Wheat Germ Oil (Triticum Vulgare) is a thick, sticky, viscous liquid that is orange/yellow in color. Pšenične klice Oil (Triticum vulgare) je gust, ljepljiv, viskozan liquid da je narančasta / žuta boja. The color may vary from batch to batch. Svibanj boje variraju od skupna u batch. It is very rich in vitamins A, D, and E which is a natural antioxidant. To je vrlo bogat je vitaminima A, D i E koji je prirodni antioksidans. Wheat Germ Oil is an unrefined oil and as such, some find […] Pšenične klice Ulje je ulje nerafiniran i kao takve, neke naći […] Read the full article... Pročitaj cijeli članak ... Safflower Oil (High Oleic) Carthamus tinctorius Flos., Mexico (Synonyms are American saffron, false saffron, bastard saffron, and dyers’ saffron). Safflower Oil (High Oleic) Carthamus tinctorius flos., Meksiko (Sinonimi su American šafran, false šafran, kopile šafran, i dyers' šafran). Safflower oil is an unsaturated oil which is pale to rusty yellow in color with a makeup similar to that of sunflower oil. Safflower ulje je nezasićenih ulja koje je blijedo na rđav u žute boje s makeup slične da je suncokretovom ulju. The oil is cold pressed from the seeds. Ulje je hladno presano iz sjemena. The odor is bland. Na miris je bland. The natural […] Prirodni […] Read the full article... Pročitaj cijeli članak ... Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice mekinje ulje (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Rice mekinje Ulje je bogato vitaminom E kompleksa, tocopherols i tocotrienols, jedinstven antioksidativni poznat kao gamma oryzanol, visoke količine phytosterols, polifenoli, i squalene. Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Rice mekinje ulje ima vrlo dobre trajnosti u usporedbi s drugim vegetabilnim uljima jer se antioksidansi. Due to […] Zbog […] Read the full article... Pročitaj cijeli članak ... Palm Oil contains an equal proportion of unsaturated acids, containing about 40% oleic acids (monounsaturated), 44% palmitic acids and oleic acids, which are also the major fatty acids produced by the body. Palmino ulje sadrži jednaki udio nezasićenih kiselina, sadrže oko 40% oleic kiseline (monounsaturated), 44% palmitic kiseline i oleic kiseline, koje su također glavnih masnih kiselina koje proizvodi tijelo. A natural source of Vitamin E, the tocopherols and tocotrienols, Palm Oil is also a very rich source of beta-carotene which is […] Prirodni izvor vitamina E, tocopherols i tocotrienols, palmino ulje je također vrlo bogat izvor beta-karotena koji je […] Read the full article... Pročitaj cijeli članak ... Extra Virgin Olive Oil, Olea Europaea, is extracted from olives by mechanical or other methods, typically utilizing pressure, which do not modify the basic properties of the olive. Extra djevičansko maslinovo ulje, Olea europaea, maslina je izdvojiti iz by mehaničkim ili drugim metodama, obično pomoću pritiska, koji ne mijenjati osnovna svojstva maslina. The result is a completely natural product which maintains the taste plus chemical and biological characteristics of the olive. Rezultat je potpuno prirodni proizvod koji održava okus plus kemijske i biološke karakteristike masline. Once the oil has been extracted […] Nakon što je izdvojiti ulje […] Read the full article... Pročitaj cijeli članak ... Foraha, a/k/a tamanu, kamanu and Alexandrian laurel, Madagascar. Foraha, a / k / a tamanu, kamanu i Aleksandrijac lovor, Madagaskar. Calophyllum inophyllum, organic. Calophyllum inophyllum, organska. typically sold by weight. obično prodaju po težini. This beautiful opalescent cold pressed green, slightly waxy oil is rich and thick, with a delicate nutty or spicy smell. Ova lijepa opalescent hladno prešanih zelena, malo ulja waxy je bogata i gusta, sa delikatna nutty ili nepristojan miris. Foraha stimulates cell regeneration and is good for fragile or broken capillaries. Foraha stimulira regeneraciju stanica i dobra je za krhke kapilare ili razbije. A traditional medicine […] A tradicionalna medicina […] Read the full article... Pročitaj cijeli članak ... Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Večer jaglac ulje (Oenothera Biennis) je blijedo žuto ulje ugodnog, svjetlo, a nutty okus. Solvents are not used in its extraction. Otapala se ne koriste u svojim ekstrakcija. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and […] Ljekovita akcija Večer jaglac ulje rezultate iz svojih high content of gamma linolenic acid (10% GLA), bitan masnih kiselina da je bitno da stanica i […] Read the full article... Pročitaj cijeli članak ... NOTE: THIS IS NOT A VEGETABLE OIL. NAPOMENA: Ovo nije biljno ulje. Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. EMU Nafta - Dromiceius Novaehol-Landiae. An emu is a flightless, grey-feathered ratite bird of Australia and is closely related to the ostrich. An EMU je flightless, siva-ukrašeni Nojevke ptica u Australiji i usko je vezana uz noj. Emu Oil comes from a thick pad of fat on the back of the bird that was initially provided by nature to protect the […] EMU ulje dolazi iz gusta slabljenja masnoće na poleđini je ptica koja je u početku daje prirode kako bi se zaštitila […] Read the full article... Pročitaj cijeli članak ... This is how Coconut Oil really and truly smells! To je, kako kokosovo ulje zaista i uistinu mirisi! When you take a whiff of this virgin, pure oil you will be mentally transported to a Caribbean or a South Pacific island. Kada bi se strujanje ove djevice, čistoga ulja od vas će se psihički prevezli do Kariba ili South Pacific island. Virgin Coconut Oil is processed by technology developed in Japan using a centrifuge and gravity. Virgin kokosovo ulje je obrađen po tehnologiji razvili u Japan koristeći centrifuga i gravitacije. The coconut is harvested and […] The kokos je dobivenih i […] Read the full article... Pročitaj cijeli članak ... Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Kokosovo ulje - Cocos nucifera - je dobiven iz copra, sušena "meso" od kokosa. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Distillers, copra odvojena od trupa od kokosa. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. To je sušen, slomiti, i zatim pritisne za uklanjanje ulja. This coconut becomes liquid at 76 degrees. Ovo kokos postaje tekućina na 76 stupnjeva. When cold it becomes solid or semi-solid. Kad je hladno postaje krutom ili polu-solid. Coconut […] Kokosovo […] Read the full article... Pročitaj cijeli članak ... Next Page » Sljedeća stranica » |