Coconut Oil Λάδι καρύδας
Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Coconut Oil - Κόκος Nucifera - προέρχεται από φοινικοκαρυάς, τα αποξηραμένα "κρέας" της καρύδας. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Distillers διαχωρίζουν την κόπρα από το κύτος του κοκκοφοίνικα. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. Είναι αποξηραμένα, σπασμένα, και στη συνέχεια πίεσε για να καταργήσετε το πετρέλαιο. This coconut becomes liquid at 76 degrees. Αυτό γίνεται υγρό καρύδας σε 76 βαθμούς. When cold it becomes solid or semi-solid. Όταν το κρύο γίνεται στερεό ή ημι-στερεά.
Coconut Oil is sometimes called Coconut Butter. Coconut Oil είναι μερικές φορές καλείται καρύδας Βούτυρο. Both are the same thing. Και τα δύο είναι το ίδιο πράγμα.
Coconut Oil has a thick texture with no taste and no odor. Coconut Oil έχει μια υφή παχιά που δεν δεν οσμή και γεύση. Can be purchased fractionated, organic, virgin, fragrance, or flavored. Μπορείτε να αγοράσετε τμηματικής, οργανικά, παρθένο, άρωμα, ή flavored.
The right percentage of Coconut Oil in cosmetics is moisturizing. Το δικαίωμα ποσοστό κοκοφοινικελαίου στα καλλυντικά είναι ενυδάτωσης. However, too much Coconut Oil can be drying. Ωστόσο, πάρα πολλά κοκοφοινικελαίου μπορεί να είναι η ξήρανση.
Coconut Oil contains beneficial Lauric Acid. Λάδι καρύδας περιέχει ευεργετικές Λαυρικό οξύ. Lauric Acid which may be of particular benefit for immune-suppressed individuals. Λαυρικό οξύ, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής για ανοσο-συγκαλύπτονται άτομα.
More heat stable than other plant based oils, Coconut Oil does not create trans fatty acids when cooked at higher temperatures. Πιο σταθερή θερμότητα από άλλα φυτικά έλαια με βάση, Coconut Oil δεν δημιουργεί trans λιπαρά οξέα, όταν τα βρασμένα σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Use for all higher heat applications, including stir frying - Maximum temperature of 375F or 190C. Χρησιμοποιήστε για όλους υψηλότερη θερμική εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων ανακατεύετε το τηγάνισμα - Μέγιστη θερμοκρασία των 190C ή 375F.
Excellent for baking. Εξαιρετική για ψήσιμο. Can be substituted for butter in most recipes. Μπορούν να υποκατασταθούν για το βούτυρο, στις περισσότερες συνταγές.
Use in blender drinks to add fuel and energy in the morning. Χρήση σε μπλέντερ ποτά για να προσθέσετε καυσίμων και της ενέργειας το πρωί.
Coconut Oil’s saturated nature resists rancidity and makes a very hard soap, while at the same time producing a fluffy lather. Coconut Oil που κορεσμένα φύση αντιστέκεται ταγγίζουν και κάνει ένα πολύ σκληρό σαπούνι, ενώ ταυτόχρονα παράγει fluffy κάνετε σαπουνάδα. Soapmakers usually combine Coconut Oil with Olive Oil, Palm Oil, Palm Kernel Oil, or Castor Oil for an all-vegetable soap. Soapmakers συνήθως συνδυάζουν κοκοφοινικελαίου με το ελαιόλαδο, φοινικέλαιο, Palm Kernel Oil, ή Ρετσινόλαδο για ένα all-φυτικό σαπούνι. Some soapmakers use between 20% and 30% of a soap batch as Coconut Oil. Ορισμένοι soapmakers χρήσης μεταξύ 20% και 30% μιας παρτίδας όπως σαπούνι Coconut Oil.
SAP value: 268.0. SAP αξία: 268,0.
INCI: Cocos Nucifera INCI: Κόκος Nucifera
![]() | |
Latin Name : Cocos Nucifera Λατινική ονομασία: Κόκος Nucifera Forms Available : oil (fractionated, virgin, organic, flavored, fragrance) Διαθέσιμες μορφές: το πετρέλαιο (τμηματικής, παρθένο, οργανικά, flavored, αρώματα) Aromatherapy & Health Uses : Thick texture with no taste and no odor. Αρωματοθεραπεία & Υγεία Χρήσεις: Πυκνά υφή που δεν δεν οσμή και γεύση. The right percentage in cosmetics is moisturizing; however, too much can be drying. Το δικαίωμα ποσοστό στα καλλυντικά είναι ενυδάτωσης? Ωστόσο, πάρα πολλά μπορούν να ξήρανσης. Contains beneficial Lauric Acid which may be of particular benefit for immune-suppressed individuals. Περιέχει ευεργετικές Λαυρικό οξύ που μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής για ανοσο-συγκαλύπτονται άτομα. More heat stable than other plant based oils. Πιο σταθερή θερμότητα από άλλα φυτικά έλαια με βάση. Does not create trans fatty acids when cooked at higher temperatures so use for all higher heat applications, including stir frying - Maximum temperature of 375F or 190C. Δεν δημιουργεί trans λιπαρά οξέα, όταν τα βρασμένα σε υψηλότερες θερμοκρασίες τη χρήση τόσο για υψηλότερα θερμότητας όλες τις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων ανακατεύετε το τηγάνισμα - Μέγιστη θερμοκρασία των 190C ή 375F. Excellent for baking. Εξαιρετική για ψήσιμο. Substitute for butter in most recipes. Υποκατάστατο του βουτύρου στις περισσότερες συνταγές. Use in blender drinks to add fuel and energy. Χρήση σε μπλέντερ ποτά για να προσθέσετε καυσίμων και της ενέργειας. Resists rancidity and makes a very hard soap, while at the same time producing a fluffy lather. Τάγγισμα αντιστέκεται και κάνει ένα πολύ σκληρό σαπούνι, ενώ ταυτόχρονα παράγει fluffy κάνετε σαπουνάδα. Soapmakers usually combine Coconut Oil with Olive Oil, Palm Oil, Palm Kernel Oil, or Castor Oil for an all-vegetable soap. Soapmakers συνήθως συνδυάζουν κοκοφοινικελαίου με το ελαιόλαδο, φοινικέλαιο, Palm Kernel Oil, ή Ρετσινόλαδο για ένα all-φυτικό σαπούνι. [ Purchase Coconut Oil Based Products ] [Αγοράζουν τα προϊόντα με βάση το λάδι καρύδας] - -- [ Recipes ] [Συνταγές] | |























