Evening Primrose Oil Evening Primrose Oil
Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) er en lysegul olie med en behagelig, lys, og nøddeagtig smag. Solvents are not used in its extraction. Opløsningsmidler ikke anvendes i sin ekstraktion. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and body functions but is not produced by the body itself. Den helbredende indsats Evening Primrose Oil resultater fra sit høje indhold af gamma-linolensyre (10% GLA), en væsentlig fedtsyre, der er af vital betydning for celle-og organ funktioner, men er ikke produceres af kroppen selv. The odor is light, typical of Evening Primrose Oil. Den lugt er lys, typisk for Evening Primrose Oil. The color may vary based on growing conditions and batch. Den farve kan variere baseret på dyrkningsforhold og parti.
Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, dry skin, allergic skin problems. Meget nyttige i behandling af menstruationsbeskyttelsesmetode og præ-menstruationsbeskyttelse problemer, eksem og psoriasis, tør hud, allergiske hudproblemer.
Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Tilføj op til 10% af det luftfartsselskab olie for massage og til alle cremer og lotion.
It goes rancid quickly and should be stored in a cool place or refrigerated. Det går harsk hurtigt og bør opbevares på et køligt sted eller nedkølet.
In soapmaking, a little goes a long way; add 1-2/3 tablespoons per 5 lbs. I soapmaking, lidt går en lang vej; tilføje 1-2/3 tablespoons per 5 lbs. of soap just before adding the essential oils. af sæbe lige før tilføjelse af æteriske olier.
In lotions/creams use 2%-5%. I lotion / creme bruge 2% -5%.
SAP value: 191.0. SAP værdi: 191,0.
INCI: Oenothera Biennis INCI: Oenothera Biennis
| |
Latin Name : Oenothera Biennis Latinsk navn: Oenothera Biennis Forms Available : oil Blanketter til rådighed: olie Aromatherapy & Health Uses : Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, and allergic skin problems. Aromaterapi & Sundhed Uses: Meget nyttige i behandling af menstruationsbeskyttelsesmetode og præ-menstruationsbeskyttelse problemer, eksem og psoriasis og allergisk hud problemer. Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Tilføj op til 10% af det luftfartsselskab olie for massage og til alle cremer og lotion. [ Purchase Evening Primrose Based Products ] [Køb Evening Primrose baserede produkter] - -- [ Recipes ] [Recipes]
| |

























