Aloe Vera olie


Aloe - Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, Aloe SSP.

Dette anlæg har bemærkelsesværdige kvaliteter. To dele af planten, der anvendes: klar, gelélignende centrale blade papirmasse og gul-grøn saft fra den grønne del af bladet. Gelen anvendes i cremer til at lindre, helbrede, og moisturize huden samt i shampoo til tør, kløende scalps. Gelen køler huden, beskytter den fra luftbårne infektioner og svampe, og reducerer ardannelser. Såvel den gel hastigheder celle regenerering, og at kvaliteten gør den ideel til behandling af stråling brandsår, koraller sår, og dermatitis. Det kan være skrabet fra den delte blade til førstehjælp behandling af små forbrændinger, snit, chapped hud, solskoldning, eksem eller Poison Ivy udslæt. Forbindelser i blade juice er føjet til solcremer fra beskyttelse mod UV stråler og har vist anticancer aktivitet.

Aloe Vera Gel, Decolorized 1X, fra koncentrat er en farveløs væske (ikke en gel!!), Som er et yderst raffineret kvalitet af Aloe Vera Gel til brug i kosmetik, toiletartikler og OTC lægemidler. Processen begynder med frisk høstes bladene fra Aloe Vera Barbadensis Miller vifte af Aloe. Den indvendige gel (filet) er omhyggeligt fjernet til minimeret afbrydelse af Aloin lag. Gelen er så videreforarbejdes til at fjerne papir og fiber. Den resulterende ekstraktion er derefter pasteuriseret og konserveret at bevare sin virkning. At udvinding er derefter "decolorized" gennem en særlig proprietære proces at fjerne farven organer og reducere lugt at sikre farve stabilitet og for at minimere Aloe iboende bittert. Det er allerede fortyndede 1 - 1 i destilleret vand. Nogle bruger: Sun pleje og efter solprodukter, hånd & organ lotion, hud rensemidler, hårlotion, anti-drandruff shampoo, facial moisturizers, barbercreme & Hårfjernelse præparater, bad olier, gnider & liniments, ointments, førstehjælp cremer, anti-acne præparater, aktuelt analgetika.

Aloe Vera Oil Extract: Aloe Vera Oil Extract kan anvendes i de fleste olie-baserede produkter eller anvendes i olie fase af formuleringer for kosmetik, toiletartikler, eller OTC farmaceutiske præparater. Det kan også anvendes til intern eller mundtlige ansøgninger. Nogle anvendelser omfatter læbe balms & læbestifter, oral ointments, sol pleje og efter solprodukter, hånd & organ lotion, hårlotion, hår styling & sculpting produkter, facial moisturizers, barbering / Hårfjernelse præparater, bad olier, gnider & liniments, ointments, første støtte cremer, anti-acne, aktuelt analgetika. Procentdel at bruge: Hvis du bruger Aloe Vera Oil Extract i et produkt formulering primært at få den vist på etiketten, så bekymringer om, hvor stor en procentdel at bruge (sige under 1%) er egentlig uden betydning. Men hvis du ønsker det produkt, der klarer sig bedre på grund af tilstedeværelsen af Aloe Vera Oil Extract, så kan du prøve at bruge 5% eller mere.

Aloe Vera er et naturligt produkt, der vil mørkere med alderen. Men typisk, produktet kan fortsat anvendes. Beskytte mod oxidation ved opbevaring ved stuetemperatur væk fra lyset.

Certificering kravene i den internationale Aloe Science Rådet: det færdige produkt skal indeholde mindst 15% Aloe Vera.

Opbevaring: Opbevares i eller lige under stuetemperatur, væk fra lys.

INCI: Glycine Soja (Soybean) Olie (og) Aloe Barbadensis Leaf Extract.


Latinsk navn: Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, Aloe SSP.

Alternative navn: Brænd Plant, medicin Plant

Blanketter til rådighed: pulver, olie, gel, flydende, papirmasse, juice, frysetørrede pulver

Aromaterapi & Sundhed Uses: En vidunderlig brænde behandling - anvende saft fra bladet direkte til brænde. Antibakterielle, anti-inflammatorisk, antiseptisk, decoagulant, emmollient.

Andre anvendelser: En beskyttende hus anlæg. Det beskytter mod onde indflydelser og forhindrer ulykker i hjemmet. I Afrika, aloe er hængt over huse og døre for at bringe held og lykke og drev væk onde.


[Køb Aloe baserede produkter]
--
[Opskrifter]

Posted i Aloe Vera Olie på 3 august 2007, 1:04 af Michael

Ingen kommentarer endnu. Være den første.

Efterlad et svar

Luk
E-mail Det