Turkey Red Oil Τουρκία κόκκινο πετρέλαιο
Also known as sulfated or sulfonated Castor Oil, a/k/a sulfated Ricinus Communis L. Επίσης γνωστός ως sulfated ή σουλφονωμένα Καστορέλαιο, α / κ / a sulfated Ricinus Communis L.
Turkey Red Oil is derived from Castor Oil which has been treated to be fully dispersible in water. Τουρκία Red Oil προέρχεται από Ρετσινόλαδο τα οποία έχουν υποστεί επεξεργασία για να είναι πλήρως διασπορά στο νερό. Because it is fully dispersible in water and allows other oils to emulsify in water, Turkey Red Oil is commonly used as a base for bath oils. Διότι είναι πλήρως διασπορά σε νερό και άλλα έλαια που επιτρέπει να emulsify στο νερό, την Τουρκία Red Oil είναι συνήθως χρησιμοποιείται ως βάση για μπάνιο έλαια. It is the only oil that will completely disperse in water and not leave an oily ring around the tub. Είναι το μόνο λάδι που θα διαχυθούν σε τελείως στο νερό και να μην εγκαταλείψει έναν δακτύλιο γύρω από το ελαιώδες μπανιέρα. The oil is pressed from the seed of the castor bean and has a distinct, heavy scent and is amber in color. Το πετρέλαιο είναι πιεσμένη από τους σπόρους κίκεως τα φασόλια και έχει μια ξεχωριστή, βαριά μυρωδιά και είναι σε πορτοκαλί χρώμα.
Rich in fatty acids, it is very moisturizing and lubricating to the skin in general. Πλούσια σε λιπαρά οξέα, είναι πολύ ενυδάτωσης και λίπανσης του δέρματος σε γενικές γραμμές. It acts as a humectant, attracting moisture to the skin. Λειτουργεί ως υγραντικό μέσο, προσελκύοντας την υγρασία στο δέρμα. Packs with this oil applied with a warm flannel are believed effective for pain relief and to “draw out” cysts, boils, and warts. Συσκευασίες με αυτό το πετρέλαιο που εφαρμόζεται με ένα ζεστό flannel πιστεύεται ότι η αποτελεσματική για την ανακούφιση του πόνου και να "αντλήσει out" κύστεις, βράζει, και κονδυλωμάτων.
Ayurvedic medicine has long used Castor Oil for lumbago, sciatica, and rheumatism. Αγιουβέρδα έχει μακρά ιατρική χρησιμοποιείται για Ρετσινόλαδο lumbago, sciatica, και ρευματισμών. In the Canary Islands it is used to prevent sore nipples in nursing mothers and is also rubbed onto their scalps to prevent post natal hair loss. Στις Καναρίους Νήσους, είναι πληγή που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη θηλές σε θηλάζουσες μητέρες και επίσης τρίβονται επάνω τους scalps να αποφευχθεί απώλεια μαλλιών μετά τη γέννηση.
In soapmaking, Castor Oil would appear to require less sodium hydroxide, however more is sometimes required due to the high ricinoleic acid content. Σε soapmaking, Καστορέλαιο φαίνεται να απαιτούν λιγότερο υδροξείδιο του νατρίου, όμως μερικές φορές είναι πιο απαιτείται λόγω της ricinoleic υψηλή περιεκτικότητα σε οξέα. It is well known as a superfatting agent and well suited for shampoo bars and skin-care products. Είναι γνωστό ως superfatting πράκτορα και καλά προσαρμοσμένα για σαμπουάν μπαρ και προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Without other oils, it produces a transparent soft soap. Δεν έχουν άλλα έλαια, που παράγει ένα διαφανές μαλακό σαπούνι. In combination with other vegetable oils, however, it makes a wonderfully emollient, hard bar of soap. Σε συνδυασμό με άλλα φυτικά έλαια, όμως, κάνει θαυμάσια emollient, σκληρή γραμμή του σαπουνιού.
