Coconut Oil Kokosový olej

Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Kokosový olej - Cocos Nucifera - je vyroben z kopra, sušené "maso" z kokosu. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Palírna kopra oddělit od trupu z kokosu. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. Je sušené, drcené, a pak tlačí k odstranění oleje. This coconut becomes liquid at 76 degrees. Tato kapalina se označuje jako kokosový ořech na 76 stupňů. When cold it becomes solid or semi-solid. Při studeném se stává pevné nebo semi-solidní.

Coconut Oil is sometimes called Coconut Butter. Kokosový olej je někdy nazývána kokosové máslo. Both are the same thing. Oba jsou to samé.

Coconut Oil has a thick texture with no taste and no odor. Kokosový olej má hustou texturou bez chuti a vůně. Can be purchased fractionated, organic, virgin, fragrance, or flavored. Lze zakoupit frakcionaci, ekologické, panna, vůně, nebo příchutí.

The right percentage of Coconut Oil in cosmetics is moisturizing. Právo procento Kokosový olej v kosmetice je zvlhčení. However, too much Coconut Oil can be drying. Avšak příliš mnoho Kokosový olej může být sušení.

Coconut Oil contains beneficial Lauric Acid. Kokosový olej obsahuje prospěšné laurová kyseliny. Lauric Acid which may be of particular benefit for immune-suppressed individuals. Nejméně Acid, které mohou být přínosem zvláště pro imunitní-potlačená jednotlivců.

More heat stable than other plant based oils, Coconut Oil does not create trans fatty acids when cooked at higher temperatures. Více tepelně stabilní, než je tomu u jiných rostlinných olejů založená, kokosový olej nevytváří žádné trans mastné kyseliny při vaření za vyšších teplot. Use for all higher heat applications, including stir frying - Maximum temperature of 375F or 190C. Použití pro všechny vyšší tepelné aplikace, včetně zamíchat smažení - Maximální teplota 375F nebo 190C.

Excellent for baking. Vynikající pro pečení. Can be substituted for butter in most recipes. Může být použit pro máslo ve většině receptů.

Use in blender drinks to add fuel and energy in the morning. Použití v mixéru nápoje přidat paliv a energie v ranních hodinách.

Coconut Oil’s saturated nature resists rancidity and makes a very hard soap, while at the same time producing a fluffy lather. Kokosový olej je nasycený přírody odolává žluknutí a vytváří velmi tvrdé mýdlo, a zároveň produkující měkký pěna. Soapmakers usually combine Coconut Oil with Olive Oil, Palm Oil, Palm Kernel Oil, or Castor Oil for an all-vegetable soap. Soapmakers obvykle kombinují kokosový olej s olivovým olejem, Palm, olej z palmových jader, nebo Ricinový olej pro všechny-rostlinné mýdlo. Some soapmakers use between 20% and 30% of a soap batch as Coconut Oil. Některé využití soapmakers mezi 20% a 30% z mýdla dávky, kokosový olej.

SAP value: 268.0. SAP hodnota: 268.0.

INCI: Cocos Nucifera INCI: Cocos nucifera


Latin Name : Cocos Nucifera Latinský název: Cocos nucifera

Forms Available : oil (fractionated, virgin, organic, flavored, fragrance) Formuláře Čas: olej (frakcionaci, panna, ekologické, příchutí, vůní)

Aromatherapy & Health Uses : Thick texture with no taste and no odor. Aromaterapie pro zdraví a použití: Silné textury bez chuti a vůně. The right percentage in cosmetics is moisturizing; however, too much can be drying. Právo procento v kosmetice je zvlhčující, nicméně příliš mnoho může být sušení. Contains beneficial Lauric Acid which may be of particular benefit for immune-suppressed individuals. Obsahuje prospěšné laurová Acid, které mohou být přínosem zvláště pro imunitní-potlačená jednotlivců. More heat stable than other plant based oils. Více tepelně stabilní, než je tomu u jiných rostlinných olejů založená. Does not create trans fatty acids when cooked at higher temperatures so use for all higher heat applications, including stir frying - Maximum temperature of 375F or 190C. Nevytváří žádné trans mastné kyseliny při vaření za vyšších teplot tak použít pro všechny vyšší tepelné aplikace, včetně zamíchat smažení - Maximální teplota 375F nebo 190C. Excellent for baking. Vynikající pro pečení. Substitute for butter in most recipes. Náhražka másla ve většině receptů. Use in blender drinks to add fuel and energy. Použití v mixéru nápoje přidat paliv a energie. Resists rancidity and makes a very hard soap, while at the same time producing a fluffy lather. Odolává žluknutí a vytváří velmi tvrdé mýdlo, a zároveň produkující měkký pěna. Soapmakers usually combine Coconut Oil with Olive Oil, Palm Oil, Palm Kernel Oil, or Castor Oil for an all-vegetable soap. Soapmakers obvykle kombinují kokosový olej s olivovým olejem, Palm, olej z palmových jader, nebo Ricinový olej pro všechny-rostlinné mýdlo.


[ Purchase Coconut Oil Based Products ] [Nákupu Kokosový olej produktů založených]
- --
[ Recipes ] [Recepty]

Posted in Coconut on Aug 3rd, 2007, 8:57 pm by michael Publikováno v kokosovém na 3. srpen 2007, 8:57 pm, Michael

No comments yet. Zatím žádné komentáře. Be the first. Buďte první.

Leave a reply Zanechte odpověď

Close Zavřít
E-mail It E-mail je