Castor Oil Castor Oil
Ricinus Communis L. Ricinus communis L.
Castor Oil is derived from the castor bean and is obtained by cold pressure. Risiiniöljy on peräisin risiini ja saadaan kylmää paineita. Rich in fatty acids and very moisturizing as well as lubricating to the skin in general. Rich, rasvahapot ja erittäin kosteuttava sekä voiteluöljyä, ihon yleensä. Acts as a humectant, attracting moisture to the skin. Säädökset on humectant, houkuttelemalla kosteutta, ihon.
Castor Oil packs (materials needed and procedure listed below) applied with warm flannel are believed effective for pain relief and to “draw out” cysts, boils and warts. Castor Oil pakkauksissa (tarvittavat materiaalit ja menettely on lueteltu jäljempänä) sovelletaan lämmin flannel uskotaan tehokkaan kivunlievityksen ja "vetää ulos" kystat, boils ja syyliä. From folk medicine: Castor Oil fomentations are recommended for ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. From folk medicine: Castor Oil fomentations suositellaan ridding ruumiin hardened MUCUS siinä muodossa, kystat, kasvaimia ja polyyppeja. Castor Oil is applied by soaking a flannel cloth in Castor Oil and applying it over the liver. Castor Oil soveltaa liotuksen yksi flannel liinalla, risiiniöljy ja sen yli maksassa. A hot water bottle or electric heating pad is applied on top of the pack and left on the area for 30 to 60 minutes. A kuumaa vettä pulloon tai sähkölämmitys pad on sovellettava top of the pack ja vasemmalle alueen 30-60 minuuttia. This is repeated daily for three days followed by olive oil massages over the same area for three days. Tämä toistuu päivittäin kolme päivää sen jälkeen oliiviöljy hierontaa yli samalla alueella kolme päivää. On the seventh day, it is recommended by some that the patient should rest by fasting on nothing but distilled water. On seitsemäntenä päivänä, on suositeltavaa joidenkin että potilas loput paasto on pelkkää tislattua vettä. Depending on the particular case, this procedure should be repeated for between six weeks to six months to properly cleanse the system. Riippuen erityisesti tapauksessa, tämä menettely on toistettava välillä kuusi viikkoa aikaa kuusi kuukautta asianmukaisesti puhdistaa järjestelmää.
Ayurvedic medicine has long used Castor Oil for lumbago, sciatica, and rheumatism. Ayurvedic lääketiede on jo pitkään käytetty risiiniöljy, lumbago, iskias, ja reumaa.
In the Canary Islands, the oil is used to prevent sore nipples in nursing mothers and is also rubbed onto their scalps to prevent post natal hair loss. Vuonna Kanarian saaret, öljy käytetään estämään pahoinvointia nipples, imettävät äidit ja on myös hierotaan virtaamisesta niiden scalps estää post natal hiustenlähtöön.
In soapmaking, although Castor Oil appears to require less sodium hydroxide, it sometimes requires more sodium hydroxide due to its high ricinoleic acid content. Vuonna soapmaking, vaikka Castor Oil näyttää edellyttävän vähemmän natriumhydroksidi, joskus tarvitaan enemmän natriumhydroksidi, koska sen korkea ricinoleic happoisuutta. It is also a well-known superfatting agent and is well-suited for shampoo bars as well as skin-care products. Se on myös tunnettu superfatting agentin ja sopii hyvin shampoo baareja sekä ihon-care tuotteet. Without other oils, it produces a transparent soft soap. Ilman muita öljyjä, se tuottaa avoimia pehmeä saippua. In combination with other vegetable oils; however, it makes a wonderfully emollient, hard bar of soap. Yhdessä muiden kasviöljyjen, mutta se tekee ihanan emollient, kova saippuapalan.
Sold by weight. Myydään painon.
SAP value: 180.3. SAP-arvo: 180,3.
INCI: Ricinus Communis (castor) seed oil. INCI: Ricinus communis (castor) siementen öljy.
Materials Needed To Make A Castor Oil Pack: Tarvittavat materiaalit tehdä Castor Oil Pack:
- (1) Three layers of natural, uncolored wool or flannel cotton large enough to cover the area being treated. (1) Kolme kerrosta luonnollista, uncolored villaa tai flannel puuvilla riittävän suuri kattamaan kohdellaan.
(2) Castor oil. (2) Risiiniöljy.
(3) Plastic wrap large enough to cover the cloth. (3) Plastic wrap riittävän suuri kattamaan liinalla. (4) Hot water bottle or electric blanket. (4) Lämpimän pullon tai sähköiskun viltti.
