Coconut Oil Coconut Oil
Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Coconut Oil - Cocos Nucifera - is verkregen uit kopra, het gedroogd "vlees" van de kokosnoot. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Distillers aparte de kopra uit de romp van de kokosnoot. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. Het is gedroogd, geplet, en vervolgens geperst om de olie. This coconut becomes liquid at 76 degrees. Dit kokosnoot wordt vloeibaar bij 76 graden. When cold it becomes solid or semi-solid. Bij koud wordt het vaste of halfvaste.
Coconut Oil is sometimes called Coconut Butter. Coconut Oil wordt soms Coconut Butter. Both are the same thing. Beide zijn hetzelfde.
Coconut Oil has a thick texture with no taste and no odor. Coconut Oil heeft een dikke textuur met geen smaak en geen geur. Can be purchased fractionated, organic, virgin, fragrance, or flavored. Kan worden gekocht gefractioneerde, organisch, maagd, geur of smaak gebracht.
The right percentage of Coconut Oil in cosmetics is moisturizing. Het juiste percentage van de Coconut Oil in cosmetica is hidratatie. However, too much Coconut Oil can be drying. Maar te veel Coconut Oil kan drogen.
Coconut Oil contains beneficial Lauric Acid. Coconut Oil bevat uiteindelijk laurinezuur. Lauric Acid which may be of particular benefit for immune-suppressed individuals. Laurinezuur die kan van bijzonder nut voor de immuun-onderdrukte individuen.
More heat stable than other plant based oils, Coconut Oil does not create trans fatty acids when cooked at higher temperatures. Meer warmte stabiel dan die van andere plantaardige oliën, Coconut Oil creëert geen trans-vetzuren bij de gekookte bij hogere temperaturen. Use for all higher heat applications, including stir frying - Maximum temperature of 375F or 190C. Gebruik voor alle hogere warmte-applicaties, met inbegrip van roerbakken - Maximum temperatuur van 375F of 190C.
Excellent for baking. Uitstekend voor het bakken. Can be substituted for butter in most recipes. Kan worden vervangen voor boter in de meeste recepten.
Use in blender drinks to add fuel and energy in the morning. Gebruik in de blender dranken toe te voegen brandstof en energie in de morgen.
Coconut Oil’s saturated nature resists rancidity and makes a very hard soap, while at the same time producing a fluffy lather. Coconut Oil verzadigde aard weerstaat ranzig en maakt een zeer harde zeep, terwijl tegelijkertijd de productie van een pluizig zeepsop. Soapmakers usually combine Coconut Oil with Olive Oil, Palm Oil, Palm Kernel Oil, or Castor Oil for an all-vegetable soap. Soapmakers meestal combineren Coconut Oil met olijfolie, palmolie, Palm Kernel Oil, Castor Oil of voor een all-plantaardige zeep. Some soapmakers use between 20% and 30% of a soap batch as Coconut Oil. Sommige soapmakers gebruik tussen 20% en 30% van een partij als zeep Coconut Oil.
SAP value: 268.0. SAP waarde: 268,0.
INCI: Cocos Nucifera INCI: Cocos Nucifera
![]() | |
Latin Name : Cocos Nucifera Latijnse naam: Cocos Nucifera Forms Available : oil (fractionated, virgin, organic, flavored, fragrance) Formulieren ter beschikking: olie (de gefractioneerde, maagd, biologische, smaak, geur) Aromatherapy & Health Uses : Thick texture with no taste and no odor. Aromatherapie & Gezondheid Gebruikt: Dikke textuur met geen smaak en geen geur. The right percentage in cosmetics is moisturizing; however, too much can be drying. Het juiste percentage in cosmetica is hidratatie, maar te veel kan worden drogen. Contains beneficial Lauric Acid which may be of particular benefit for immune-suppressed individuals. Bevat uiteindelijk laurinezuur die kan van bijzonder nut voor de immuun-onderdrukte individuen. More heat stable than other plant based oils. Meer warmte stabiel dan die van andere plantaardige oliën. Does not create trans fatty acids when cooked at higher temperatures so use for all higher heat applications, including stir frying - Maximum temperature of 375F or 190C. Niet leidt tot het ontstaan trans-vetzuren bij de gekookte bij hogere temperaturen dus gebruik voor alle hogere warmte-applicaties, met inbegrip van roerbakken - Maximum temperatuur van 375F of 190C. Excellent for baking. Uitstekend voor het bakken. Substitute for butter in most recipes. Plaatsvervanger voor boter in de meeste recepten. Use in blender drinks to add fuel and energy. Gebruik in de blender dranken toe te voegen brandstof en energie. Resists rancidity and makes a very hard soap, while at the same time producing a fluffy lather. Weerstaat ranzig en maakt een zeer harde zeep, terwijl tegelijkertijd de productie van een pluizig zeepsop. Soapmakers usually combine Coconut Oil with Olive Oil, Palm Oil, Palm Kernel Oil, or Castor Oil for an all-vegetable soap. Soapmakers meestal combineren Coconut Oil met olijfolie, palmolie, Palm Kernel Oil, Castor Oil of voor een all-plantaardige zeep. [ Purchase Coconut Oil Based Products ] [Aankoop kokosolie gebaseerde producten] - -- [ Recipes ] [Recepten] | |























