ skin care and for their own sexual lubrication. Mnoho lidí používá tak-zvané "baby olej" pro své děti 'péči o pokožku a pro jejich vlastní sexuální mazání. However, usually the main ingredient in “baby oil” is mineral oil which is derived from petroleum . Nicméně, obvykle hlavní složka "baby olej" je minerální olej, který pochází z ropy. This is what thousands and thousands of people are using on their babies and on their own private parts. To je to, co tisíce a tisíce lidí, kteří používají na jejich děti a na jejich vlastní soukromé části. Is it any wonder that every day more cancers and unusual diseases are being found in infants, children, and adults? Je to žádné divu, že každý den více druhů rakoviny a neobvyklé choroby jsou nalezeny u kojenců, dětí a dospělých?

In Soapmaking: This almost odorless Emu Oil has a color ranging from dark ivory to yellow (depending on the batch) and is a wonderful addition in soapmaking. V Soapmaking: Tato téměř Bez pachu Emu olej má barvu od žluté do tmavě slonovinou (v závislosti na partii) a je skvělé navíc v soapmaking. Emu Oil is moisturizing and adds hardness along with good lathering. Emu Ropa je zvlhčující a dodává, tvrdosti spolu s dobrým lathering. Emu Oil, when first applied to the skin, is greasy. Emu Oil, kdy poprvé použit na kůži, je mastný. However, within 5-10 minutes one notices that the Emu Oil is slowly being absorbed by the skin leaving a great feeling of overall smoothness on the skin. Nicméně, do 5-10 minut jedno upozornění, že Emu oleji se pomalu být absorbovány kůží zanechá skvělý pocit celkové hebkost na kůži. You can use it straight or you can add essential oils of your choice. Můžete ho použít přímo nebo je možné přidat éterických olejů, který si zvolíte.

A bottle of Emu Oil should be shaken ever so lightly to mix the contents prior to each use. Lahev na Emu oleji by měla být otřesena někdy tak lehce promíchejte, aby obsah před každým použitím.

Store in a cool, dark place, away from direct sun and heat. Skladujte na chladném, tmavém místě, mimo dosah přímého slunce a tepla.

Shelf life when properly stored is approximately 1 year. Trvanlivost při správném způsobu skladování je přibližně 1 rok.

Fatty Acid Composition: Oleic 45-50%, Palmitic 22-25%, Stearic 8-10%, Linoleic 6-10%. Mastných kyselin: Oleic 45-50%, 22-25% palmitová, stearová 8-10%, linolová 6-10%.

Free Fatty Acids less than 6%. Volných mastných kyselin méně než 6%.

Iodine Value 50-80. Jód Hodnota 50-80.

SAP Value: 175-200. SAP Hodnota: 175-200.

Flash point: >140 deg. Bod vzplanutí:> 140 deg. C, >284 deg. C,> 284 deg. F.

INCI: Emu oil. INCI: Emu olej.


Latin Name : Dromiceius Novaehol-Landiae Latinský název: Dromiceius Novaehol-Landiae

Forms Available : oil Formuláře Čas: olej

Aromatherapy & Health Uses : A natural anti-inflammatory. Aromaterapie a zdraví použití: Fyzická anti-pobuřující. Reduces swelling, stiffness in joints, bruising and muscle pain. Redukuje otoky, ztuhlost v kloubech, vznik modřin a bolesti svalů. Known properties of: anti-bacterial, anti-inflammatory (such as for muscle aches and pains or arthritis pain and inflammation), skin regenerative, high in oleic acid (oleic acid has better skin-penetrating qualities than vegetable oils), moisturizing, does not clog pores, and penetrates through several layers of skin. Známé vlastnosti: anti-bakteriální, anti-zánětlivá (např. na svalové bolesti a bolesti nebo artritida bolesti a zánětu), regenerační kůže, vysoký obsah kyseliny olejové (kyselina olejová má lepší kůži-pronikající vlastnosti než rostlinného oleje), zvlhčující, dělá ne zalepit pórů, a proniká přes několik vrstev kůže. Assists with the healing of bed sores. Pomáhá s hojení lůžko vředy. Applied to a new cut, scrape, or burn; assists with prevention of scars. Aplikovaných na nové střihy, seškrábat, nebo spálit, pomáhá s prevencí jizvy. Provides sunburn relief. Poskytuje spálení sluncem úlevy. Provides canker sore relief. Poskytuje rozežírat úlevu v bolestech. Useful for diaper and heat rash. Užitečné pro dětská plenka a tepla vyrážka. Great as a massage on children who have “growing pains” in their extremities. Velká jako masáž na děti, kteří mají "rostoucí bolesti" ve svých končetin. Assists with prevention of stretch marks; and once stretch marks are present, assists with eliminating accompanying dryness and itchiness. Pomáhá s prevencí natáhnout ochranné známky, a jednou natáhnout ochranné známky jsou současné době pomáhá s odstraňováním doprovodných sucha a itchiness. Makes tight skin more supple. Provádí napjaté kůži více přizpůsobivý. Good skin lubricant; also useful in sexual applications. Dobrá kožní mazivo, a to i užitečné v sexuální aplikací.


[ Purchase Emu Oil Based Products ] [Kupte si Emu oleji produktů založených]
- --
[ Recipes ] [Recepty]

Posted in Emu on Aug 3rd, 2007, 9:05 pm by michael Publikováno v Emu na 3. srpna 2007, 9:05 pm by michael

No comments yet. Zatím žádné komentáře. Be the first. Buďte první.

Leave a reply Zanechte odpověď

Close Zavřít
E-mail It E-mail je