Wheat Germ Oil (Triticum Vulgare) is a thick, sticky, viscous liquid that is orange/yellow in color. Hvedekim Olie (Triticum vulgare) er en tyk, klæbrig, tyktflydende væske, der er orange / gul farve. The color may vary from batch to batch. Den farve kan variere fra parti til parti. It is very rich in vitamins A, D, and E which is a natural antioxidant. Det er meget rige på vitaminer A, D og E, som er en naturlig antioxidant. Wheat Germ Oil is an unrefined oil and as such, some find […] Hvedekim Oil er en ikke-raffinerede olie og som sådan, at nogle finde […] Read the full article... Læs hele artiklen ... Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Oil (INCI: Oryza sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Rice Bran Oil er rig på E-vitamin kompleks, tocopheroler og tocotrienols, en unik antioxidant kendt som gamma oryzanol, høje mængder af phytosteroler, polyphenoler, og squalen. Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Rice Bran Oil har en meget god holdbarhed i forhold til andre vegetabilske olier, fordi det er antioxidanter. Due to […] På grund til […] Read the full article... Læs hele artiklen ... Palm Oil contains an equal proportion of unsaturated acids, containing about 40% oleic acids (monounsaturated), 44% palmitic acids and oleic acids, which are also the major fatty acids produced by the body. Palmeolie indeholder en lige andel af umættede syrer, der indeholder omkring 40% oliesyre syrer (monoumættede), 44% palmitic syrer og oliesyre syrer, som også er vigtige fedtsyrer produceret af kroppen. A natural source of Vitamin E, the tocopherols and tocotrienols, Palm Oil is also a very rich source of beta-carotene which is […] En naturlig kilde til Vitamin E, tocopheroler og tocotrienols, palmeolie er også en meget rig kilde af beta-caroten, som er […] Read the full article... Læs hele artiklen ... Extra Virgin Olive Oil, Olea Europaea, is extracted from olives by mechanical or other methods, typically utilizing pressure, which do not modify the basic properties of the olive. Ekstra jomfruolivenolie, Olea europaea, er udvundet af oliven ved mekaniske eller andre metoder, der typisk bruger pres, som ikke ændrer de grundlæggende egenskaber ved olivenolie. The result is a completely natural product which maintains the taste plus chemical and biological characteristics of the olive. Resultatet er et helt naturligt produkt, som fastholder smagen plus kemiske og biologiske egenskaber ved olivenolie. Once the oil has been extracted […] Når olien er blevet udvundet […] Read the full article... Læs hele artiklen ... Foraha, a/k/a tamanu, kamanu and Alexandrian laurel, Madagascar. Foraha, a / k / a tamanu, kamanu og Alexandrian laurel, Madagaskar. Calophyllum inophyllum, organic. Calophyllum inophyllum, organisk. typically sold by weight. typisk sælges efter vægt. This beautiful opalescent cold pressed green, slightly waxy oil is rich and thick, with a delicate nutty or spicy smell. Denne smukke opaliserende koldt pressede grøn, lidt voksagtigt olie er rig og tyk, med en delikat nøddeagtig eller krydret duft. Foraha stimulates cell regeneration and is good for fragile or broken capillaries. Foraha stimulerer celle regenerering og er godt for skrøbelige eller brudt kapillarrør. A traditional medicine […] En traditionel medicin […] Read the full article... Læs hele artiklen ... Next Page » Næste Side » |
| |