Wheat Germ Oil (Triticum Vulgare) is a thick, sticky, viscous liquid that is orange/yellow in color. Wheat Germ Oil (Triticum vulgare) on paksu, tahmeat, sakea neste, joka on oranssi / keltainen väri. The color may vary from batch to batch. Väri voi vaihdella eri erissä. It is very rich in vitamins A, D, and E which is a natural antioxidant. Se on hyvin rikas vitamiineja A, D ja E, joka on luonnollinen hapettumisenestoaine. Wheat Germ Oil is an unrefined oil and as such, some find […] Wheat Germ Oil on puhdistamaton öljy-ja sellaiseksi, jotkut löytävät […] Read the full article... Lue koko artikkeli ... Safflower Oil (High Oleic) Carthamus tinctorius Flos., Mexico (Synonyms are American saffron, false saffron, bastard saffron, and dyers’ saffron). Saflori Oil (High Oleic) Carthamus tinctorius flos., Meksiko (synonyymit ovat amerikkalaisia sahrami, vääriä sahrami bastard sahrami, ja dyers "sahrami). Safflower oil is an unsaturated oil which is pale to rusty yellow in color with a makeup similar to that of sunflower oil. Saflori öljy on tyydyttymättömiä öljy, joka on vaaleaa, ruosteessa keltainen väri kanssa monipuolistaa samanlainen kuin auringonkukan öljystä. The oil is cold pressed from the seeds. Öljy on kylmä painetaan osoitteesta siemeniä. The odor is bland. The odor on mitäänsanomaton. The natural […] Luonnollisen […] Read the full article... Lue koko artikkeli ... Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Oil (INCI: Oryza sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Rice Bran Oil on runsaasti E-vitamiini monimutkainen, tokoferoleja ja tocotrienols, ainutlaatuinen hapettumisenestoaine tunnetaan gamma oryzanol, suuria määriä fytosteroleita, polyfenolit, ja squalene. Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Rice Bran Oil on erittäin hyvä säilyvyys verrattuna muiden kasviöljyjen, koska se on antioksidantit. Due to […] Koska […] Read the full article... Lue koko artikkeli ... Palm Oil contains an equal proportion of unsaturated acids, containing about 40% oleic acids (monounsaturated), 44% palmitic acids and oleic acids, which are also the major fatty acids produced by the body. Palmuöljy sisältää yhtäläisiä osuus tyydyttymättömät rasvahapot, jotka sisältävät noin 40% öljyhappo hapot (monotyydyttymättömien), 44% palmitiinihappo hapot ja öljyhappo happoja, jotka ovat myös suuret rasvahapot tuotettu kehossa. A natural source of Vitamin E, the tocopherols and tocotrienols, Palm Oil is also a very rich source of beta-carotene which is […] Luonnollinen lähde E-vitamiini, tokoferoleja ja tocotrienols, Palm Oil on myös erittäin rikas lähde beta-karoteeni, joka on […] Read the full article... Lue koko artikkeli ... Extra Virgin Olive Oil, Olea Europaea, is extracted from olives by mechanical or other methods, typically utilizing pressure, which do not modify the basic properties of the olive. Extra Virgin Olive Oil, Olea Europaea, on louhittava oliivit mekaanisia tai muita menetelmiä, yleensä käyttämällä painostusta, jotka eivät muuta perusominaisuudet, oliivi. The result is a completely natural product which maintains the taste plus chemical and biological characteristics of the olive. Tulos on täysin luonnollinen tuote, joka väittää, maku sekä kemialliset ja biologiset ominaisuudet, oliivi. Once the oil has been extracted […] Kun öljy on puristettu, […] Read the full article... Lue koko artikkeli ... Foraha, a/k/a tamanu, kamanu and Alexandrian laurel, Madagascar. Foraha, a / k / a tamanu, kamanu ja Alexandrian Laurel, Madagaskar. Calophyllum inophyllum, organic. Calophyllum inophyllum, luonnonmukaisesti. typically sold by weight. yleensä myydään painon mukaan. This beautiful opalescent cold pressed green, slightly waxy oil is rich and thick, with a delicate nutty or spicy smell. Tämä kaunis sameaa kylmä painetaan vihreää, hieman vahamaisen öljy on rikas ja paksuja, ja herkkä pähkinäinen ja mausteinen tuoksu. Foraha stimulates cell regeneration and is good for fragile or broken capillaries. Foraha stimuloi solujen uudistumista, ja se on hyvä hauraat tai rikkoutuneiden kapillaareja. A traditional medicine […] Perinteinen lääketiede […] Read the full article... Lue koko artikkeli ... Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) on vaalean keltainen öljyn kanssa on miellyttävä, kevyt ja pähkinäinen maku. Solvents are not used in its extraction. Liuottimet ovat ei käytetä sen uuttamisesta. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and […] Parantava toiminnan Evening Primrose Oil tuloksia sen korkean sisältö gamma-linoleenihappo (10% GLA), joka on välttämätön rasvahappo, joka on elintärkeä solujen ja […] Read the full article... Lue koko artikkeli ... NOTE: THIS IS NOT A VEGETABLE OIL. HUOM: Tämä ei ole kasviöljy. Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. An emu is a flightless, grey-feathered ratite bird of Australia and is closely related to the ostrich. Yksi EMU on flightless, harmaa-Riistalinnut sileälastaisten lintu Australia ja liittyy läheisesti strutsi. Emu Oil comes from a thick pad of fat on the back of the bird that was initially provided by nature to protect the […] Emu Öljy on peräisin paksu pad rasvaa, kääntöpuolelle lintu, joka oli alun perin luonteeltaan suojella […] Read the full article... Lue koko artikkeli ... This is how Coconut Oil really and truly smells! Tämä on se, miten kookosöljy todella ja aidosti hajuja! When you take a whiff of this virgin, pure oil you will be mentally transported to a Caribbean or a South Pacific island. Kun ottaa whiff tämän Virgin, puhdas öljy sinua henkisesti, joka kuljetetaan Karibia tai Etelä-Tyynenmeren saarella. Virgin Coconut Oil is processed by technology developed in Japan using a centrifuge and gravity. Virgin Coconut Oil käsitellään teknologiaa kehitetään Japani käyttäen sentrifugoidaan ja vakavuus. The coconut is harvested and […] The coconut on korjattu ja […] Read the full article... Lue koko artikkeli ... Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Kookosöljy - Cocos nucifera - on saatu kopra, kuivattuja "liha" coconut. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Distillers erottaa kopra, rungon ja kookos. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. Se on kuivattu, murskattu, ja sen jälkeen painetaan poistaa öljystä. This coconut becomes liquid at 76 degrees. Tämä coconut tulee nestettä 76 astetta. When cold it becomes solid or semi-solid. Kun kylmä se tulee kiinteä tai puoli-vankka. Coconut […] Coconut […] Read the full article... Lue koko artikkeli ... Next Page » Seuraava sivu » |