Camelina sativa (L.) Crantz.
Camelina Oil on saatu kylmä painamalla alkaen siementen Camelina Sativa. Se on keltainen öljyn, jonka kukka tuoksu ja miellyttävä maku, joilla on huomattava hylly vakautta. On runsaasti Omega-3 linoleenihappo. Tunnetaan myös nimellä Väärä Pellava, Pellavansiemenet Humalanvieras tai Gold-Of-Pleasure, mutta [...]
Lue koko artikkeli ... Avokado Oil, Persea Smericana, Persea Gratissima, ruokkii ja palauttaa kuiva, dehydratoidut, ja kypsät ihoa. Se on rikas, raskasta polttoöljyä, joka on paras, johon on sekoitettu muita öljyjä. Iho-ongelmat, erityisesti ekseema ja psoriasis, vastata sen korkea sisältö vitamiineja A ja E. Avokado Oil on lisätty harjoittaja öljyt, että [...]
Lue koko artikkeli ... Aloe - Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, Aloe SSP.
Tämä tehdas on merkittävä ominaisuuksia. Kaksi kasvin osat, joita käytetään: selvä, geeli-kuin Keski-lehtiä Massan-ja kelta-vihreä mehu, että vihreä osa, lehtiä. Geeliä käytetään voiteissa on rauhoittaa, parantua, ja kosteuttaa ihoa, samoin [...]
Lue koko artikkeli ... Saat 1 lb öljyä, luopua painosta. Aloe vera geeliä, Decolorized 1X alkaen keskittyä: Aloe vera geeliä, Decolorized on väritön neste (tämä ei ole geeliä!), Joka on erittäin hienostunut laatuluokan Aloe Vera Gel käyttöä kosmetiikka, hygieniatuotteet ja OTC-lääkkeet. Prosessi alkaa juuri korjattu lehtien [...]
Lue koko artikkeli ... Aloe vera geeliä, joita myydään painon on sanko, 43 lbs. ($ 7.40/lb.) Tämä on selvä hieman epäselvä viskoosi geeli, joka tulisi säilyttää huoneenlämmössä suojattuna hapettamalla tämä tuote voi tummentaa väri ajan mittaan, mutta silti hyvin käyttää. Tämä on "geeliä" tuote, ei neste, ja [...]
Lue koko artikkeli ...