Avokádovým olejem

Avokádovým olejem, Persea Smericana, Persea Gratissima, vyživuje a obnovuje suché, dehydrované a zralou pleť. Je bohatý, těžký topný olej, který je nejlepší ve směsi s jinými dopravci olejů. Kožní problémy, především ekzém a lupenka, reagovat na jeho vysoký obsah vitaminů A a E. avokádovým olejem, který zní dopravce olejů, v 10% -20% ředění, jako pomůcka pro zvlhčení kůže. Jedná se o vysoce terapeutické oleje, které jsou bohaté na vitamíny A, B1, B2, vitaminy A, D a E, bílkoviny, kyselinu pantotenovou a mastných kyselin. Může být použit jako masážní olej na cca 10% zředění. Je to pěkný olej k použití v mýdlo, protože má vysoký podíl UNSAPONIFIABLES.

By měly být uchovávány na chladném místě nebo v chladu.

Vynikající trvanlivost.

SAP hodnota: 187.5.

INCI: Persea Gratissima.

Latinský název: Persea americana, Persea Gratissima

Tiskopisy k dispozici: olej

Aromaterapie pro zdraví a použití: avokádovým olejem vyživuje a obnovuje suché, dehydrované a zralou pleť. Je bohatý, těžký topný olej, který je nejlepší ve směsi s jinými dopravci olejů.


[Nákupu avokádovým olejem produktů založených]
--
[Recepty]

Publikováno v avokádovým dne 3. srpna 2007, 1:08 pm, Michael

Zatím žádné komentáře. Buďte první.

Zanechte odpověď

Zavřít
E-mail je