Wheat Germ Oil Hvedekim Oil

Wheat Germ Oil (Triticum Vulgare) is a thick, sticky, viscous liquid that is orange/yellow in color. Hvedekim Olie (Triticum vulgare) er en tyk, klæbrig, tyktflydende væske, der er orange / gul farve. The color may vary from batch to batch. Den farve kan variere fra parti til parti.
It is very rich in vitamins A, D, and E which is a natural antioxidant. Det er meget rige på vitaminer A, D og E, som er en naturlig antioxidant.
Wheat Germ Oil is an unrefined oil and as such, some find […] Hvedekim Oil er en ikke-raffinerede olie og som sådan, at nogle finde […]

Read the full article... Læs hele artiklen ...
Posted in Wheat Germ on Aug 4th, 2007, 12:43 pm by michael Posted in hvedekim på den 4 august, 2007, 12:43 pm af Michael

Safflower Oil Saflor Oil

Safflower Oil (High Oleic) Carthamus tinctorius Flos., Mexico (Synonyms are American saffron, false saffron, bastard saffron, and dyers’ saffron). Saflor Oil (High Oliesyre) Carthamus tinctorius flos., Mexico (synonymer er amerikanske safran, falske safran, bastard safran, og dyers' safran).
Safflower oil is an unsaturated oil which is pale to rusty yellow in color with a makeup similar to that of sunflower oil. Saflor olie er en umættede olie, som er bleg for at rusten gul i farven med en makeup ligner den, solsikkeolie.
The oil is cold pressed from the seeds. Olien er koldt presset fra frø. The odor is bland. Den lugt er ligegyldige.
The natural […] Det naturlige […]

Read the full article... Læs hele artiklen ...
Posted in Safflower on Aug 4th, 2007, 12:25 pm by michael Posted in Saflor på den 4 august, 2007, 12:25 pm af Michael

Rice Bran Oil Rice Bran Oil

Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Oil (INCI: Oryza sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Rice Bran Oil er rig på E-vitamin kompleks, tocopheroler og tocotrienols, en unik antioxidant kendt som gamma oryzanol, høje mængder af phytosteroler, polyphenoler, og squalen.
Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Rice Bran Oil har en meget god holdbarhed i forhold til andre vegetabilske olier, fordi det er antioxidanter.
Due to […] På grund til […]

Read the full article... Læs hele artiklen ...
Posted in Rice Bran on Aug 4th, 2007, 12:21 pm by michael Posted in Rice Bran på den 4 august, 2007, 12:21 pm af Michael

Palm Oil Palmeolie

Palm Oil contains an equal proportion of unsaturated acids, containing about 40% oleic acids (monounsaturated), 44% palmitic acids and oleic acids, which are also the major fatty acids produced by the body. Palmeolie indeholder en lige andel af umættede syrer, der indeholder omkring 40% oliesyre syrer (monoumættede), 44% palmitic syrer og oliesyre syrer, som også er vigtige fedtsyrer produceret af kroppen. A natural source of Vitamin E, the tocopherols and tocotrienols, Palm Oil is also a very rich source of beta-carotene which is […] En naturlig kilde til Vitamin E, tocopheroler og tocotrienols, palmeolie er også en meget rig kilde af beta-caroten, som er […]

Read the full article... Læs hele artiklen ...
Posted in Palm on Aug 3rd, 2007, 10:50 pm by michael Skrevet i Palm om den 3 august, 2007, 10:50 pm af Michael

Olive Oil Olivenolie

Extra Virgin Olive Oil, Olea Europaea, is extracted from olives by mechanical or other methods, typically utilizing pressure, which do not modify the basic properties of the olive. Ekstra jomfruolivenolie, Olea europaea, er udvundet af oliven ved mekaniske eller andre metoder, der typisk bruger pres, som ikke ændrer de grundlæggende egenskaber ved olivenolie. The result is a completely natural product which maintains the taste plus chemical and biological characteristics of the olive. Resultatet er et helt naturligt produkt, som fastholder smagen plus kemiske og biologiske egenskaber ved olivenolie.
Once the oil has been extracted […] Når olien er blevet udvundet […]

Read the full article... Læs hele artiklen ...
Posted in Olive on Aug 3rd, 2007, 10:41 pm by michael Skrevet med olivenolie på den 3 august, 2007, 10:41 pm af Michael

