Wheat Germ Oil Tarwekiemen olie

Wheat Germ Oil (Triticum Vulgare) is a thick, sticky, viscous liquid that is orange/yellow in color. Tarwekiemen Oil (Triticum vulgare) is een dik, kleverig, viskeuze vloeistof dat is oranje / geel van kleur. The color may vary from batch to batch. De kleur kan variëren van charges.
It is very rich in vitamins A, D, and E which is a natural antioxidant. Het is zeer rijk aan vitamine A, D en E dat is een natuurlijke antioxidant.
Wheat Germ Oil is an unrefined oil and as such, some find […] Tarwekiemen Olie is een ruwe aardolie en als zodanig, sommige vinden […]

Read the full article... Lees het volledige artikel ...
Posted in Wheat Germ on Aug 4th, 2007, 12:43 pm by michael Gepubliceerd in tarwekiemen op 4 augustus, 2007, 12:43 pm door michael

Safflower Oil Saffloerolie

Safflower Oil (High Oleic) Carthamus tinctorius Flos., Mexico (Synonyms are American saffron, false saffron, bastard saffron, and dyers’ saffron). Saffloerolie (High Oliezuur) Carthamus tinctorius Flos., Mexico (Synoniemen zijn Amerikaanse saffraan, valse saffraan, klootzak saffraan, en dyers' saffraan).
Safflower oil is an unsaturated oil which is pale to rusty yellow in color with a makeup similar to that of sunflower oil. Saffloer olie is een onverzadigde olie die is blond tot roestig geel van kleur, met een samenstelling die vergelijkbaar is met die van zonnebloemolie.
The oil is cold pressed from the seeds. Het is koud geperste olie uit de zaden. The odor is bland. De geur is bland.
The natural […] De natuurlijke […]

Read the full article... Lees het volledige artikel ...
Posted in Safflower on Aug 4th, 2007, 12:25 pm by michael Gepubliceerd in Saffloer op 4 augustus, 2007, 12:25 pm door michael

Rice Bran Oil Rice Bran Oil

Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Oil (INCI: Oryza sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Rice Bran Oil is rijk aan vitamine E complex, tocoferolen en tocotrienols, een uniek antioxidant bekend als Gamma Oryzanol, grote hoeveelheden van fytosterolen, polyfenolen, en squaleen.
Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Rice Bran Oil heeft een zeer goede houdbaarheid in vergelijking met andere plantaardige oliën vanwege zijn anti-oxidanten.
Due to […] Vanwege […]

Read the full article... Lees het volledige artikel ...
Posted in Rice Bran on Aug 4th, 2007, 12:21 pm by michael Gepubliceerd in Rice Bran op 4 augustus, 2007, 12:21 pm door michael

Palm Oil Palm Oil

Palm Oil contains an equal proportion of unsaturated acids, containing about 40% oleic acids (monounsaturated), 44% palmitic acids and oleic acids, which are also the major fatty acids produced by the body. Palm Oil bevat een gelijk deel van de onverzadigde zuren, dat ongeveer 40% oliezuur zuren (enkelvoudig), 44% palmitinezuur zuren en oliezuur zuren, die ook de belangrijkste vetzuren geproduceerd door het lichaam. A natural source of Vitamin E, the tocopherols and tocotrienols, Palm Oil is also a very rich source of beta-carotene which is […] Een natuurlijke bron van vitamine E, de tocoferolen en tocotrienols, Palm Oil is ook een zeer rijke bron van beta-caroteen, die is […]

Read the full article... Lees het volledige artikel ...
Posted in Palm on Aug 3rd, 2007, 10:50 pm by michael Gepubliceerd in Palm op 3 augustus, 2007, 10:50 pm door michael

Olive Oil Olive Oil

Extra Virgin Olive Oil, Olea Europaea, is extracted from olives by mechanical or other methods, typically utilizing pressure, which do not modify the basic properties of the olive. Extra vergine olijfolie, Olea Europaea, wordt gewonnen uit olijven met mechanische of andere methoden, doorgaans met gebruikmaking van druk, die geen wijziging van de fundamentele eigenschappen van de olijven. The result is a completely natural product which maintains the taste plus chemical and biological characteristics of the olive. Het resultaat is een geheel natuurlijk product dat beweert de smaak plus chemische en biologische eigenschappen van de olijven.
Once the oil has been extracted […] Wanneer de olie is gewonnen […]

Read the full article... Lees het volledige artikel ...
Posted in Olive on Aug 3rd, 2007, 10:41 pm by michael Gepubliceerd in Olive op 3 augustus, 2007, 10:41 pm door michael

