Castor Oil Castor Oil
Ricinus Communis L. Ricinus communis L.
Castor Oil is derived from the castor bean and is obtained by cold pressure. Castor Oil er afledt af ricinus og er fremstillet ved kold pres. Rich in fatty acids and very moisturizing as well as lubricating to the skin in general. Rig på fedtsyrer og meget moisturizing samt smøre på huden i almindelighed. Acts as a humectant, attracting moisture to the skin. Fungerer som en fugtighedsbevarende, tiltrækning af fugt til huden.
Castor Oil packs (materials needed and procedure listed below) applied with warm flannel are believed effective for pain relief and to “draw out” cysts, boils and warts. Castor Oil packs (materialer, der er nødvendige for og fremgangsmåden er angivet nedenfor) anvendes med varm flannel menes effektiv til smertelindring og til at "trække ud" cyster, koger og vorter. From folk medicine: Castor Oil fomentations are recommended for ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. Fra folkemusik medicin: Castor Oil fomentations anbefales for at skaffe kroppen af hærdede slim i form af cyster, tumorer, og polypper. Castor Oil is applied by soaking a flannel cloth in Castor Oil and applying it over the liver. Castor Oil er anvendt ved neddypning en flannel klud i Castor Oil og anvende det over leveren. A hot water bottle or electric heating pad is applied on top of the pack and left on the area for 30 to 60 minutes. Et varmt vand flaske eller elvarme pad er anvendt på toppen af pakningen og venstre på det område i 30 til 60 minutter. This is repeated daily for three days followed by olive oil massages over the same area for three days. Dette gentages dagligt i tre dage efterfulgt af olivenolie massage over det samme område for tre dage. On the seventh day, it is recommended by some that the patient should rest by fasting on nothing but distilled water. På den syvende dag, anbefales det af nogle, at patienten bør resten af fastende om intet andet end vand. Depending on the particular case, this procedure should be repeated for between six weeks to six months to properly cleanse the system. Afhængigt af den enkelte sag, denne procedure skal gentages for mellem seks uger til seks måneder til at rense systemet.
Ayurvedic medicine has long used Castor Oil for lumbago, sciatica, and rheumatism. Ayurvedic medicin har længe anvendt Castor Oil for lumbago, iskias, og gigt.
In the Canary Islands, the oil is used to prevent sore nipples in nursing mothers and is also rubbed onto their scalps to prevent post natal hair loss. På De Kanariske Øer, olie bruges til at forebygge ømme brystvorter i ammende mødre og er også gnides på deres scalps at forhindre efter fødslen hårtab.
In soapmaking, although Castor Oil appears to require less sodium hydroxide, it sometimes requires more sodium hydroxide due to its high ricinoleic acid content. I soapmaking, selv om Castor Oil ser ud til at kræve mindre natriumhydroxid, det nogle gange kræver mere natriumhydroxid på grund af dets høje ricinolsyre indhold. It is also a well-known superfatting agent and is well-suited for shampoo bars as well as skin-care products. Det er også et velkendt superfatting agent og er velegnet til shampoo barer samt produkter til hudpleje. Without other oils, it produces a transparent soft soap. Med andre olier, den producerer en gennemsigtig blød sæbe. In combination with other vegetable oils; however, it makes a wonderfully emollient, hard bar of soap. I kombination med andre vegetabilske olier, men det gør en fantastisk blødgøringsmiddel, hårdt stykke sæbe.
Sold by weight. Sælges efter vægt.
SAP value: 180.3. SAP værdi: 180,3.
INCI: Ricinus Communis (castor) seed oil. INCI: Ricinus Communis (CASTOR) frø olie.
Materials Needed To Make A Castor Oil Pack: Materialer, der er nødvendige for at foretage et ricinusolie Pack:
- (1) Three layers of natural, uncolored wool or flannel cotton large enough to cover the area being treated. (1) Tre lag af naturlige, uncolored uld eller flannel bomuld store nok til at dække det område, der behandles.
(2) Castor oil. (2) ricinusolie.
(3) Plastic wrap large enough to cover the cloth. (3) Plastic wrap store nok til at dække klud. (4) Hot water bottle or electric blanket. (4) Varmt vand flaske eller elektriske tæppe.