Foraha Oil Foraha Oil

Foraha, a/k/a tamanu, kamanu and Alexandrian laurel, Madagascar. Foraha, a / k / a tamanu, kamanu og Alexandrian laurel, Madagaskar. Calophyllum inophyllum, organic. Calophyllum inophyllum, organisk. typically sold by weight. typisk sælges efter vægt. This beautiful opalescent cold pressed green, slightly waxy oil is rich and thick, with a delicate nutty or spicy smell. Denne smukke opaliserende koldt pressede grøn, lidt voksagtigt olie er rig og tyk, med en delikat nøddeagtig eller krydret duft.
Foraha stimulates cell regeneration and is good for fragile or broken capillaries. Foraha stimulerer celle regenerering og er godt for skrøbelige eller brudt kapillarrør.
A traditional medicine […] En traditionel medicin […]

Read the full article... Læs hele artiklen ...
Posted in Foraha on Aug 3rd, 2007, 9:25 pm by michael Posted in Foraha om den 3 august, 2007, 9:25 pm af Michael

Evening Primrose Oil Evening Primrose Oil

Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) er en lysegul olie med en behagelig, lys, og nøddeagtig smag. Solvents are not used in its extraction. Opløsningsmidler ikke anvendes i sin ekstraktion. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and […] Den helbredende indsats Evening Primrose Oil resultater fra sit høje indhold af gamma-linolensyre (10% GLA), en væsentlig fedtsyre, der er af vital betydning for cellen og […]

Read the full article... Læs hele artiklen ...
Posted in Evening Primrose on Aug 3rd, 2007, 9:15 pm by michael Posted in Evening Primrose om den 3 august, 2007, 9:15 pm af Michael

Emu Oil Emu Oil

NOTE: THIS IS NOT A VEGETABLE OIL. BEMÆRK: Dette er ikke en vegetabilsk olie.
Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. Emu olie - Dromiceius Novaehol-Landiae. An emu is a flightless, grey-feathered ratite bird of Australia and is closely related to the ostrich. En ØMU er en flightless, grå-Fjervildt strudsekød fugl i Australien og er tæt forbundet med struds.
Emu Oil comes from a thick pad of fat on the back of the bird that was initially provided by nature to protect the […] Emu Oil kommer fra en tyk pad fedt på bagsiden af fugl, der oprindeligt var forudsat i sagens natur at beskytte […]

Read the full article... Læs hele artiklen ...
Posted in Emu on Aug 3rd, 2007, 9:05 pm by michael Skrevet i ØMU den 3 august, 2007, 9:05 pm af Michael

Coconut Oil, Virgin Kokosolie, Virgin

This is how Coconut Oil really and truly smells! Dette er, hvordan kokosolie virkelig lugter! When you take a whiff of this virgin, pure oil you will be mentally transported to a Caribbean or a South Pacific island. Når du tager et pust af denne jomfruelige, rene olie vil du blive mentalt transporteres til et Caribien eller en sydlige Stillehav øen.
Virgin Coconut Oil is processed by technology developed in Japan using a centrifuge and gravity. Virgin Coconut Oil er forarbejdet af teknologi udviklet i Japan ved hjælp af en centrifuge og tyngdekraften. The coconut is harvested and […] De kokosnød er blevet høstet, og […]

Read the full article... Læs hele artiklen ...
Posted in Coconut, virgin on Aug 3rd, 2007, 9:00 pm by michael Skrevet i kokos, jomfru på den 3 august, 2007, 9:00 pm af Michael

Coconut Oil Kokosolie

Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Kokosolie - Cocos nucifera - er fremstillet af kopra, tørret "kød" af kokos. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Destilleriet adskille kopraolie fra skroget af kokos. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. Det er tørret, knust og derefter pressede til at fjerne olien. This coconut becomes liquid at 76 degrees. Denne kokos bliver flydende ved 76 grader. When cold it becomes solid or semi-solid. Når koldt det bliver fast eller halvfast.
Coconut […] Kokosolie […]

Read the full article... Læs hele artiklen ...
Posted in Coconut on Aug 3rd, 2007, 8:57 pm by michael Posted in Coconut om den 3 august, 2007, 8:57 pm af Michael

Next Page » Næste Side »

Close Luk
E-mail It E-mail Det