Evening Primrose Oil Έλαιο του onagre

Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Έλαιο του onagre (Oenothera Biennis) είναι ένα ανοικτό κίτρινο του πετρελαίου με ένα ευχάριστο, το φως, και nutty γεύση. Solvents are not used in its extraction. Διαλύτες δεν χρησιμοποιούνται κατά την εξόρυξη. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and body functions but is not produced by the body itself. Η επουλωτική δράση της Έλαιο του onagre αποτελέσματα από την υψηλή περιεκτικότητά του σε γάμα λινολενικό οξύ (10% GLA), ένα απαραίτητο λιπαρό οξύ που είναι ζωτικής σημασίας για το κελί και φυσιολογικών λειτουργιών, αλλά δεν παράγονται από τον ίδιο τον οργανισμό. The odor is light, typical of Evening Primrose Oil. Η οσμή είναι φως, είναι χαρακτηριστικοί της Έλαιο του onagre. The color may vary based on growing conditions and batch. Το χρώμα μπορεί να ποικίλλει βασίζεται σε συνθήκες καλλιέργειας και παρτίδα.

Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, dry skin, allergic skin problems. Εξαιρετικά χρήσιμη στη θεραπεία της εμμηνόρροιας και προ της εμμηνόρροιας προβλήματα, έκζεμα και η ψωρίαση, ξηρό δέρμα, αλλεργικά δερματικά προβλήματα.

Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Προσθέστε έως 10% του μεταφορέα πετρελαίου για μασάζ και σε όλες τις κρέμες και λοσιόν.

It goes rancid quickly and should be stored in a cool place or refrigerated. Είναι αυτονόητο, ταγκή γρήγορα και θα πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό μέρος ή ψύξη.

In soapmaking, a little goes a long way; add 1-2/3 tablespoons per 5 lbs. Σε soapmaking, λίγο πάει πολύς δρόμος? Προσθήκη 1-2/3 κουταλιές ανά 5 lbs. of soap just before adding the essential oils. σαπουνιού λίγο πριν από την προσθήκη των αιθέριων ελαίων.

In lotions/creams use 2%-5%. Σε λοσιόν / κρέμες χρήση του 2% -5%.

SAP value: 191.0. SAP αξία: 191,0.

INCI: Oenothera Biennis INCI: Oenothera Biennis


Latin Name : Oenothera Biennis Λατινική ονομασία: Oenothera Biennis

Forms Available : oil Διαθέσιμες μορφές: το πετρέλαιο

Aromatherapy & Health Uses : Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, and allergic skin problems. Αρωματοθεραπεία & Υγεία Χρήσεις: Εξαιρετικά χρήσιμη στη θεραπεία της εμμηνόρροιας και προ της εμμηνόρροιας προβλήματα, έκζεμα και η ψωρίαση, και αλλεργικά δερματικά προβλήματα. Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Προσθέστε έως 10% του μεταφορέα πετρελαίου για μασάζ και σε όλες τις κρέμες και λοσιόν.


[ Purchase Evening Primrose Based Products ] [Αγοράζουν τα προϊόντα με βάση το βράδυ γιούσια]
- --
[ Recipes ] [Συνταγές]

Posted in Evening Primrose on Aug 3rd, 2007, 9:15 pm by michael Καταχωρήθηκε στην Evening Primrose στις Aug 3rd, 2007, 9:15 pm από τον Michael

No comments yet. Δεν υποβλήθηκαν σχόλια ακόμα. Be the first. Είναι το πρώτο.

Leave a reply Αφήστε μια απάντηση