Coconut Oil, Virgin Kokosolie, Virgin

This is how Coconut Oil really and truly smells! Dette er, hvordan kokosolie virkelig lugter! When you take a whiff of this virgin, pure oil you will be mentally transported to a Caribbean or a South Pacific island. Når du tager et pust af denne jomfruelige, rene olie vil du blive mentalt transporteres til et Caribien eller en sydlige Stillehav øen.

Virgin Coconut Oil is processed by technology developed in Japan using a centrifuge and gravity. Virgin Coconut Oil er forarbejdet af teknologi udviklet i Japan ved hjælp af en centrifuge og tyngdekraften. The coconut is harvested and the coconut milk is extracted by centrifuge with a density separator. De kokosnød er høstet og kokosmælk er udvundet ved centrifuge med en massefylde separator.

Virgin Coconut Oil comes directly from the Fiji islands and is pure. Jomfru kokosolie kommer direkte fra Fiji-øerne og er rene.

When solid, it is white. Når fast, det er hvidt. When liquid, it is colorless. Når flydende, det er farveløs. It has the most intoxicating coconut fragrance ……. Det har de mest intoxicating kokos duft……. its texture is soft-solid with a creamy texture while at room temperature. dens tekstur er blød fast med en cremet konsistens samtidig ved stuetemperatur.

Use straight on the skin, as lip balm, to blend with other fixed oils and essential oils, or in creams and lotions. Brug straight på huden, som læbepomade, til blanding med andre faste olier og æteriske olier, eller i cremer og lotion.

For those who like to tan without any protection, this is it! For dem der gerne tan uden nogen beskyttelse, dette er det!

Use as a sexual lubricant or as an all over body oil. Anvendelse som en seksuel smøremiddel eller som et hele kroppen olie.

Massage into the hair for a truly moisturizing treatment prior to shampooing. Massage i håret for en virkelig moisturizing behandling før shampooing.

Use your imagination! Brug din fantasi!

SAP value: 0.194. SAP-værdi: 0,194.


Latin Name : Cocos Nucifera Latinsk navn: Cocos nucifera

Forms Available : oil Blanketter til rådighed: olie

Aromatherapy & Health Uses : See Coconut Oil . Aromaterapi & Sundhed Uses: Se kokosolie. Use straight on the skin, as lip balm, to blend with other fixed oils and essential oils, or in creams and lotions. Brug straight på huden, som læbepomade, til blanding med andre faste olier og æteriske olier, eller i cremer og lotion. For those who like to tan without any protection, this is it! For dem der gerne tan uden nogen beskyttelse, dette er det! Use as a sexual lubricant or as an all over body oil. Anvendelse som en seksuel smøremiddel eller som et hele kroppen olie. Massage into the hair for a truly moisturizing treatment prior to shampooing. Massage i håret for en virkelig moisturizing behandling før shampooing.


[ Purchase Coconut Oil Based Products ] [Køb kokosolie baserede produkter]
- --
[ Recipes ] [Recipes]

Posted in Coconut, virgin on Aug 3rd, 2007, 9:00 pm by michael Skrevet i kokos, jomfru på den 3 august, 2007, 9:00 pm af Michael

No comments yet. Ingen kommentarer endnu. Be the first. Vær den første.

Leave a reply Leave a reply

Close Luk
E-mail It E-mail Det