Turkey Red Oil Tyrkiet røde olie

Also known as sulfated or sulfonated Castor Oil, a/k/a sulfated Ricinus Communis L. Også kendt som sulfaterede eller sulfoneret Castor Oil, a / k / a sulfaterede Ricinus communis L.

Turkey Red Oil is derived from Castor Oil which has been treated to be fully dispersible in water. Tyrkiet Red Oil er afledt af Castor Oil, som er blevet behandlet for at være fuldt spredbar i vand. Because it is fully dispersible in water and allows other oils to emulsify in water, Turkey Red Oil is commonly used as a base for bath oils. Fordi det er fuldt spredbar i vand og gør det muligt for andre olier til emulsify i vand, Tyrkiet Red Oil er almindeligt brugt som base for bad olier. It is the only oil that will completely disperse in water and not leave an oily ring around the tub. Det er den eneste olie, der vil helt dispergeret i vand og ikke overlade en olieagtig ring rundt om i karbad. The oil is pressed from the seed of the castor bean and has a distinct, heavy scent and is amber in color. Olien er presset fra frø af ricinus og har en selvstændig, tung duft og er rav i farve.

Rich in fatty acids, it is very moisturizing and lubricating to the skin in general. Rig på fedtsyrer, er det meget moisturizing og smøreolie til huden i almindelighed. It acts as a humectant, attracting moisture to the skin. Det virker som en fugtighedsbevarende, tiltrækning af fugt til huden. Packs with this oil applied with a warm flannel are believed effective for pain relief and to “draw out” cysts, boils, and warts. Pakninger med denne olie anvendes med en varm flannel menes effektiv til smertelindring og til at "trække ud" cyster, koger, og vorter.

Ayurvedic medicine has long used Castor Oil for lumbago, sciatica, and rheumatism. Ayurvedic medicin har længe anvendt Castor Oil for lumbago, iskias, og gigt. In the Canary Islands it is used to prevent sore nipples in nursing mothers and is also rubbed onto their scalps to prevent post natal hair loss. På De Kanariske Øer er det bruges til at forebygge ømme brystvorter i ammende mødre og er også gnides på deres scalps at forhindre efter fødslen hårtab.

In soapmaking, Castor Oil would appear to require less sodium hydroxide, however more is sometimes required due to the high ricinoleic acid content. I soapmaking, Castor Oil ser ud til at kræve mindre natriumhydroxid, dog mere er til tider nødvendig på grund af de høje ricinolsyre indhold. It is well known as a superfatting agent and well suited for shampoo bars and skin-care products. Det er velkendt, som en superfatting agent og velegnet til shampoo barer og produkter til hudpleje. Without other oils, it produces a transparent soft soap. Med andre olier, den producerer en gennemsigtig blød sæbe. In combination with other vegetable oils, however, it makes a wonderfully emollient, hard bar of soap. I kombination med andre vegetabilske olier, men det gør en fantastisk blødgøringsmiddel, hårdt stykke sæbe.

From folk medicine: Castor Oil fomentations are recommended for ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. Fra folkemusik medicin: Castor Oil fomentations anbefales for at skaffe kroppen af hærdede slim i form af cyster, tumorer, og polypper. The Castor Oil is applied by soaking a flannel cloth in the oil and applying it over the liver. Den Castor Oil er anvendt ved neddypning en flannel klud i olie-og anvender det over leveren. A hot water bottle or electric heating pad is applied on top of the pack and left on the area for 30 to 60 minutes. Et varmt vand flaske eller elvarme pad er anvendt på toppen af pakningen og venstre på det område i 30 til 60 minutter. This is repeated daily for three days followed by olive oil massages over the same area for three days. Dette gentages dagligt i tre dage efterfulgt af olivenolie massage over det samme område for tre dage. On the seventh day, it is recommended by some that the patient should rest by fasting on nothing but distilled water. På den syvende dag, anbefales det af nogle, at patienten bør resten af fastende om intet andet end vand. Depending on the particular case, this procedure should be repeated for between six weeks to six months to properly cleanse the system. Afhængigt af den enkelte sag, denne procedure skal gentages for mellem seks uger til seks måneder til at rense systemet.

Usage: 1 part fragrance oil or essential oil to 3 parts Turkey Red Oil, mix well. Usage: 1 del duft olie eller æteriske olie til 3 dele Tyrkiet Red Oil, bland godt.

Sold by weight. Sælges efter vægt.

INCI: Sulfated Ricinus communis. INCI: sulfaterede Ricinus communis.

NOTE: This oil will separate at low/cold temperatures. BEMÆRK: Denne olie vil særskilt ved lav / kulde.

NOTE: Not for internal use! BEMÆRK: Ikke til indvortes brug!


Latin Name : Ricinus Communis L Latinsk navn: Ricinus communis L

Forms Available : oil Blanketter til rådighed: olie

Aromatherapy & Health Uses : Moisturizing and lubricating to the skin in general. Aromaterapi & Sundhed Uses: Moisturizing og smøreolie til huden i almindelighed. A humectant. En fugtighedsbevarende. Applied with a warm flannel for effective pain relief or to “draw out” cysts, boils, and warts. Anvendt med en varm flannel for effektiv smertelindring eller at "trække ud" cyster, koger, og vorter. Ayurvedic medicine used Castor Oil for lumbago, sciatica, and rheumatism. Ayurvedic medicin, der anvendes Castor Oil for lumbago, iskias, og gigt. Used to prevent sore nipples in nursing mothers and to prevent post natal hair loss. Bruges til at forebygge ømme brystvorter i ammende mødre og for at forhindre post natalt hårtab. Well known as a superfatting agent and well suited for shampoo bars and skin-care products. Kendt som en superfatting agent og velegnet til shampoo barer og produkter til hudpleje. Without other oils, it produces a transparent soft soap. Med andre olier, den producerer en gennemsigtig blød sæbe. In combination with other vegetable oils, however, it makes a wonderfully emollient, hard bar of soap. I kombination med andre vegetabilske olier, men det gør en fantastisk blødgøringsmiddel, hårdt stykke sæbe. From folk medicine: Castor Oil fomentations are recommended for ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. Fra folkemusik medicin: Castor Oil fomentations anbefales for at skaffe kroppen af hærdede slim i form af cyster, tumorer, og polypper.


[ Purchase Castor Oil Based Products ] [Køb ricinusolie baserede produkter]
- --
[ Recipes ] [Opskrifter]

Posted in Turkey Red on Aug 3rd, 2007, 1:23 pm by michael Posted i Tyrkiet rødt på den 3 august 2007, 1:23 af Michael

No comments yet. Ingen kommentarer endnu. Be the first. Være den første.

Leave a reply Efterlad et svar

Close Luk
E-mail It E-mail Det