Kookosöljy
Coconut Oil - COCOS NUCIFERA - on saatu kopra, kuivatusta "lihaa" on kookospähkinä. Distillers erottaa kopra peräisin rungon ja kookospähkinä. Se on kuivattua, murskattua ja sen jälkeen painetaan poistaa öljystä. Tämä kookos tulee nestettä 76 astetta. Kun kylmä se on kiinteä tai.
Coconut Oil on joskus kutsuttu Kookos Voi. Molemmat ovat sama asia.
Coconut Oil on paksun pintarakenne, joilla ei ole makua ja haju. Voi ostaa hajanaisten, orgaaninen, neitsyt, tuoksu, tai maustettu.
Oikeus prosentteina Coconut Oil kosmetiikka on kosteuttava. Kuitenkin liian paljon Coconut Oil voidaan kuivaamalla.
Kookosöljy sisältää hyödyllistä Lauriinihappo. Lauriinihappo, joka voi olla erityistä hyötyä immuuni-tukahdutetaan yksityishenkilöille.
Lisää lämpöä vakaa kuin muiden kasvien perustuu öljyt, Coconut Oil ei luo transrasvahappojen kun keitetyt korkeammissa lämpötiloissa. Käytä kaikkiin korkea lämpö-sovellukset, mukaan lukien sekoitetaan keittämisen - Korkein lämpötila 375f tai 190C.
Erinomainen paistettavaksi. Voidaan korvata voin eniten reseptejä.
Käyttö sekoitin alkoholijuomien lisätä polttoaineen ja energian aamulla.
Kookos Oilin tyydyttyneet luonteeltaan vastustaa härskiintymistä ja tekee erittäin kovaa saippuaa, ja samalla tuottaa pörröinen vaahdossa. Soapmakers yleensä yhdistää Kookos öljyn, oliiviöljyä, Palm Oil, Palm Kernel Oil, tai Castor Oil on all-kasvis saippua. Jotkut soapmakers käytön välillä 20% ja 30% on saippuaa erän kuin Coconut Oil.
SAP-arvo: 268,0.
INCI: Kookossaaret nucifera
![]() | |
| Latinankielinen nimi: Kookossaaret nucifera Lomakkeet Käytettävissä: öljy (hajanaisten, neitsyt, orgaaninen, maustettu, tuoksu) Aromaterapia & Terveys Uses: Paksu pintarakenne, joilla ei ole makua ja haju. Oikeus prosenttiosuus kosmetiikka on kosteuttava, mutta liian paljon voidaan kuivaamalla. Sisältää hyödyllisiä Lauriinihappo, joka voi olla erityistä hyötyä immuuni-tukahdutetaan yksityishenkilöille. Lisää lämpöä vakaa kuin muiden kasvien perustuu öljyt. Ei luo transrasvahappojen kun keitetyt korkeammissa lämpötiloissa joten käytä kaikkiin korkea lämpö-sovellukset, mukaan lukien sekoitetaan keittämisen - Korkein lämpötila 375f tai 190C. Erinomainen paistettavaksi. Varajäsen voin eniten reseptejä. Käyttö sekoitin alkoholijuomien lisätä polttoaineen ja energian. Pinnoitus härskiintymistä ja tekee erittäin kovaa saippuaa, ja samalla tuottaa pörröinen vaahdossa. Soapmakers yleensä yhdistää Kookos öljyn, oliiviöljyä, Palm Oil, Palm Kernel Oil, tai Castor Oil on all-kasvis saippua. [Osto Kookosöljy tuotteet] -- [Reseptit] | |























