Evening Primrose Oil Evening Primrose Oil

Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) on vaaleankeltainen öljy, jossa on miellyttävä, kevyt ja pähkinän maku. Solvents are not used in its extraction. Liuottimia ei ole käytetty sen uuttamisesta. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and body functions but is not produced by the body itself. Parantavaa toimintaa Evening Primrose Oil tuloksia sen korkea sisältö gamma-linoleenihappo (10% GLA), joka on välttämätön rasvahappo, joka on välttämätön solujen ja elimistön toiminnot, mutta se ei tuottanut laitos itse. The odor is light, typical of Evening Primrose Oil. Tämä haju on kevyt, tyypillinen Evening Primrose Oil. The color may vary based on growing conditions and batch. Väri voi vaihdella perustuu kasvuoloista ja erän.

Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, dry skin, allergic skin problems. Erittäin hyödyllinen hoidettaessa kuukautis-ja pre-kuukautis-ongelmia, ekseema ja psoriasis, kuiva iho, allergisia iho-ongelmia.

Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Lisätä enintään 10%: n harjoittaja öljyä hieronta ja mahdolliset voiteet ja vesille.

It goes rancid quickly and should be stored in a cool place or refrigerated. Se menee eltaantunut nopeasti ja on säilytettävä viileässä tai kylmässä.

In soapmaking, a little goes a long way; add 1-2/3 tablespoons per 5 lbs. Vuonna soapmaking, vähän menee vielä pitkä matka, lisätään 1-2/3 ruokalusikallista per 5 kg. of soap just before adding the essential oils. Saippuan juuri ennen lisäämällä eteerisiä öljyjä.

In lotions/creams use 2%-5%. Vuonna lotionit / voiteet käyttää 2% -5%.

SAP value: 191.0. SAP-arvo: 191,0.

INCI: Oenothera Biennis INCI: Oenothera biennis


Latin Name : Oenothera Biennis Latinankielinen nimi: Oenothera biennis

Forms Available : oil Lomakkeet Saatavilla: öljy

Aromatherapy & Health Uses : Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, and allergic skin problems. Aromaterapia & Terveys Uses: Erittäin hyödyllinen hoidettaessa kuukautis-ja pre-kuukautis-ongelmia, ekseema ja psoriasis, ja allergisia iho-ongelmia. Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Lisätä enintään 10%: n harjoittaja öljyä hieronta ja mahdolliset voiteet ja vesille.


[ Purchase Evening Primrose Based Products ] [Osto-iltana Primrose tuotteet]
- --
[ Recipes ] [Reseptit]

Posted in Evening Primrose on Aug 3rd, 2007, 9:15 pm by michael Posted in Evening Primrose Aug 3rd, 2007, 9:15 pm by michael

No comments yet. Ei vielä kommentteja. Be the first. Ole ensimmäinen.

Leave a reply Jätä vastaus

Close Sulje
E-mail It E-mail Se