Procedure To Make And Use A Castor Oil Pack: Menettely tehdä ja käyttää Castor Oil Pack:
- (1) Soak cotton with Castor Oil. (1) Soak puuvillan kanssa Castor Oil. It should be saturated but not dripping. Se olisi kylläinen, mutta ei valuu.
(2) Place the pack on the area being treated, for example lower right abdomen [liver]. (2) Aseta pakkaus-ala on käsitelty esimerkiksi oikeassa alareunassa vatsan [maksa].
(3) Cover the pack with plastic wrap and place a hot water bottle over the pack. (3) Peitä pack with plastic wrap ja paikka on kuuma vettä pullon koko pakkaus.
(4) Leave the pack on for 30-60 minutes. (4) Jätä Pack for 30-60 minuuttia.
- Use the castor oil pack 3-7 days per week. Käytä risiiniöljy pack 3-7 päivää viikossa.
- Precautions include avoiding meal times, not using the pack during heavy menses, and avoiding contact with fabric that could become stained. Varotoimet sisältävät välttää aterian kertaa, jotka eivät käytä pakkauksessa aikana raskaan menses, ja välttämällä yhteyttä kangasta, että voisi tulla värjätään.
- The same pack may be used for weeks or months. Sama pakkaus voi käyttää viikkoja tai kuukausia.
- Refresh with additional Castor Oil, if necessary. Päivitä ylimääräisiä Castor Oil, jos se on tarpeen.
Conditions are said to have been responsive to Castor Oil applications include (please consult with a health care professional before you apply a castor pack; the information we provide below is just that, information which is readily available to all either in books or on the web): Edellytykset ovat sanoneet, että on reagoivien Castor Oil sovelluksiin kuuluvat (ota yhteyttä terveydenhuollon ammattihenkilön ennen kuin haet pyörältä pack; tiedot annamme alla on vain siitä, että tiedot, jotka ovat helposti kaikkien saatavilla joko kirjoja tai webissä ):
- skin keratosis; ihon keratoosi;
ringworm, fungal and bacterial infections; ringworm, sieni-ja bakteeri-infektioita;
wounds; haavoja;
abdominal stretch marks (prevention); vatsan venytys markkaa (ennaltaehkäisy);
bursitis; limapussitulehdus;
sebaceous cysts; sebaceous kystat;
warts; syylät;
liver spots or age spots; maksan täplät tai iän spots;
muscle strains; lihas-kantoja;
ligament sprains; ligament sprains;
itching; kutina;
chronic fluid retention with swollen joints and pain; krooninen nesteen kanssa paisuneet liitokset ja tuskaa;
arthritis; niveltulehdus;
upper respiratory infections involving the sinuses, tonsils and inner ear; ylempien hengitysteiden infektioita, joihin sinuksesta, nielurisat ja sisäovena korvaan;
colon problems involving inflammation; kaksoispiste ongelmia, joihin liittyy tulehdus;
gallbladder disease; sappirakko tauti;
boils;
liver cirrhosis; maksakirroosi;
hepatitis; hepatiitti;
menstrual-related congestion; kuukautiskierron liittyviä ruuhkia;
constipation, bowel impaction or adhesions; ummetus, suolen impaction tai adhesions;
bladder infections, virtsarakon tulehdukset,
and vaginal infections. ja vaginal infektioita.
| |
Latin Name : Ricinus Communis L Latinankielinen nimi: Ricinus communis L Forms Available : oil Lomakkeet Available: öljy Aromatherapy & Health Uses : Effective for pain relief and to “draw out” cysts, boils and warts. Aromaterapia & Terveys Uses: Tehokas kivunlievityksen ja "vetää ulos" kystat, boils ja syyliä. Ridding the body of hardened mucus in the form of cysts, tumors, and polyps. Ridding ruumiin hardened MUCUS siinä muodossa, kystat, kasvaimia ja polyyppeja. Relief from lumbago, sciatica, and rheumatism. Reliefi lumbago, iskias, ja reumaa. Prevents sore nipples in nursing mothers and post natal hair loss. Torjuu kipeä nipples, imettävät äidit ja post natal hiustenlähtöön. A superfatting agent and well-suited for shampoo bars as well as skin-care products. A superfatting asiamiehen ja sopii hyvin shampoo baareja sekä ihon-care tuotteet. Without other oils, it produces a transparent soft soap; but in combination with other vegetable oils, it makes an emollient, hard bar of soap. Ilman muita öljyjä, se tuottaa avoimia pehmeä saippua, mutta yhdessä muiden kasviöljyjen, se tekee emollient, kova saippuapalan. [ Purchase Castor Oil Based Products ] [Ostos Castor Oil Based Tuotteet] - -- [ Recipes ] [Reseptit] ![]() | |
























