Rice Bran Oil Πίτουρο ρυζιού πετρελαίου

Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Ρύζι Βρανδεμβούργου Πετρέλαιο (INCI: Oryza sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Ρύζι Βρανδεμβούργου Oil είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε πολύπλοκο, τοκοφερόλες και tocotrienols, μια μοναδική γνωστή ως αντιοξειδωτικό gamma oryzanol, μεγάλων ποσοτήτων φυτοστερολών, πολυφαινόλες, και squalene.

Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Ρύζι Βρανδεμβούργου Oil έχει μια πολύ καλή διάρκεια ζωής σε σύγκριση με άλλα φυτικά έλαια επειδή είναι αντιοξειδωτικά.

Due to Rice Bran Oil’s high content of natural antioxidants, some of the major antioxidant companies have recently switched their basic oil to Rice Bran Oil. Λόγω Rice Βρανδεμβούργου Πετρελαίου της υψηλής περιεκτικότητας των φυσικών αντιοξειδωτικών, ορισμένων από τις κυριότερες εταιρείες που έχουν αντιοξειδωτική πρόσφατα μεταπήδησε το πετρέλαιο για τις βασικές τους Rice Βρανδεμβούργου Oil. This movement shows that the industry leaders recognize Rice Bran Oil’s oxidative stability. Η κίνηση αυτή δείχνει ότι ο κλάδος ηγέτες αναγνωρίζουν Rice Βρανδεμβούργου Oil που οξειδωτική σταθερότητα.

Gamma-oryzanol is effective in absorbing ultraviolet light, thereby inhibiting a number of adverse effects attributed to exposure to sunlight. Γ-oryzanol είναι αποτελεσματική στην απορρόφηση της υπεριώδους φωτός, αναστέλλοντας έτσι μια σειρά από αρνητικές επιπτώσεις αποδοθούν στην έκθεση στο ηλιακό φως. A number of sunscreen formulations incorporating oryzanol have been developed and marketed for human use. Ένας αριθμός των αντηλιακών σκευασμάτων που ενσωματώνουν oryzanol έχουν αναπτυχθεί και διατίθεται στο εμπόριο για ανθρώπινη χρήση.

Rice Bran Oil is used for dry and flaky skin and adds body and luster to hair. Ρύζι Βρανδεμβούργου Oil χρησιμοποιείται για ξηρό δέρμα και flaky και προσθέτει σώμα και τα μαλλιά να luster.

The use of Rice Bran Oil should be considered in formulations for the protection of animal coats. Η χρήση του Βρανδεμβούργου Oil Ράις θα πρέπει να εξεταστεί σε σκευάσματα για την προστασία των ζώων παλτά. If using Rice Bran Oil on animals, please start with a very small amount and watch for any adverse reactions (loose stools, etc.). Εάν χρησιμοποιείτε Rice Βρανδεμβούργου Λάδι σε ζώα, παρακαλούμε να ξεκινήσω με ένα πολύ μικρό ποσό και να παρακολουθούν για τυχόν ανεπιθύμητες αντιδράσεις (χαλαρά κόπρανα, κ.λπ.).

Safe for internal consumption, Rice Bran Oil is the oil of choice for ingestible products. Ασφαλή για εσωτερική κατανάλωση, Rice Βρανδεμβούργου Oil είναι το έλαιο της επιλογής για ingestible προϊόντα.

Typical use levels in skin care 0.5% to 7.0%, in hair care 0.5% to 3.0%, in sun care 0.5% to 10.0%. Τυπικά επίπεδα χρήσης στις δερματικές φροντίδα 0,5% έως 7,0%, μαλλιών 0,5% έως 3,0%, σε ήλιο περίθαλψη 0,5% σε 10,0%.

SAP value: 180-190. SAP αξία: 180-190.




Latin Name : Oryza Sativa Λατινική ονομασία: Oryza sativa,

Forms Available : oil Διαθέσιμες μορφές: το πετρέλαιο

Aromatherapy & Health Uses : A very good source of natural antioxidants. Αρωματοθεραπεία & Υγεία Χρήσεις: Μια πολύ καλή πηγή φυσικών αντιοξειδωτικών. Rice Bran Oil is used for dry and flaky skin and adds body and luster to hair. Ρύζι Βρανδεμβούργου Oil χρησιμοποιείται για ξηρό δέρμα και flaky και προσθέτει σώμα και τα μαλλιά να luster. Safe for internal consumption, Rice Bran Oil is the oil of choice for ingestible products. Ασφαλή για εσωτερική κατανάλωση, Rice Βρανδεμβούργου Oil είναι το έλαιο της επιλογής για ingestible προϊόντα. Use as an inhibitor for the adverse effects of exposure to sunlight, ie: sunscreen. Χρησιμοποιήστε ως αναστολέας για τις δυσμενείς επιπτώσεις της έκθεσης στο ηλιακό φως, δηλαδή: τα αντηλιακά.


[ Purchase Rice Bran Oil Based Products ] [Αγορά πετρελαίου πίτουρο ρυζιού, τα προϊόντα με βάση]
- --
[ Recipes ] [Συνταγές]




Posted in Rice Bran on Aug 4th, 2007, 12:21 pm by michael Καταχωρήθηκε σε Rice Βρανδεμβούργου στις Aug 4th, 2007, 12:21 pm από τον Michael

No comments yet. Δεν υποβλήθηκαν σχόλια ακόμα. Be the first. Είναι το πρώτο.

Leave a reply Αφήστε μια απάντηση

Close Κλείνω
E-mail It Το E-mail