Emu Oil Λάδι ΟΝΕ
NOTE: THIS IS NOT A VEGETABLE OIL. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ φυτικό λάδι.
Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. Λάδι ΟΝΕ - Dromiceius Novaehol-Landiae. An emu is a flightless, grey-feathered ratite bird of Australia and is closely related to the ostrich. Μια ΟΝΕ είναι ένα flightless, γκρι-πτερωτών στρουθιονιδών πουλί της Αυστραλίας και είναι στενά συνδεδεμένη με την στρουθοκάμηλο.
Emu Oil comes from a thick pad of fat on the back of the bird that was initially provided by nature to protect the animal from the extreme temperatures of its Australian homeland. Λάδι ΟΝΕ προέρχεται από μια παχιά pad του λίπους στο πίσω μέρος του πτηνού που είχε αρχικά προβλέπεται από τη φύση τους να προστατεύσουν τα ζώα από τις ακραίες θερμοκρασίες του το αυστραλιανό πατρίδα.
Emu Oil is an edible oil which is non-irritating. Λάδι ΟΝΕ αποτελεί βρώσιμα έλαια που είναι μη ενοχλητικό.
The oil is almost odorless but this will vary from batch to batch. Το πετρέλαιο είναι σχεδόν άοσμο, αλλά αυτή θα ποικίλλει από παρτίδα σε παρτίδα. It would be rare to obtain a batch that had a strong or objectionable odor. Θα ήταν σπάνιο να αποκτήσετε μια παρτίδα που είχε μια ισχυρή οσμή ή επιλήψιμο.
For centuries, the aborigines of Australia have been applying Emu Oil to their wounds with excellent results. Για αιώνες, οι Αβοριγίνες της Αυστραλίας έχουν εφαρμογή στην ΟΝΕ Oil πληγές τους με άριστα αποτελέσματα. Today, more and more, it is being added to products worldwide to increase the product’s effectiveness. Σήμερα, όλο και περισσότερο, είναι να προστεθεί στα προϊόντα όλο τον κόσμο να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. It is found in foods, muscle pain relievers, skin care products, and natural soaps. Είναι βρέθηκαν σε τρόφιμα, μυϊκός πόνος relievers, προϊόντα φροντίδας του δέρματος, καθώς και τα φυσικά σαπούνια.
Some of the known properties of Emu Oil are: anti-bacterial, anti-inflammatory, skin regenerative, high in oleic acid (oleic acid has better skin-penetrating qualities than vegetable oils), moisturizing, does not clog pores, and penetrates through several layers of skin. Μερικές από τις γνωστές ιδιότητες της ΟΝΕ Oil είναι: αντι-βακτηριακή, αντι-φλεγμονώδη, αναγεννητική δέρμα, με υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ (ελαϊκό οξύ έχει την καλύτερη διείσδυση στις ιδιότητες του δέρματος από φυτικά έλαια), ενυδάτωσης, δεν φράξει πόρους, και διεισδύει μέσω διαφόρων στρώματα του δέρματος.
