Coconut Oil Kokosolie

Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Kokosolie - Cocos nucifera - er fremstillet af kopra, tørret "kød" af kokos. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Destilleriet adskille kopraolie fra skroget af kokos. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. Det er tørret, knust og derefter pressede til at fjerne olien. This coconut becomes liquid at 76 degrees. Denne kokos bliver flydende ved 76 grader. When cold it becomes solid or semi-solid. Når koldt det bliver fast eller halvfast.

Coconut Oil is sometimes called Coconut Butter. Kokosolie kaldes Kokosolie smør. Both are the same thing. Begge er de samme ting.

Coconut Oil has a thick texture with no taste and no odor. Kokosolie har en tyk konsistens med ingen smag og ingen lugt. Can be purchased fractionated, organic, virgin, fragrance, or flavored. Kan købes fraktionerede, organisk, Virgin, duft eller flavored.

The right percentage of Coconut Oil in cosmetics is moisturizing. Den rigtige procentdel af kokosolie i kosmetik er moisturizing. However, too much Coconut Oil can be drying. Men for meget kokosolie kan tørring.

Coconut Oil contains beneficial Lauric Acid. Kokosolie indeholder gavnlige laurinsyre. Lauric Acid which may be of particular benefit for immune-suppressed individuals. Laurinsyre, som kan være af særlig gavn for immun-undertrykkes enkeltpersoner.

More heat stable than other plant based oils, Coconut Oil does not create trans fatty acids when cooked at higher temperatures. Mere varme stabile end andre plante baserede olier, kokosolie ikke skaber transfedtsyrer, når kogte ved højere temperaturer. Use for all higher heat applications, including stir frying - Maximum temperature of 375F or 190C. Brug for alle højere varme-applikationer, herunder røre stegning - Maksimal temperatur 375F eller 190C.

Excellent for baking. Fremragende til bagning. Can be substituted for butter in most recipes. Kan i stedet for smør i de fleste opskrifter.

Use in blender drinks to add fuel and energy in the morning. Brug i blender drinks at tilføje brændstof og energi i morges.

Coconut Oil’s saturated nature resists rancidity and makes a very hard soap, while at the same time producing a fluffy lather. Kokosolie's mættede karakter modstå harskning og gør en meget hård sæbe, samtidig med at fremstille en fluffy skumme. Soapmakers usually combine Coconut Oil with Olive Oil, Palm Oil, Palm Kernel Oil, or Castor Oil for an all-vegetable soap. Soapmakers normalt kombinere kokosolie med olivenolie, Palm, palmekerneolie, eller Castor Oil for en all-vegetabilsk sæbe. Some soapmakers use between 20% and 30% of a soap batch as Coconut Oil. Nogle soapmakers bruger mellem 20% og 30% af en sæbe parti som kokosolie.

SAP value: 268.0. SAP værdi: 268,0.

INCI: Cocos Nucifera INCI: Cocos nucifera


Latin Name : Cocos Nucifera Latinsk navn: Cocos nucifera

Forms Available : oil (fractionated, virgin, organic, flavored, fragrance) Blanketter til rådighed: olie (fraktionerede, Virgin, organisk, flavored, duften)

Aromatherapy & Health Uses : Thick texture with no taste and no odor. Aromaterapi & Sundhed Uses: Kraftigt tekstur uden smag og ingen lugt. The right percentage in cosmetics is moisturizing; however, too much can be drying. Den rette procent i kosmetik er moisturizing, men alt for meget kan være tørring. Contains beneficial Lauric Acid which may be of particular benefit for immune-suppressed individuals. Indeholder gavnlige laurinsyre, som kan være af særlig gavn for immun-undertrykkes enkeltpersoner. More heat stable than other plant based oils. Mere varme stabile end andre plante baserede olier. Does not create trans fatty acids when cooked at higher temperatures so use for all higher heat applications, including stir frying - Maximum temperature of 375F or 190C. Skaber ikke transfedtsyrer, når kogte ved højere temperaturer, så brug for alle højere varme-applikationer, herunder røre stegning - Maksimal temperatur 375F eller 190C. Excellent for baking. Fremragende til bagning. Substitute for butter in most recipes. Stedfortræder for smør i de fleste opskrifter. Use in blender drinks to add fuel and energy. Brug i blender drinks at tilføje brændstof og energi. Resists rancidity and makes a very hard soap, while at the same time producing a fluffy lather. Afviser harskning og gør en meget hård sæbe, samtidig med at fremstille en fluffy skumme. Soapmakers usually combine Coconut Oil with Olive Oil, Palm Oil, Palm Kernel Oil, or Castor Oil for an all-vegetable soap. Soapmakers normalt kombinere kokosolie med olivenolie, Palm, palmekerneolie, eller Castor Oil for en all-vegetabilsk sæbe.


[ Purchase Coconut Oil Based Products ] [Køb kokosolie baserede produkter]
- --
[ Recipes ] [Recipes]

Posted in Coconut on Aug 3rd, 2007, 8:57 pm by michael Posted in Coconut om den 3 august, 2007, 8:57 pm af Michael

No comments yet. Ingen kommentarer endnu. Be the first. Vær den første.

Leave a reply Leave a reply

Close Luk
E-mail It E-mail Det