Rice Bran Oil

Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Oil er rigt på vitamin E komplekse, tocopheroler og tocotrienols, en unik antioxidant kendt som gamma oryzanol, store mængder af phytosteroler, polyphenoler, og squalen.
Rice Bran Oil er en meget god holdbarhed i forhold til andre vegetabilske olier, fordi det er antioxidanter.
På grund af [...]

Læs hele artiklen ...
Posted in Rice Bran på 4 august 2007, 12:21 af Michael

Luk
E-mail Det