Some of the known uses of Emu Oil are: Assists with the healing of bed sores. Μερικές από τις γνωστές χρήσεις της ΟΝΕ Oil είναι: Ασίστ με την επούλωση των κρεβάτι πληγές. When Emu Oil is applied to a new cut, scrape, or burn; Emu Oil assists with prevention of scars. Το πετρέλαιο είναι η ΟΝΕ, όταν εφαρμόζεται σε μια νέα περικοπή, μετά δυσκολίας, ή καίγονται? ΟΝΕ Oil συνδράμει με την πρόληψη των ουλές. Provides sunburn relief. Προσφέρει ανακούφιση των ηλιακών εγκαυμάτων. Makes a wonderful massage oil for muscle aches and strains. Κάνει ένα υπέροχο μασάζ μυϊκοί πόνοι για το πετρέλαιο και τα στελέχη. Very helpful for arthritis pain and inflammation. Πολύ χρήσιμο για την αρθρίτιδα πόνο και τη φλεγμονή. Provides canker sore relief. Παρέχει canker πληγή ανακούφιση. Useful for diaper and heat rash. Χρήσιμα για πάνες και θερμότητας εξάνθημα. Great as a massage on children who have “growing pains” in their extremities. Μεγάλη ως ένα μασάζ στα παιδιά που έχουν "Η ανάπτυξη είναι επώδυνη" στα άκρα τους. Assists with prevention of stretch marks; once stretch marks are present, assists with eliminating accompanying dryness and itchiness. Βοηθά με την πρόληψη της επιμήκυνσης σήματα? Όταν τεντώνονται σήματα είναι παρόντες, βοηθά με την εξάλειψη των συνοδευτικών ξηρότητα και itchiness. Makes tight skin more supple. Κάνει το δέρμα πιο αυστηρό συμπληρώνει. Good skin lubricant; also useful in sexual applications. Καλή δέρμα λιπαντικό? Επίσης χρήσιμες εφαρμογές στη σεξουαλική. Many people use so-called “baby oil” for their babies’ skin care and for their own sexual lubrication. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το λεγόμενο "baby λάδι" για τα βρέφη φροντίδα του δέρματος και για τη δική τους σεξουαλική λίπανσης. However, usually the main ingredient in “baby oil” is mineral oil which is derived from petroleum . Ωστόσο, συνήθως το κύριο συστατικό στο "μωρό του πετρελαίου" ορυκτού πετρελαίου που είναι παράγωγο του πετρελαίου. This is what thousands and thousands of people are using on their babies and on their own private parts. Αυτό είναι ό, τι χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποιούν για τα μωρά και για τα δικά τους ιδιωτικά τμήματα. Is it any wonder that every day more cancers and unusual diseases are being found in infants, children, and adults? Είναι να απορεί κανείς ότι κάθε μέρα περισσότεροι καρκίνοι και ασυνήθιστες ασθένειες που διαπιστώθηκαν σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες;
In Soapmaking: This almost odorless Emu Oil has a color ranging from dark ivory to yellow (depending on the batch) and is a wonderful addition in soapmaking. Σε Soapmaking: Αυτή η σχεδόν άοσμο ΟΝΕ Oil έχει σκούρο χρώμα που κυμαίνεται από ελεφαντοστό σε κίτρινο χρώμα (ανάλογα με την παρτίδα) και είναι μια θαυμάσια προσθήκη στο soapmaking. Emu Oil is moisturizing and adds hardness along with good lathering. Λάδι ΟΝΕ είναι ενυδάτωσης και προσθέτει σκληρότητα μαζί με καλή lathering. Emu Oil, when first applied to the skin, is greasy. Λάδι ΟΝΕ, κατά την πρώτη εφαρμογή στο δέρμα, είναι λιπαρό. However, within 5-10 minutes one notices that the Emu Oil is slowly being absorbed by the skin leaving a great feeling of overall smoothness on the skin. Ωστόσο, εντός 5-10 λεπτά πάρτε κανείς να επισημάνει ότι το πετρέλαιο είναι η ΟΝΕ αρχίζει σιγά-σιγά να απορροφηθεί από το δέρμα, αφήνοντας ένα μεγάλο αίσθημα της συνολικής ομαλότητα στο δέρμα. You can use it straight or you can add essential oils of your choice. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απλά ή μπορείτε να προσθέτετε τα αιθέρια έλαια της επιλογής σας.
A bottle of Emu Oil should be shaken ever so lightly to mix the contents prior to each use. Ένα μπουκάλι της ΟΝΕ Oil θα πρέπει να ανακινείται ποτέ τόσο αβασάνιστα να αναμείξετε το περιεχόμενό της, πριν από κάθε χρήση.
Store in a cool, dark place, away from direct sun and heat. Φύλαξη σε δροσερό, σκοτεινό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό και θερμότητας.
