Ricinový olej

Ricinus communis L.

Ricinový olej je odvozen od skočec obecný a získal za studena tlak. Bohaté na mastné kyseliny a velmi zvlhčující i mazací na kůži obecně. Působí jako zvlhčující látka, přilákáním vlhkosti na kůži.

Ricinový olej balení (potřebné materiály a postupy uvedené níže) aplikovaný s teplou flanelový jsou považovány za účinné bolestí a "vyjet" cysty, vaří a bradavice. Od lidové medicíně: Ricinový olej fomentations se doporučují zbavit tělo kalený hlenu v podobě cyst, nádorů a polypů. Ricinový olej je uplatňovaná namáčení jeden flanelový hadřík v Ricinový olej a jeho uplatnění v játrech. A teplá voda láhve nebo elektrické topení podložky se aplikuje na horní části balení a doleva na plochy pro 30 až 60 minut. To se opakuje každý den po dobu tří dnů, poté následuje olivový olej masáže za stejné oblasti za tři dny. Na sedmý den, doporučuje se tím, že pacient by měl zbytek postem na nic, ale destilované vody. V závislosti na konkrétním případě, tento postup je třeba opakovat pro období od šesti týdnů do šesti měsíců řádně očistíš systému.

Ájurvédského medicíně používá již dlouho Ricinový olej pro ústřel, ischias a revmatismus.

Na Kanárských ostrovech, olej se používá k zabránění bolavé bradavky v kojící matky a také na jejich tření skalpuje po něm, aby se zabránilo vypadávání vlasů.

V soapmaking, přestože Ricinový olej, zdá se, vyžaduje méně hydroxid sodný, někdy vyžaduje více hydroxid sodný díky své ricinolejové vysokým obsahem kyselin. Je také dobře známo superfatting-agent a je dobře-vhodný pro šamponování barech, stejně jako pokožka-péče. Bez ostatních olejů se vyrábí transparentní lichocení. V kombinaci s jinými rostlinnými oleji, ale to dělá nádherně uklidňující, tvrdé bar mýdla.

Prodávají podle hmotnosti.

SAP hodnota: 180,3.

INCI: Ricinus communis (skočec) olej.

Materiály potřebné k tomu, aby A Ricinový olej Pack:

    (1) Tři vrstvy přírodního, uncolored vlny nebo flanel bavlna dost velké, aby mohly pokrýt oblast léčen.
    (2) ricinový olej.
    (3) Plastové fólie dostatečně velké, aby pokrytí hadříkem. (4) Teplá voda láhev nebo elektrická přikrývka.

Postup pro podávání a používat Ricinový olej Pack:

    (1) bavlna nasákne se Castor Oil. Mělo by být nasycen, ale ne kape.
    (2) Místo balení na plochu léčen, například nižší právo břicha [jater].
    (3) Obal balení s plastovým zabalit a místo horkou vodou láhev na obalu.
    (4) Dovolená na balení, na 30-60 minut.
    Použijte ricinový olej balení 3-7 dny v týdnu.
    Preventivní opatření zahrnují vyhnout jídlo krát, nepoužívají pack během těžkých menstruace, a vyhnout se kontaktu s tkaninou, která by se mohla stát mořený.
    Stejném balení mohou být použity pro týdnů či měsíců.
    Obnovit se další ricinový olej, pokud to bude nutné.

Podmínky jsou řekl, aby byl schopen reagovat na Ricinový olej obsahuje aplikace (poraďte s zdravotnického pracovníka, než budete používat skočcové balení; informace poskytujeme níže je právě to, že informace, které jsou snadno dostupné pro všechny buď v knihách nebo na internetu ):

    pokožky kožní nemoci;
    kožního onemocnění, plísňových a bakteriálních infekcí;
    rány;
    břišní úsek známek (prevence);
    burzitida;
    mazový cysty;
    bradavice;
    jaterních skvrn nebo věku skvrny;
    svalové napětí;
    provazec sprains;
    svědění;
    chronická retence tekutin s oteklé klouby a bolest;
    artritida;
    infekce horních dýchacích zahrnující dutin, mandlí a vnitřní ucho;
    problémy, které zahrnují zánět tlustého střeva;
    onemocnění žlučníku;
    varu;
    cirhóza jater;
    hepatitidy;
    menstruační-související přetížení;
    zácpa, střev zaklínění nebo adhesions;
    močové infekce
    a vaginální infekce.


Latinský název: Ricinus communis L.

Formuláře k dispozici: olej

Aromaterapie pro zdraví a použití: Účinné pro zmírnění bolesti a "vyjet" cysty, vaří a bradavice. Zbavit tělo kalený hlenu v podobě cyst, nádorů a polypů. Osvobození od ústřel, ischias a revmatismus. Zabraňuje bolavé bradavky v kojící matky a po něm vypadávání vlasů. A superfatting agent a dobře-vhodný pro šamponování barech, stejně jako pokožka-péče. Bez ostatních olejů se vyrábí transparentní lichocení, ale v kombinaci s jinými rostlinnými oleji, je vytváří uklidňující, tvrdé bar mýdla.


[Nákup Ricinový olej zaloľená Produkty]
--
[Recepty]

Posted in Ricinový olej na 3. srpna 2007, 1:20 pm Michaela

Zatím žádné komentáře. Buďte první.

Zanech odpověď

Zavřít
E-mail