Turkey Red Oil Turecko Red olej
Also known as sulfated or sulfonated Castor Oil, a/k/a sulfated Ricinus Communis L. Také známý jako sulfated nebo sulfonated ricinový olej a / k / a sulfated Ricinus communis L.
Turkey Red Oil is derived from Castor Oil which has been treated to be fully dispersible in water. Turecko Red Oil je odvozen od Ricinový olej, která byla zpracována tak, aby byly plně rozpustných ve vodě. Because it is fully dispersible in water and allows other oils to emulsify in water, Turkey Red Oil is commonly used as a base for bath oils. Vzhledem k tomu, že je plně rozpustných ve vodě a umožňuje, aby emulgovat ostatní oleje ve vodě, Turecko Red Oil je běžně používán jako základ pro koupelové oleje. It is the only oil that will completely disperse in water and not leave an oily ring around the tub. Je to jen olej, který se zcela rozpadnou do vody a ne opustit jeden kroužek kolem olejové vany. The oil is pressed from the seed of the castor bean and has a distinct, heavy scent and is amber in color. Je olej lisovaný ze semen se skočec obecný a má odlišné, je těžké vůni a jantarové barvy.
Rich in fatty acids, it is very moisturizing and lubricating to the skin in general. Bohaté na mastné kyseliny, je velmi zvlhčení a mazací ke kůži obecně. It acts as a humectant, attracting moisture to the skin. Působí jako zvlhčující látka, přitahuje vlhkost do kůže. Packs with this oil applied with a warm flannel are believed effective for pain relief and to “draw out” cysts, boils, and warts. Balení s tímto olejem s teplou flanel jsou přesvědčeni, efektivní pro úlevu od bolesti a "vyjet" cysty, vředy, a bradavic.
Ayurvedic medicine has long used Castor Oil for lumbago, sciatica, and rheumatism. Ayurvedic medicíně má dlouhou použity Ricinový olej pro ústřel, ischias a revmatismus. In the Canary Islands it is used to prevent sore nipples in nursing mothers and is also rubbed onto their scalps to prevent post natal hair loss. Na Kanárských ostrovech se používá k prevenci bolení bradavky u kojících matek a také vygumovaný na jejich skalpy, aby se předešlo po narození vypadávání vlasů.
In soapmaking, Castor Oil would appear to require less sodium hydroxide, however more is sometimes required due to the high ricinoleic acid content. V soapmaking, Ricinový olej Zdá se, že vyžadují méně hydroxidu sodného, ale více je někdy potřeba vzhledem ke vysokou ricinoleové obsahem kyselin. It is well known as a superfatting agent and well suited for shampoo bars and skin-care products. Je dobře známo, jako superfatting agenta a vhodný i pro bary a šampon-péče o pokožku. Without other oils, it produces a transparent soft soap. Bez ostatních olejů se vyrábí transparentní lichocení. In combination with other vegetable oils, however, it makes a wonderfully emollient, hard bar of soap. V kombinaci s jinými rostlinnými oleji, ale dělá nádherně uklidňující, tvrdé bar mýdla.
From folk medicine: Castor Oil fomentations are recommended for ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. Od lidových medicínu: Ricinový olej fomentations jsou doporučovány pro zbavit tělo z tvrzené sliz v podobě cyst, nádorů a polypů. The Castor Oil is applied by soaking a flannel cloth in the oil and applying it over the liver. V Ricinový olej se nanáší máčením jeden flanelový hadřík na olej a jeho uplatnění v játrech. A hot water bottle or electric heating pad is applied on top of the pack and left on the area for 30 to 60 minutes. A teplá voda láhev nebo elektrické topení polštářků je použita na horní straně obalu a ponechána na plochy pro 30 až 60 minut. This is repeated daily for three days followed by olive oil massages over the same area for three days. To se opakuje denně po dobu tří dnů, poté následuje olivový olej, masáže za stejné oblasti za tři dny. On the seventh day, it is recommended by some that the patient should rest by fasting on nothing but distilled water. Na sedmý den, je doporučeno, někteří, že pacient by měl zbytek dne půstu nic, ale destilovanou vodou. Depending on the particular case, this procedure should be repeated for between six weeks to six months to properly cleanse the system. V závislosti na konkrétním případě by tento postup měl být na opakují od šesti týdnů do šesti měsíců, aby řádně vyčistili systému.
Usage: 1 part fragrance oil or essential oil to 3 parts Turkey Red Oil, mix well. Využití: 1. část vonné oleje nebo oleje na 3 základní části Turecka Red olejem, dobře promíchejte.
Sold by weight. Prodávané podle hmotnosti.
INCI: Sulfated Ricinus communis. INCI: Sulfated Ricinus communis.
NOTE: This oil will separate at low/cold temperatures. POZNÁMKA: Tento olej se oddělí při nízkých / nízkých teplot.
NOTE: Not for internal use! POZNÁMKA: Není pro vnitřní použití!
| |
| Latin Name : Ricinus Communis L Latinský název: Ricinus communis L. Forms Available : oil Tiskopisy k dispozici: olej Aromatherapy & Health Uses : Moisturizing and lubricating to the skin in general. Aromaterapie pro zdraví a užití: mazací a zvlhčující účinky na kůži obecně. A humectant. A zvlhčující látka. Applied with a warm flannel for effective pain relief or to “draw out” cysts, boils, and warts. Aplikovaná s teplou flanel pro účinnou úlevu od bolesti nebo "vyjet" cysty, vředy, a bradavic. Ayurvedic medicine used Castor Oil for lumbago, sciatica, and rheumatism. Ayurvedic medicíně používán Ricinový olej pro ústřel, ischias a revmatismus. Used to prevent sore nipples in nursing mothers and to prevent post natal hair loss. Používá se k zabránění bolení bradavky u kojících matek a místo narození, aby se zabránilo vypadávání vlasů. Well known as a superfatting agent and well suited for shampoo bars and skin-care products. Dobře známý jako superfatting agenta a vhodný i pro bary a šampon-péče o pokožku. Without other oils, it produces a transparent soft soap. Bez ostatních olejů se vyrábí transparentní lichocení. In combination with other vegetable oils, however, it makes a wonderfully emollient, hard bar of soap. V kombinaci s jinými rostlinnými oleji, ale dělá nádherně uklidňující, tvrdé bar mýdla. From folk medicine: Castor Oil fomentations are recommended for ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. Od lidových medicínu: Ricinový olej fomentations jsou doporučovány pro zbavit tělo z tvrzené sliz v podobě cyst, nádorů a polypů. [ Purchase Castor Oil Based Products ] [Nákupu ricinový olej produktů založených] - -- [ Recipes ] [Recepty]
| |
























