Aloe Vera Liquid Vegetable Oil Aloe Vera υγρό φυτικό λάδι

You will receive 1 lb. of oil, dispensed by weight. Θα λάβετε 1 lb. του πετρελαίου, φέρονται κατά βάρος. Aloe Vera Gel, Decolorized 1X, from concentrate: Aloe Vera Gel, Decolorized, is a colorless liquid (this is not a gel!!) which is a highly refined grade of Aloe Vera Gel for use in cosmetics, toiletries and OTC pharmaceuticals. Aloe Vera Gel, Decolorized 1X, από συμπυκνωμένο: Aloe Vera Gel, Decolorized, είναι ένα άχρωμο υγρό (αυτό δεν είναι μια γέλη!) Η οποία είναι μια πολύ εκλεπτυσμένη κατηγορίας της Aloe Vera Gel για χρήση σε καλλυντικά προϊόντα, καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα OTC. The process begins with freshly harvested leaves of the Aloe Vera Barbadensis Miller variety of Aloe. Η διαδικασία ξεκινάει με φρέσκα φύλλα που συγκομίζεται της Aloe Vera Barbadensis Miller ποικιλία Aloe. The inner gel (filet) is carefully removed to minimized disruption of the Aloin layer. Ο εσωτερικός γέλη (filet) είναι προσεκτικά για να απομακρυνθούν ελαχιστοποιείται η διατάραξη της Aloin στρώμα. The gel is then further processed to remove the pulp and fiber. Η γέλη είναι στη συνέχεια σε περαιτέρω επεξεργασία για την απομάκρυνση του χαρτοπολτού και φυτικές ίνες. The resultant gel is then pasteurized and preserved to maintain its efficacy. Η συνισταμένη γέλη παστεριωμένου και, στη συνέχεια, διατηρημένα να διατηρήσει την αποτελεσματικότητά της. The gel is “decolorized” through a special proprietary process to remove the color bodies and reduce odor to ensure color stability and to minimize Aloe’s inherent pungency. Η γέλη "decolorized" μέσω ενός ιδιόκτητου ειδική διαδικασία για να αφαιρέσετε το χρώμα φορείς και θα μειώσει οσμή να εξασφαλιστεί σταθερότητα των χρωμάτων και να ελαχιστοποιήσετε τις εγγενείς Aloe πικρή. It is already diluted 1 to 1 in distilled water. Είναι ήδη αραιωμένο 1 προς 1 σε αποσταγμένο νερό. Some uses: Sun care and after sun products, hand & body lotions, skin cleansers, hair conditioners, anti-drandruff shampoos, facial moisturizers, shaving & depilatory preparations, bath oils, rubs & liniments, ointments, first aid creams, anti-acne preparations, topical analgesics. Ορισμένες χρήσεις: Η Sun και η φροντίδα μετά τον ήλιο προϊόντα, χειροποίητα & λοσιόν σώματος, καθαριστικά του δέρματος, μαλλιών, αντι-drandruff σαμπουάν, moisturizers προσώπου, κρέμες ξυρίσματος & Άλλα παρασκευάσματα, έλαια μπάνιου, rubs & liniments, αλοιφές, υγρά για τις πρώτες βοήθειες κρέμες, της καταπολέμησης της ακμής παρασκευάσματα, επίκαιρο αναλγητικά. Percentage to use: If you are using Aloe Vera Oil Extract in a product formulation primarily to have it appear on the label, then concerns about the percentage to use (say below 5% SSE) are really immaterial. Ποσοστό χρήσης: Εάν χρησιμοποιείτε το Aloe Vera εκχύλισμα ελαίου σε ένα προϊόν χάραξη πρωτίστως να έχουν αυτό αναγράφεται στην ετικέτα, στη συνέχεια ανησυχίες για το ποσοστό χρήσης (π.χ. κάτω του 5% ΝΝΑ) είναι πραγματικά αδιάφορο. However, if you want the product to perform better because of the presence of the Aloe Vera Oil Gel, then try using 10% SSE or more. Ωστόσο, αν θέλετε το προϊόν για να αποδώσει καλύτερα λόγω της παρουσίας της Aloe Vera Oil Gel, τότε δοκιμάστε ΝΝΑ 10% ή περισσότερο. Storage: Store at or slightly below room temperature, away from light. Φύλαξη: Φυλάσσεται ή ελαφρώς χαμηλότερες σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από το φως. If you want to meet the certification requirements fo the International Aloe Science Council, your finished product must contain a minimum of 15% Aloe Vera. Αν θέλετε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις πιστοποίησης για το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Aloe, το τελικό προϊόν πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 15% Aloe Vera. This is a natural product which will darken with age. Αυτό είναι ένα φυσικό προϊόν, το οποίο θα γίνει πιο σκούρο με την ηλικία. Protect from oxidation, store at room temperature away from light. Προστατέψτε από την οξείδωση, αποθηκεύουν σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από το φως. INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice. INCI: Aloe Barbadensis Leaf χυμό. SAP value: None. SAP αξία: Δεν υπάρχει.

