Emu Oil Emu Oil

NOTE: THIS IS NOT A VEGETABLE OIL. BEMÆRK: Dette er ikke en vegetabilsk olie.

Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. Emu olie - Dromiceius Novaehol-Landiae. An emu is a flightless, grey-feathered ratite bird of Australia and is closely related to the ostrich. En ØMU er en flightless, grå-Fjervildt strudsekød fugl i Australien og er tæt forbundet med struds.

Emu Oil comes from a thick pad of fat on the back of the bird that was initially provided by nature to protect the animal from the extreme temperatures of its Australian homeland. Emu Oil kommer fra en tyk pad fedt på bagsiden af fugl, der oprindeligt var forudsat i sagens natur at beskytte dyr fra de ekstreme temperaturer på sin australske hjemland.

Emu Oil is an edible oil which is non-irritating. Emu Olie er en spiselig olie, som er ikke-irriterende.

The oil is almost odorless but this will vary from batch to batch. Olien er næsten lugtfri, men dette vil variere fra parti til parti. It would be rare to obtain a batch that had a strong or objectionable odor. Det ville være sjældne at få et parti, der havde en stærk eller stødende lugt.

For centuries, the aborigines of Australia have been applying Emu Oil to their wounds with excellent results. I århundreder, aboriginals i Australien har anvendt Emu olie til deres sår med fremragende resultater. Today, more and more, it is being added to products worldwide to increase the product’s effectiveness. I dag, mere og mere, det bliver tilføjet til produkter på verdensplan for at øge produktets effektivitet. It is found in foods, muscle pain relievers, skin care products, and natural soaps. Det er fundet i fødevarer, muskelsmerter relievers, hudpleje produkter og naturlige sæber.

Some of the known properties of Emu Oil are: anti-bacterial, anti-inflammatory, skin regenerative, high in oleic acid (oleic acid has better skin-penetrating qualities than vegetable oils), moisturizing, does not clog pores, and penetrates through several layers of skin. Nogle af de kendte egenskaber Emu Oil er: anti-bakteriel, anti-inflammatorisk, hud regenerativ, høj i oliesyre (oliesyre har bedre hud-penetrating kvaliteter end vegetabilske olier), moisturizing, ikke tilstoppe porerne, og trænger gennem flere lag af huden.

Some of the known uses of Emu Oil are: Assists with the healing of bed sores. Nogle af de kendte anvendelser af Emu Oil er: Hjælper med helbredelse af sengen sår. When Emu Oil is applied to a new cut, scrape, or burn; Emu Oil assists with prevention of scars. Når Emu Oil er anvendt til en ny klippe, skrabe eller brænde; Emu Oil bistår med forebyggelse af ar. Provides sunburn relief. Giver solskoldning relief. Makes a wonderful massage oil for muscle aches and strains. Gør en vidunderlig massage olie for muskelsmerter og stammer. Very helpful for arthritis pain and inflammation. Meget nyttigt for arthritis smerte og inflammation. Provides canker sore relief. Giver canker ømme relief. Useful for diaper and heat rash. Nyttigt for ble og varme udslæt. Great as a massage on children who have “growing pains” in their extremities. Store som en massage på børn der har "vokseværk" i deres ekstremiteter. Assists with prevention of stretch marks; once stretch marks are present, assists with eliminating accompanying dryness and itchiness. Hjælper med forebyggelse af strækmærker; gang strækmærker er til stede, hjælper med at fjerne ledsager tørhed og itchiness. Makes tight skin more supple. Gør stramme huden mere smidig. Good skin lubricant; also useful in sexual applications. God hud smøremidlet også nyttigt i seksuelle programmer. Many people use so-called “baby oil” for their babies’ skin care and for their own sexual lubrication. Mange mennesker bruger de såkaldte "baby olie" for deres babyer 'hudpleje og for deres egen seksuelle smøring. However, usually the main ingredient in “baby oil” is mineral oil which is derived from petroleum . Men normalt er den vigtigste ingrediens i "baby olie" er mineralsk olie, som er udvundet af råolie. This is what thousands and thousands of people are using on their babies and on their own private parts. Det er, hvad tusinder og atter tusinder af mennesker bruger på deres babyer og om deres egne private dele. Is it any wonder that every day more cancers and unusual diseases are being found in infants, children, and adults? Er det noget mærkeligt, at hver dag flere kræftformer og usædvanlige sygdomme, der bliver fundet i spædbørn, børn og voksne?