Foraha Oil Foraha Olie

Foraha, a/k/a tamanu, kamanu and Alexandrian laurel, Madagascar. Foraha, a / k / a tamanu, kamanu en Alexandrian laurier, Madagaskar. Calophyllum inophyllum, organic. Calophyllum inophyllum, organische. typically sold by weight. normaliter verkocht worden door het gewicht. This beautiful opalescent cold pressed green, slightly waxy oil is rich and thick, with a delicate nutty or spicy smell. Deze mooi glanzend koud geperste groen, licht wasachtige olie is rijk en dik, met een delicate geurig of kruidige geur.
Foraha stimulates cell regeneration and is good for fragile or broken capillaries. Foraha stimuleert de cel regeneratie en is goed voor de kwetsbare of gebroken haarvaten.
A traditional medicine […] Een traditionele geneeskunde […]

Read the full article... Lees het volledige artikel ...
Posted in Foraha on Aug 3rd, 2007, 9:25 pm by michael Gepubliceerd in Foraha op 3 augustus, 2007, 9:25 pm door michael

Evening Primrose Oil Evening Primrose Olie

Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Evening Primrose Olie (teunisbloem) is een lichtgele olie met een aangenaam, licht, geurig en smaak. Solvents are not used in its extraction. Oplosmiddelen worden niet gebruikt in de winning. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and […] De genezende werking van Evening Primrose Olie resultaten van zijn hoog gehalte aan gamma-linoleenzuur (10% GLA), een essentiële vetzuren die van levensbelang is voor de cel-en […]

Read the full article... Lees het volledige artikel ...
Posted in Evening Primrose on Aug 3rd, 2007, 9:15 pm by michael Gepubliceerd in Evening Primrose op 3 augustus, 2007, 9:15 pm door michael

Emu Oil Emu Olie

NOTE: THIS IS NOT A VEGETABLE OIL. NB: Dit is geen plantaardige olie.
Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. An emu is a flightless, grey-feathered ratite bird of Australia and is closely related to the ostrich. Een EMU is een flightless, grijs-gevederde loopvogels vogel van Australië en is nauw verwant aan de struisvogel.
Emu Oil comes from a thick pad of fat on the back of the bird that was initially provided by nature to protect the […] Emu Olie komt uit een dikke pad van vet op de achterkant van de vogel, dat was aanvankelijk door de natuur ter bescherming van de […]

Read the full article... Lees het volledige artikel ...
Posted in Emu on Aug 3rd, 2007, 9:05 pm by michael Gepubliceerd in de EMU op 3 augustus, 2007, 9:05 pm door michael

Coconut Oil, Virgin Kokosolie, Virgin

This is how Coconut Oil really and truly smells! Dit is hoe Coconut Oil echt en ruikt echt! When you take a whiff of this virgin, pure oil you will be mentally transported to a Caribbean or a South Pacific island. Als u er een vleugje van dit ongerepte, pure olie wordt u mentaal vervoerd naar een Caribisch gebied of een Zuid-eiland in de Stille Oceaan.
Virgin Coconut Oil is processed by technology developed in Japan using a centrifuge and gravity. Virgin Coconut Oil is verwerkt door de technologie ontwikkeld in Japan met behulp van een centrifuge en zwaartekracht. The coconut is harvested and […] De kokosnoot wordt geoogst en […]

Read the full article... Lees het volledige artikel ...
Posted in Coconut, virgin on Aug 3rd, 2007, 9:00 pm by michael Gepubliceerd in Coconut, maagd op 3 augustus, 2007, 9:00 pm door michael

Coconut Oil Coconut Oil

Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Coconut Oil - Cocos Nucifera - is verkregen uit kopra, het gedroogde "vlees" van de kokosnoot. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Distillers aparte de kopra uit de romp van de kokosnoot. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. Het is gedroogd, geplet, en vervolgens geperst om de olie. This coconut becomes liquid at 76 degrees. Dit kokosnoot wordt vloeistof bij 76 graden. When cold it becomes solid or semi-solid. Bij koud wordt het vaste of semi-vaste stof.
Coconut […] Coconut […]

Read the full article... Lees het volledige artikel ...
Posted in Coconut on Aug 3rd, 2007, 8:57 pm by michael Gepubliceerd in Coconut op 3 augustus, 2007, 8:57 pm door michael

Next Page » Volgende Pagina "

Close Sluiten
E-mail It E-mail Het