Aloe Aloe


Latin Name : aloe vera, aloe barbadensis miller, aloe ssp. Λατινική Ονομασία: aloe vera, aloe barbadensis Miller, aloe ssp.

Alternative Name : burn plant, medicine plant Εναλλακτικές Όνομα: κάψει εργοστάσιο, το φάρμακο φυτικής

Forms Available : powder, oil, gel, liquid, pulp, juice Διαθέσιμες μορφές: σε σκόνη, το πετρέλαιο, γέλη, υγρό, πολτός, χυμός

Aloe - aloe vera, aloe barbadensis miller, aloe ssp. Aloe - aloe vera, aloe barbadensis Miller, aloe ssp. - This plant has remarkable qualities. -- Η μονάδα αυτή έχει αξιόλογα προσόντα. Two parts are used: the clear, gel-like central leaf pulp, and the yellow-green juice from the green part of the leaf. Δύο τμήματα χρησιμοποιούνται: η σαφής, γέλη-όπως κεντρικά πολτός των φύλλων, και το κίτρινο-πράσινο χυμό από το πράσινο μέρος του φύλλου. The gel is used in creams to soothe, heal, and moisturize the skin, and in shampoos for dry, itchy scalps. Η γέλη χρησιμοποιείται σε αλοιφές για να soothe, θεραπεύει, και moisturize του δέρματος, και σε σαμπουάν για ξηρά, κνησμός scalps. It cools the skin, protects it from airborne infections and fungi, and reduces scarring. Είναι cools του δέρματος, προστατεύει από λοιμώξεις και αερομεταφερόμενων μυκήτων, και μειώνει ουλών. It speeds cell regeneration, and so treats radiation burns, coral wounds, and dermatitis. Είναι ταχύτητες αναγέννηση κυττάρων, οπότε και αντιμετωπίζει την ακτινοβολία εγκαύματα, τραύματα των κοραλλιών, και δερματίτιδα. It can be scraped from split leaves for first aid treatment of small burns, cuts, chapped skin, sunburn, eczema and Poison Ivy rash. Μπορεί να αποξεσθεί από split αναχωρήσει για τις πρώτες βοήθειες θεραπεία των μικρών εγκαυμάτων, περικοπές, chapped δέρματος, ηλιακά εγκαύματα, έκζεμα και Poison Ivy εξάνθημα. Compounds in the leaf juice are added to sunscreens from protection against UV rays and have shown anticancer activity. Ενώσεων στο χυμό των φύλλων της είναι να προστεθούν τα αντηλιακά προϊόντα από την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και έχουν δείξει αντικαρκινικό δραστηριότητα.
Aromatherapy & Health Uses : A wonderful burn treatment - apply the juice from the leaf directly to the burn. Αρωματοθεραπεία & Υγεία Χρήσεις: Μια υπέροχη κάψει μεταχείριση - να εφαρμόσει το χυμό από τα φύλλα απευθείας στο έγκαυμα. Antibacterial, anti-inflammatory, antiseptic, decoagulant, emmollient. Αντιβακτηριακή, αντιπαρασιτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, decoagulant, emmollient.

Other Uses : A protective house plant. Άλλες χρήσεις: Ένα προστατευτικό φυτό σπιτιού. It guards against evil influences and prevents household accidents. Είναι φύλακες εναντίον του κακού επιρροές και εμποδίζει οικιακών ατυχημάτων. In Africa, the aloe is hung over houses and doors to bring good luck and drive away evil. Στην Αφρική, την aloe είναι κρεμασμένα πάνω από σπίτια και πόρτες για να φέρει καλή τύχη και οδηγούν μακριά το κακό.


[ Purchase Aloe Based Products ] [Αγορά Aloe Βασισμένο Προϊόντα]
- --
[ Recipes ] [Συνταγές]

Posted in Aloe Vera Liquid on Aug 3rd, 2007, 1:02 pm by michael Καταχωρήθηκε σε Aloe Vera Liquid στις Aug 3rd, 2007, 1:02 pm από τον Michael

No comments yet. Δεν υποβλήθηκαν σχόλια ακόμα. Be the first. Είναι το πρώτο.

Leave a reply Αφήστε μια απάντηση