Rice Bran Oil Rice mekinje ulje
Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice mekinje ulje (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Rice mekinje Ulje je bogato vitaminom E kompleksa, tocopherols i tocotrienols, jedinstven antioksidativni poznati kao gama oryzanol, visokim količinama phytosterols, polifenoli, i squalene.
Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Rice mekinje ulje ima vrlo dobre trajnosti u usporedbi s drugim vegetabilnim uljima jer se antioksidansi.
Due to Rice Bran Oil’s high content of natural antioxidants, some of the major antioxidant companies have recently switched their basic oil to Rice Bran Oil. Zbog Rice mekinje ulje visoke sadržaj prirodni antioksidansi, neke od glavnih antioksidativni tvrtke nedavno njihove prospajanjem bazno ulje na Rice mekinje ulje. This movement shows that the industry leaders recognize Rice Bran Oil’s oxidative stability. To kretanje pokazuje da je industrija lideri prepoznati Rice mekinje Nafta je oksidativna stabilnost.
Gamma-oryzanol is effective in absorbing ultraviolet light, thereby inhibiting a number of adverse effects attributed to exposure to sunlight. Gama-oryzanol je na snazi u upija ultraljubičasto svjetlo, a time zabranjivanje brojne nuspojave odnose se na izloženost suncu. A number of sunscreen formulations incorporating oryzanol have been developed and marketed for human use. A broj formulacije krema za sunčanje uključuje oryzanol Razvijene su i prodali za ljudsku upotrebu.
Rice Bran Oil is used for dry and flaky skin and adds body and luster to hair. Rice mekinje Ulje se koristi za suhu kožu i čudan i dodaje da tijelo i sjaj kose.
The use of Rice Bran Oil should be considered in formulations for the protection of animal coats. Korištenje Rice mekinje ulje bi trebao biti razmatran u formulacije za zaštitu životinja košulje. If using Rice Bran Oil on animals, please start with a very small amount and watch for any adverse reactions (loose stools, etc.). Ako koristite mekinje Rice ulje na životinjama, molimo Vas da počnete sa vrlo malu količinu te gledati za bilo koji štetni reakcije (labavo stolice, itd.).
Safe for internal consumption, Rice Bran Oil is the oil of choice for ingestible products. Sef za interne potrošnje, Rice mekinje Ulje je ulje izbora za ingestible proizvoda.
Typical use levels in skin care 0.5% to 7.0%, in hair care 0.5% to 3.0%, in sun care 0.5% to 10.0%. Tipičan koristiti razinama u njegu kože 0,5% do 7,0%, u njegu kose 0,5% do 3,0%, u Nedjelja skrb 0,5% do 10,0%.
SAP value: 180-190. SAP vrijednost: 180-190.
| |
Forms Available : oil Formulari Dostupno: ulje Aromatherapy & Health Uses : A very good source of natural antioxidants. Aromaterapija & Zdravlje Upotrebe: Vrlo dobar izvor prirodni antioksidansi. Rice Bran Oil is used for dry and flaky skin and adds body and luster to hair. Rice mekinje Ulje se koristi za suhu kožu i čudan i dodaje da tijelo i sjaj kose. Safe for internal consumption, Rice Bran Oil is the oil of choice for ingestible products. Sef za interne potrošnje, Rice mekinje Ulje je ulje izbora za ingestible proizvoda. Use as an inhibitor for the adverse effects of exposure to sunlight, ie: sunscreen. Koristite kao inhibitora za nuspojave od izloženosti suncu, tj krema za sunčanje. [ Purchase Rice Bran Oil Based Products ] [Kupnju riža mekinje ulja temelji se proizvodi] - -- [ Recipes ] [Recepti] | |