In Soapmaking: This almost odorless Emu Oil has a color ranging from dark ivory to yellow (depending on the batch) and is a wonderful addition in soapmaking. I Soapmaking: Denne næsten lugtfri Emu Oil har en farve der spænder fra mørke elfenben til gul (afhængigt af partiet) og er en fantastisk tilføjelse i soapmaking. Emu Oil is moisturizing and adds hardness along with good lathering. Emu Oil er moisturizing og tilføjer hårdhed langs med god lathering. Emu Oil, when first applied to the skin, is greasy. Emu Oil, når først anvendt på huden, er fedtede. However, within 5-10 minutes one notices that the Emu Oil is slowly being absorbed by the skin leaving a great feeling of overall smoothness on the skin. Men inden for 5-10 minutter en bekendtgørelser, at ØMU-Oil er langsomt ved at blive absorberet af huden forlader en stor fornemmelse for de overordnede glathed på huden. You can use it straight or you can add essential oils of your choice. Du kan bruge det ligeud, eller du kan tilføje æteriske olier af dine valg.

A bottle of Emu Oil should be shaken ever so lightly to mix the contents prior to each use. En flaske Emu Oil bør rystes nogensinde så let at blande indholdet før hver brug.

Store in a cool, dark place, away from direct sun and heat. Opbevares på et køligt, mørkt sted, væk fra direkte sol og varme.

Shelf life when properly stored is approximately 1 year. Opbevaringstid hvis de er korrekt opbevaret er ca 1 år.

Fatty Acid Composition: Oleic 45-50%, Palmitic 22-25%, Stearic 8-10%, Linoleic 6-10%. Fedtsyresammensætningen: Oliesyre 45-50%, Palmitic 22-25%, Stearic 8-10%, Linoleic 6-10%.

Free Fatty Acids less than 6%. Frie fedtsyrer mindre end 6%.

Iodine Value 50-80. Jod Værdi 50-80.

SAP Value: 175-200. SAP Værdi: 175-200.

Flash point: >140 deg. Flammepunkt:> 140 deg. C, >284 deg. C,> 284 deg. F.

INCI: Emu oil. INCI: Emu olie.


Latin Name : Dromiceius Novaehol-Landiae Latinsk navn: Dromiceius Novaehol-Landiae

Forms Available : oil Blanketter til rådighed: olie

Aromatherapy & Health Uses : A natural anti-inflammatory. Aromaterapi & Sundhed Uses: En naturlig anti-inflammatorisk. Reduces swelling, stiffness in joints, bruising and muscle pain. Reducerer hævelse, stivhed i leddene, blå mærker og muskelsmerter. Known properties of: anti-bacterial, anti-inflammatory (such as for muscle aches and pains or arthritis pain and inflammation), skin regenerative, high in oleic acid (oleic acid has better skin-penetrating qualities than vegetable oils), moisturizing, does not clog pores, and penetrates through several layers of skin. Kendte egenskaber: anti-bakteriel, anti-inflammatoriske (såsom for muskel ømhed og smerter eller arthritis smerte og inflammation), hud regenerativ, høj i oliesyre (oliesyre har bedre hud-penetrating kvaliteter end vegetabilske olier), moisturizing, gør ikke tilstoppe porerne, og trænger gennem flere lag af huden. Assists with the healing of bed sores. Hjælper med helbredelse af sengen sår. Applied to a new cut, scrape, or burn; assists with prevention of scars. Anvendt til en ny klippe, skrabe eller brænde; bistår med forebyggelse af ar. Provides sunburn relief. Giver solskoldning relief. Provides canker sore relief. Giver canker ømme relief. Useful for diaper and heat rash. Nyttigt for ble og varme udslæt. Great as a massage on children who have “growing pains” in their extremities. Store som en massage på børn der har "vokseværk" i deres ekstremiteter. Assists with prevention of stretch marks; and once stretch marks are present, assists with eliminating accompanying dryness and itchiness. Hjælper med forebyggelse af strækmærker, og når strækmærker er til stede, hjælper med at fjerne ledsager tørhed og itchiness. Makes tight skin more supple. Gør stramme huden mere smidig. Good skin lubricant; also useful in sexual applications. God hud smøremidlet også nyttigt i seksuelle programmer.


[ Purchase Emu Oil Based Products ] [Køb Emu Oil baserede produkter]
- --
[ Recipes ] [Recipes]

Posted in Emu on Aug 3rd, 2007, 9:05 pm by michael Skrevet i ØMU den 3 august, 2007, 9:05 pm af Michael

No comments yet. Ingen kommentarer endnu. Be the first. Vær den første.

Leave a reply Leave a reply

Close Luk
E-mail It E-mail Det