Shelf life when properly stored is approximately 1 year. Διάρκεια ζωής όταν αποθηκεύονται σωστά είναι περίπου 1 έτος.
Fatty Acid Composition: Oleic 45-50%, Palmitic 22-25%, Stearic 8-10%, Linoleic 6-10%. Λιπαρά οξέα: Ελαϊκό 45-50%, 22-25% Παλμιτικό, Στεατικό 8-10%, Λινελαϊκό 6-10%.
Free Fatty Acids less than 6%. Ελεύθερων λιπαρών οξέων λιγότερο από 6%.
Iodine Value 50-80. Ιώδιο Αξία 50-80.
SAP Value: 175-200. SAP Value: 175-200.
Flash point: >140 deg. Σημείο ανάφλεξης:> 140 μορφή deg. C, >284 deg. Ε,> 284 μορφή deg. F.
INCI: Emu oil. INCI: ΟΝΕ πετρελαίου.
| |
Latin Name : Dromiceius Novaehol-Landiae Λατινική ονομασία: Dromiceius Novaehol-Landiae Forms Available : oil Διαθέσιμες μορφές: το πετρέλαιο Aromatherapy & Health Uses : A natural anti-inflammatory. Αρωματοθεραπεία & Υγεία Χρήσεις: Ένα φυσικό αντι-φλεγμονώδη. Reduces swelling, stiffness in joints, bruising and muscle pain. Μειώνει το πρήξιμο, στην ακαμψία των αρθρώσεων, μώλωπες και μυϊκό πόνο. Known properties of: anti-bacterial, anti-inflammatory (such as for muscle aches and pains or arthritis pain and inflammation), skin regenerative, high in oleic acid (oleic acid has better skin-penetrating qualities than vegetable oils), moisturizing, does not clog pores, and penetrates through several layers of skin. Γνωστά ιδιότητες: αντι-βακτηριακή, αντι-φλεγμονώδη (όπως και για τους μυς και πόνοι ή πόνοι αρθρίτιδας πόνο και τη φλεγμονή), αναγεννητική δέρμα, με υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ (ελαϊκό οξύ έχει την καλύτερη διείσδυση στις ιδιότητες του δέρματος από φυτικά έλαια), ενυδάτωσης, κάνει Δεν φράξει πόρους, και διεισδύει μέσω διαφόρων στρωμάτων του δέρματος. Assists with the healing of bed sores. Βοηθά με την επούλωση των κρεβάτι πληγές. Applied to a new cut, scrape, or burn; assists with prevention of scars. Εφαρμόζεται σε μια νέα περικοπή, μετά δυσκολίας, ή καίγονται? Συνδράμει με την πρόληψη των ουλές. Provides sunburn relief. Προσφέρει ανακούφιση των ηλιακών εγκαυμάτων. Provides canker sore relief. Παρέχει canker πληγή ανακούφιση. Useful for diaper and heat rash. Χρήσιμα για πάνες και θερμότητας εξάνθημα. Great as a massage on children who have “growing pains” in their extremities. Μεγάλη ως ένα μασάζ στα παιδιά που έχουν "Η ανάπτυξη είναι επώδυνη" στα άκρα τους. Assists with prevention of stretch marks; and once stretch marks are present, assists with eliminating accompanying dryness and itchiness. Βοηθά με την πρόληψη της επιμήκυνσης σήματα? Και τεντώνονται σηματοδοτεί μία φορά υπάρχουν, βοηθά με την εξάλειψη των συνοδευτικών ξηρότητα και itchiness. Makes tight skin more supple. Κάνει το δέρμα πιο αυστηρό συμπληρώνει. Good skin lubricant; also useful in sexual applications. Καλή δέρμα λιπαντικό? Επίσης χρήσιμες εφαρμογές στη σεξουαλική. [ Purchase Emu Oil Based Products ] [ΟΝΕ αγοράζουν τα προϊόντα με βάση το πετρέλαιο] - -- [ Recipes ] [Συνταγές] | |























