Coconut Oil, Virgin Kokosový olej, Virgin
This is how Coconut Oil really and truly smells! To je, jak kokosový olej vážně a opravdu voní! When you take a whiff of this virgin, pure oil you will be mentally transported to a Caribbean or a South Pacific island. Když se foukat na tento panenský, čistý olej budete psychicky převezena do Karibik nebo Jižní Pacifik ostrov.
Virgin Coconut Oil is processed by technology developed in Japan using a centrifuge and gravity. Panenský kokosový olej je zpracována pomocí technologie vyvinuté v Japonsku za použití centrifugační a závažnosti. The coconut is harvested and the coconut milk is extracted by centrifuge with a density separator. Kokosu je sklizeno a kokosové mléko je těženo na odstředivce s hustotou separátoru.
Virgin Coconut Oil comes directly from the Fiji islands and is pure. Panenský kokosový olej pochází přímo z ostrovů Fidži a je čistý.
When solid, it is white. Při pevné, že je bílá. When liquid, it is colorless. Když kapalina, je bezbarvý. It has the most intoxicating coconut fragrance ……. Má nejvíce opojný kokosová vůně……. its texture is soft-solid with a creamy texture while at room temperature. její textura je soft-pevné s krémové textury, zatímco při pokojové teplotě.
Use straight on the skin, as lip balm, to blend with other fixed oils and essential oils, or in creams and lotions. Použití přímo na kůži, jako rty balzám, aby směsi s jinými Pevná olejů a éterických olejů, nebo v krémy a pleťová mléka.
For those who like to tan without any protection, this is it! Pro ty, kteří rádi opálení bez ochrany, to je ono!
Use as a sexual lubricant or as an all over body oil. Použití jako sexuální maziva nebo jako celé tělo olejem.
Massage into the hair for a truly moisturizing treatment prior to shampooing. Masáže do vlasů pro opravdu zvlhčující ošetření před když šampónování.
Use your imagination! Použijte svou fantazii!
SAP value: 0.194. SAP hodnota: 0,194.
![]() | |
Latin Name : Cocos Nucifera Latinský název: Cocos nucifera Forms Available : oil Formuláře Čas: olej Aromatherapy & Health Uses : See Coconut Oil . Aromaterapie a zdraví použití: Viz Kokosový olej. Use straight on the skin, as lip balm, to blend with other fixed oils and essential oils, or in creams and lotions. Použití přímo na kůži, jako rty balzám, aby směsi s jinými Pevná olejů a éterických olejů, nebo v krémy a pleťová mléka. For those who like to tan without any protection, this is it! Pro ty, kteří rádi opálení bez ochrany, to je ono! Use as a sexual lubricant or as an all over body oil. Použití jako sexuální maziva nebo jako celé tělo olejem. Massage into the hair for a truly moisturizing treatment prior to shampooing. Masáže do vlasů pro opravdu zvlhčující ošetření před když šampónování. [ Purchase Coconut Oil Based Products ] [Kupte kokosový olej produktů založených] - -- [ Recipes ] [Recepty] | |