From folk medicine: Castor Oil fomentations are recommended for ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. Από λαϊκή ιατρική: Καστορέλαιο fomentations συνιστώνται για απαλλάσσοντας τον οργανισμό της hardened mucus με τη μορφή κύστεις, όγκοι και πολύποδες. The Castor Oil is applied by soaking a flannel cloth in the oil and applying it over the liver. Το Καστορέλαιο εφαρμόζεται από τη μια εντρύφηση flannel πανί στον τομέα του πετρελαίου και την εφαρμογή της πάνω από το ήπαρ. A hot water bottle or electric heating pad is applied on top of the pack and left on the area for 30 to 60 minutes. Ένα μπουκάλι ζεστό νερό ή ηλεκτρική θέρμανση επίθεμα εφαρμόζεται στην κορυφή της συσκευασίας και έφυγε για το χώρο για 30 έως 60 λεπτά. This is repeated daily for three days followed by olive oil massages over the same area for three days. Αυτό επαναλαμβάνεται καθημερινά για τρεις ημέρες ακολουθούμενη από λάδι μασάζ κατά την ίδια περιοχή για τρεις ημέρες. On the seventh day, it is recommended by some that the patient should rest by fasting on nothing but distilled water. Την έβδομη ημέρα, συνιστάται ορισμένοι ότι ο ασθενής θα πρέπει να επιβαρύνει με νηστεία, αλλά τίποτα δεν με αποσταγμένο νερό. Depending on the particular case, this procedure should be repeated for between six weeks to six months to properly cleanse the system. Ανάλογα με τη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτή η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται μεταξύ των έξι εβδομάδων, για έξι μήνες για να καθαρίσει σωστά το σύστημα.
Usage: 1 part fragrance oil or essential oil to 3 parts Turkey Red Oil, mix well. Χρήση: 1 μέρος άρωμα πετρελαίου ή αιθέριο έλαιο σε 3 μέρη της Τουρκίας Ερυθρά Oil, ομογενοποιούνται.
Sold by weight. Πουλήθηκε από το βάρος.
INCI: Sulfated Ricinus communis. INCI: Ricinus communis Sulfated.
NOTE: This oil will separate at low/cold temperatures. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το πετρέλαιο θα διαχωρίζονται σε χαμηλά / χαμηλών θερμοκρασιών.
NOTE: Not for internal use! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν προορίζεται για εσωτερική χρήση!
| |
Latin Name : Ricinus Communis L Λατινική ονομασία: Ricinus Communis L Forms Available : oil Διαθέσιμες μορφές: το πετρέλαιο Aromatherapy & Health Uses : Moisturizing and lubricating to the skin in general. Αρωματοθεραπεία & Υγεία Χρήσεις: Η ενυδάτωση και λίπανσης του δέρματος σε γενικές γραμμές. A humectant. Μια υγραντικό μέσο. Applied with a warm flannel for effective pain relief or to “draw out” cysts, boils, and warts. Εφαρμοσμένη με ένα ζεστό flannel για την αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο, ή να "αντλήσει out" κύστεις, βράζει, και κονδυλωμάτων. Ayurvedic medicine used Castor Oil for lumbago, sciatica, and rheumatism. Αγιουβέρδα φάρμακο που χρησιμοποιείται για Ρετσινόλαδο lumbago, sciatica, και ρευματισμών. Used to prevent sore nipples in nursing mothers and to prevent post natal hair loss. Χρησιμοποιείται για να αποτρέψει πληγή θηλές σε θηλάζουσες μητέρες και να αποφευχθεί η απώλεια μαλλιών μετά τη γέννηση. Well known as a superfatting agent and well suited for shampoo bars and skin-care products. Γνωστό ως superfatting πράκτορα και καλά προσαρμοσμένα για σαμπουάν μπαρ και προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Without other oils, it produces a transparent soft soap. Δεν έχουν άλλα έλαια, που παράγει ένα διαφανές μαλακό σαπούνι. In combination with other vegetable oils, however, it makes a wonderfully emollient, hard bar of soap. Σε συνδυασμό με άλλα φυτικά έλαια, όμως, κάνει θαυμάσια emollient, σκληρή γραμμή του σαπουνιού. From folk medicine: Castor Oil fomentations are recommended for ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. Από λαϊκή ιατρική: Καστορέλαιο fomentations συνιστώνται για απαλλάσσοντας τον οργανισμό της hardened mucus με τη μορφή κύστεις, όγκοι και πολύποδες. [ Purchase Castor Oil Based Products ] [Ρετσινόλαδο αγορά προϊόντων που βασίζονται] - -- [ Recipes ] [Συνταγές]
| |
























