Rýžových otrub olej

Rýžových otrub Ropa (INCI: Oryza sativa). Rice Bran Oil je bohatý na vitamin E komplexu, tokoferol a tocotrienols, unikátní antioxidant známý jako gama oryzanol, velké množství fytosterolů, polyfenoly a squalene.

Rýžových otrub olej má velmi dobrou trvanlivost ve srovnání s jinými rostlinnými oleji, protože je to antioxidanty.

Vzhledem k rýžových otrub oleje s vysokým obsahem přírodních antioxidantů, některé z velkých firem mají antioxidační nedávno přešel do svého základního oleje Rice Bran Oil. Tento vývoj ukazuje, že představitelé průmyslu rozpoznat rýžových otrub oleje oxidační stability.

Gamma-oryzanol je účinný při absorpci v ultrafialovém světle, a tím k inhibici řadu nežádoucích účinků přidělený expozice slunečnímu záření. Řada opalovacích krémů formulací obsahující oryzanol byly vyvinuty a na trh pro lidskou spotřebu.

Rice Bran Oil je použít pro suché a vločkovitý pleť a tělo a dodává lesk na vlasy.

Použití rýžových otrub Ropa by měla být zvážena u formulací na ochranu zvířat, kabáty. Pokud používáte rýžových otrub Olej na zvířatech, prosím, začněte s velmi malou částku a dávejte si pozor na jakékoliv nežádoucí účinky (řídká stolice, atd.).

Bezpečný pro vlastní spotřebu, Rice Bran Oil je olej volby pro ingestible produktů.

Typické použití úrovně v péči o pleť 0,5% na 7,0%, v péči o vlasy 0,5% na 3,0%, v neděli péči o 0,5% na 10,0%.

SAP hodnota: 180-190.




Latinský název: Oryza sativa

Tiskopisy k dispozici: olej

Aromaterapie pro zdraví a použití: Velmi dobrý zdroj přírodních antioxidantů. Rice Bran Oil je použít pro suché a vločkovitý pleť a tělo a dodává lesk na vlasy. Bezpečný pro vlastní spotřebu, Rice Bran Oil je olej volby pro ingestible produktů. Použití jako inhibitor pro nežádoucí účinky expozice slunečnímu záření, a to: opalovací krém.


[Nákupu rýžových otrub ropných produktů založených]
--
[Recepty]




Publikováno v rýžových otrub dne 4. srpna 2007, 12:21, Michael

Zatím žádné komentáře. Buďte první.

Zanechte odpověď

Zavřít
E-mail je