Procedure To Make And Use A Castor Oil Pack: Procedure for at fremstille og bruge A ricinusolie Pack:
- (1) Soak cotton with Castor Oil. (1) Stilstandsnedkøling bomuld med Castor Oil. It should be saturated but not dripping. Det bør være mættet, men ikke dryp.
(2) Place the pack on the area being treated, for example lower right abdomen [liver]. (2) Placer pack på det område, der behandles, for eksempel nederste højre maven [lever].
(3) Cover the pack with plastic wrap and place a hot water bottle over the pack. (3) Dæk pack med plastic wrap og læg et varmt vand flaske over pakningen.
(4) Leave the pack on for 30-60 minutes. (4) Lad pack om for 30-60 minutter.
- Use the castor oil pack 3-7 days per week. Brug ricinusolie pack 3-7 dage om ugen.
- Precautions include avoiding meal times, not using the pack during heavy menses, and avoiding contact with fabric that could become stained. Forholdsregler omfatter undgå måltid gange, uden at benytte pack under kraftig menstruation, og undgå kontakt med stoffet, som kunne blive farves.
- The same pack may be used for weeks or months. Det samme pakning kan anvendes til uger eller måneder.
- Refresh with additional Castor Oil, if necessary. Opdater med yderligere Castor Oil, hvis det er nødvendigt.
Conditions are said to have been responsive to Castor Oil applications include (please consult with a health care professional before you apply a castor pack; the information we provide below is just that, information which is readily available to all either in books or on the web): Betingelser siges at have været lydhøre over for Castor Oil ansøgninger omfatter (bedes du konsultere en læge eller sygeplejerske, før du anvender et hjul pack; de oplysninger, vi leverer nedenfor er bare, at de oplysninger, der er let tilgængelige for alle enten i bøger eller på internettet ):
- skin keratosis; huden keratose;
ringworm, fungal and bacterial infections; ringworm, svampe-og bakterieinfektioner;
wounds; sår;
abdominal stretch marks (prevention); abdominal strækmærker (forebyggelse);
bursitis;
sebaceous cysts; sebaceous cyster;
warts; vorter;
liver spots or age spots; lever pletter eller alder pletter;
muscle strains; muskel stammer;
ligament sprains; ligament sprains;
itching; kløe;
chronic fluid retention with swollen joints and pain; kronisk væskeretention med hævede led og smerter;
arthritis;
upper respiratory infections involving the sinuses, tonsils and inner ear; øvre luftvejsinfektioner involverer bihuler, mandler og indre øre;
colon problems involving inflammation; kolon problemer med betændelse;
gallbladder disease; galdeblæren sygdom;
boils; koger;
liver cirrhosis; levercirrose;
hepatitis;
menstrual-related congestion; menstruationscyklus-relaterede overbelastning;
constipation, bowel impaction or adhesions; forstoppelse, tarm impaction eller tiltrædelserne;
bladder infections, blære infektioner,
and vaginal infections. og vaginal infektion.
| |
| Latin Name : Ricinus Communis L Latinsk navn: Ricinus communis L Forms Available : oil Blanketter til rådighed: olie Aromatherapy & Health Uses : Effective for pain relief and to “draw out” cysts, boils and warts. Aromaterapi & Sundhed Uses: Effektiv til smertelindring og til at "trække ud" cyster, koger og vorter. Ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. Skaffe kroppen af hærdede slim i form af cyster, tumorer, og polypper. Relief from lumbago, sciatica, and rheumatism. Fritagelse for lumbago, iskias, og gigt. Prevents sore nipples in nursing mothers and post natal hair loss. Forhindrer ømme brystvorter i ammende mødre og efter fødslen hårtab. A superfatting agent and well-suited for shampoo bars as well as skin-care products. En superfatting agent og velegnet til shampoo barer samt produkter til hudpleje. Without other oils, it produces a transparent soft soap; but in combination with other vegetable oils, it makes an emollient, hard bar of soap. Med andre olier, den producerer en gennemsigtig blød sæbe, men i kombination med andre vegetabilske olier, det gør en blødgøringsmiddel, hårdt stykke sæbe. [ Purchase Castor Oil Based Products ] [Køb ricinusolie baserede produkter] - -- [ Recipes ] [Opskrifter] ![]() | |
























