Safflower Oil Κάρδαμο Oil
Safflower Oil (High Oleic) Carthamus tinctorius Flos., Mexico (Synonyms are American saffron, false saffron, bastard saffron, and dyers’ saffron). Κάρδαμο Πετρέλαιο (High Ελαϊκό) Carthamus tinctorius Flos., Μεξικό (Συνώνυμα είναι αμερικανικές κρόκος, ψευδή κρόκος, bastard κρόκος, και dyers' κρόκος).
Safflower oil is an unsaturated oil which is pale to rusty yellow in color with a makeup similar to that of sunflower oil. Κάρδαμο πετρελαίου είναι ένα ακόρεστο λάδι το οποίο είναι ανοικτό σε σκωριόχρωμη κίτρινου χρώματος με σύνθεση ανάλογη με εκείνη του ηλιελαίου.
The oil is cold pressed from the seeds. Το λάδι είναι κρύο πιεσμένη από τους σπόρους. The odor is bland. Η οσμή είναι ήπιος.
The natural pigments safflomin and carthamine (or vegetable red) have a long history in dyeing and in the manufacture of paints and cosmetics. Οι φυσικές χρωστικές ύλες, safflomin και carthamine (κόκκινο ή λαχανικών) έχουν μια μακρά ιστορία στη βαφή και στην παρασκευή των χρωμάτων και των καλλυντικών. It is used today in the making of rouge and other make-up in Algeria. Είναι χρησιμοποιούνται σήμερα για τη λήψη κόκκινη και άλλα μακιγιάζ στην Αλγερία.
The leaves and seeds are capable of making milk curdle, thanks to a special enzyme. Τα φύλλα και οι σπόροι είναι ικανοί να κάνουν το γάλα curdle, χάρη σε ένα ειδικό ένζυμο.
The oil has been used as a lamp oil. Το πετρέλαιο έχει χρησιμοποιηθεί ως φανός πετρελαίου.
Use of safflower oil aids prevention of chronic degenerative diseases such as arteriosclerosis, arthritis, and coronary thrombosis. Χρήση ατρακτυλίς πετρελαίου ενισχύσεις πρόληψη των χρόνιων εκφυλιστικών ασθενειών, όπως arteriosclerosis, αρθρίτιδα, και στεφανιαίας θρόμβωσης. It prevents cholesterol from hardening and normalizes its metabolism. Προλαμβάνει χοληστερόλης από τη σκλήρυνση και normalizes το μεταβολισμό. Both the seeds and the oil are beneficial to diabetics or those suffering form angina and circulatory problems. Τόσο οι σπόροι και το πετρέλαιο είναι ευεργετική για τους διαβητικούς ή τα άτομα που πάσχουν μορφή στηθάγχης και κυκλοφορικά προβλήματα. The oil is also helpful in cases of bronchial asthma and nephrosis. Το πετρέλαιο είναι επίσης χρήσιμη σε περιπτώσεις βρογχικού άσθματος και nephrosis. Safflower is reputed to have diuretic properties and safflower tea promotes sweating. Κύρους Ατρακτυλίς είναι να έχουν διουρητική ιδιότητες του τσαγιού και η ατρακτυλίς προωθεί εφίδρωση. For external use, it is recommended for eczema and rough skin. Για εξωτερική χρήση, συνιστάται για το έκζεμα και τραχύς φλοιός.
High oleic safflower oil is used for its high resistance to oxidation and heat degradation enabling many culinary applications including high temperature frying. Υψηλή ελαϊκό ατρακτυλίς πετρέλαιο χρησιμοποιείται για την υψηλή αντοχή στην οξείδωση και θερμική υποβάθμιση ενεργοποίηση πολλών εφαρμογών, όπως μαγειρικά υψηλή θερμοκρασία τηγάνισμα. It is useful as a food supplement as it is a rich source of essential fatty acids. Είναι χρήσιμες ως συμπλήρωμα διατροφής όπως είναι μια πλούσια πηγή των απαραίτητων λιπαρών οξέων. When an unsaturated oil is used in cooking, increased temperature gives a greater rate of degradation by oxidation. Όταν ένα ακόρεστο λάδι χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα, η αυξημένη θερμοκρασία δίνει ένα μεγαλύτερο ποσοστό της υποβάθμισης από την οξείδωση. This means that the oil is fine for salad dressings, as there is no heat involved. Αυτό σημαίνει ότι το λάδι είναι καλό για σαλάτες, καθώς δεν υπάρχει θερμότητα. However, when used for frying, the resulting high level of oxidation can make both the oil and fumes toxic. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείται για τηγάνισμα, με αποτέλεσμα το υψηλό επίπεδο της οξείδωσης μπορεί να κάνει όσο το πετρέλαιο και τοξικές αναθυμιάσεις. Safflower oil (high oleic) has a high smoke point, is more resistant to high temperatures and is safe to use in cooking and frying. Κάρδαμο πετρελαίου (υψηλό ελαϊκό) έχει υψηλό σημείο καπνού, είναι πιο ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες και είναι ασφαλές για χρήση στο μαγείρεμα και τηγάνισμα.
| |
Alternative Name : American Saffron, False Saffron, Bastard Saffron, Dyers’ Saffron Εναλλακτικές Όνομα: American Saffron, False Saffron, Bastard Saffron, Dyers' Saffron Forms Available : oil Διαθέσιμες μορφές: το πετρέλαιο Aromatherapy & Health Uses : Use of safflower oil aids prevention of chronic degenerative diseases such as arteriosclerosis, arthritis, and coronary thrombosis. Αρωματοθεραπεία & Υγεία Χρήσεις: Χρήση ατρακτυλίς πετρελαίου ενισχύσεις πρόληψη των χρόνιων εκφυλιστικών ασθενειών, όπως arteriosclerosis, αρθρίτιδα, και στεφανιαίας θρόμβωσης. It prevents cholesterol from hardening and normalizes its metabolism. Προλαμβάνει χοληστερόλης από τη σκλήρυνση και normalizes το μεταβολισμό. Both the seeds and the oil are beneficial to diabetics or those suffering form angina and circulatory problems. Τόσο οι σπόροι και το πετρέλαιο είναι ευεργετική για τους διαβητικούς ή τα άτομα που πάσχουν μορφή στηθάγχης και κυκλοφορικά προβλήματα. The oil is also helpful in cases of bronchial asthma and nephrosis. Το πετρέλαιο είναι επίσης χρήσιμη σε περιπτώσεις βρογχικού άσθματος και nephrosis. Safflower is reputed to have diuretic properties and safflower tea promotes sweating. Κύρους Ατρακτυλίς είναι να έχουν διουρητική ιδιότητες του τσαγιού και η ατρακτυλίς προωθεί εφίδρωση. For external use, it is recommended for eczema and rough skin. Για εξωτερική χρήση, συνιστάται για το έκζεμα και τραχύς φλοιός. [ Purchase Safflower Oil Based Products ] [Αγοράζουν τα προϊόντα με βάση το πετρέλαιο κάρδαμο] - -- [ Recipes ] [Συνταγές] | |























