Avocado Oil Λάδι Αβοκάντο
Avocado Oil, Persea Smericana, Persea Gratissima, nourishes and restores dry, dehydrated, and mature skin. Λάδι αβοκάντο, Persea Smericana, Persea Gratissima, τρέφει και αποκαθιστά την ξηρά, αφυδατωμένα, και ώριμη επιδερμίδα. It is a rich, heavy oil that is best blended with other carrier oils. Είναι μια πλούσια, το βαρύ πετρέλαιο που βρίσκεται στην καλύτερη αναμεμειγμένο με άλλα έλαια μεταφορέα. Skin problems, especially eczema and psoriasis, respond to its high content of vitamins A and E. Avocado Oil is added to carrier oils, in a 10%-20% dilution, as an aid to skin moisturizing. Δερματικά προβλήματα, ιδιαίτερα έκζεμα και ψωρίαση, ανταποκριθεί στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α και Ε. Λάδι Αβοκάντο προστίθεται στο μεταφορέα έλαια, σε 10% -20% αραίωση, ως βοήθεια για την ενυδάτωσης του δέρματος. This is a highly therapeutic oil which is rich in vitamins A, B1, B2, vitamins D and E, protein, pantothenic acid, and fatty acids. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά θεραπευτικό λάδι που είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, βιταμίνες Α και Ε, οι πρωτεΐνες, Παντοθενικό οξύ και λιπαρά οξέα. May be used as a massage oil at approximately 10% dilution. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα λάδι για μασάζ κατά περίπου 10% αραίωση. It is a nice oil to use in soap because it has a high percentage of unsaponifiables. Είναι ωραίο να χρησιμοποιήσει το πετρέλαιο σε σαπούνι γιατί έχει ένα υψηλό ποσοστό των ασαπωνοποιήτων.
Should be kept in a cool place or refrigerated. Πρέπει να διατηρούνται σε δροσερό μέρος ή ψύξη.
Excellent shelf life. Εξαιρετική διάρκεια ζωής.
SAP value: 187.5. SAP αξία: 187,5.
INCI: Persea Gratissima. INCI: Persea Gratissima.
| |
| Latin Name : Persea Americana, Persea Gratissima Λατινική ονομασία: Persea americana, Persea Gratissima Forms Available : oil Διαθέσιμες μορφές: το πετρέλαιο Aromatherapy & Health Uses : Avocado oil nourishes and restores dry, dehydrated, and mature skin. Αρωματοθεραπεία & Υγεία Χρήσεις: λάδι αβοκάντο και αποκαθιστά την ξηρά τροφή, αφυδάτωση, και ώριμη επιδερμίδα. It is a rich, heavy oil that is best blended with other carrier oils. Είναι μια πλούσια, το βαρύ πετρέλαιο που βρίσκεται στην καλύτερη αναμεμειγμένο με άλλα έλαια μεταφορέα. [ Purchase Avocado Oil Based Products ] [Αγοράζουν τα προϊόντα με βάση το λάδι αβοκάντο] - -- [ Recipes ] [Συνταγές] | |























