Evening Primrose Oil Evening Primrose Olie
Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Evening Primrose Olie (teunisbloem) is een lichtgele olie met een aangenaam, licht, geurig en smaak. Solvents are not used in its extraction. Oplosmiddelen worden niet gebruikt in de winning. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and body functions but is not produced by the body itself. De genezende werking van Evening Primrose Olie resultaten van zijn hoog gehalte aan gamma-linoleenzuur (10% GLA), een essentiële vetzuren die van levensbelang is voor de cel-en lichamelijke functies, maar is niet geproduceerd door het lichaam zelf. The odor is light, typical of Evening Primrose Oil. De geur is licht, typisch voor Evening Primrose Olie. The color may vary based on growing conditions and batch. De kleur kan variëren op basis van teeltomstandigheden en de partij.
Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, dry skin, allergic skin problems. Zeer nuttig bij de behandeling van menstruele en pre-menstruele problemen, eczeem en psoriasis, droge huid, allergische huid problemen.
Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Voeg toe tot 10% van de vervoerder olie voor massage en op alle crèmes en lotions.
It goes rancid quickly and should be stored in a cool place or refrigerated. Het gaat snel ranzig en moet worden bewaard op een koele plaats of gekoeld.
In soapmaking, a little goes a long way; add 1-2/3 tablespoons per 5 lbs. In soapmaking, een beetje gaat nog een lange weg; toevoegen 1-2/3 eetlepels per 5 lbs. of soap just before adding the essential oils. van zeep net voor het toevoegen van essentiële oliën.
In lotions/creams use 2%-5%. In lotions / crèmes gebruik 2% -5%.
SAP value: 191.0. SAP waarde: 191,0.
INCI: Oenothera Biennis INCI: teunisbloem
| |
Latin Name : Oenothera Biennis Latijnse naam: teunisbloem Forms Available : oil Formulieren ter beschikking: olie Aromatherapy & Health Uses : Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, and allergic skin problems. Aromatherapie & Gezondheid Gebruikt: Zeer nuttig bij de behandeling van menstruele en pre-menstruele problemen, eczeem en psoriasis, en allergische huid problemen. Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Voeg toe tot 10% van de vervoerder olie voor massage en op alle crèmes en lotions. [ Purchase Evening Primrose Based Products ] [Aankoop Evening Primrose gebaseerde producten] - -- [ Recipes ] [Recepten]
| |

























