Wheat Germ Oil (Triticum Vulgare) is a thick, sticky, viscous liquid that is orange/yellow in color. Wheat Germ Oil (Triticum Vulgare) er en tykk, seig, viskøs væske som er oransje / gul i fargen. The color may vary from batch to batch. Fargen kan variere fra gruppe til gruppe. It is very rich in vitamins A, D, and E which is a natural antioxidant. Det er svært rik på vitamin A, D og E som er en naturlig antioxidant. Wheat Germ Oil is an unrefined oil and as such, some find […] Wheat Germ Oil er en unrefined olje og som sådan, noen finner […] Read the full article... Les hele artikkelen ... Safflower Oil (High Oleic) Carthamus tinctorius Flos., Mexico (Synonyms are American saffron, false saffron, bastard saffron, and dyers’ saffron). Safflower Oil (High Oleic) Saflor Flos., Mexico (synonymer er amerikansk saffron, falske saffron, uekte saffron, og dyers "saffron). Safflower oil is an unsaturated oil which is pale to rusty yellow in color with a makeup similar to that of sunflower oil. Safflower oil er en umettet olje som er lyst til rusten gul i fargen med en makeup som ligner den av sunflower olje. The oil is cold pressed from the seeds. Oljen er kaldt presses fra frøene. The odor is bland. The odor er tørt. The natural […] Den naturlige […] Read the full article... Les hele artikkelen ... Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Oil (INCI: Risen Sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Rice Bran Oil er rikt på vitamin E komplekse, tocopherols og tocotrienols, en unik antioxidant kalt gamma oryzanol, høye mengder phytosterols polyfenoler, og squalene. Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Rice Bran Oil har en meget god sokkel liv i forhold til andre vegetabilske oljer fordi det er antioksidanter. Due to […] På grunn av […] Read the full article... Les hele artikkelen ... Palm Oil contains an equal proportion of unsaturated acids, containing about 40% oleic acids (monounsaturated), 44% palmitic acids and oleic acids, which are also the major fatty acids produced by the body. Palmeolje inneholder en lik andel av umettede syrer, som inneholder omtrent 40% oleic syrer (monounsaturated), 44% palmitic syrer og oleic syrer, som også er de viktigste fettsyrer som produseres av kroppen. A natural source of Vitamin E, the tocopherols and tocotrienols, Palm Oil is also a very rich source of beta-carotene which is […] En naturlig kilde av vitamin E, tocopherols og tocotrienols, Palmeolje er også en meget rik kilde til beta-Karoten som er […] Read the full article... Les hele artikkelen ... Extra Virgin Olive Oil, Olea Europaea, is extracted from olives by mechanical or other methods, typically utilizing pressure, which do not modify the basic properties of the olive. Extra Virgin olivenolje, Olea Europaea, er hentet fra oliven ved mekaniske eller andre metoder, vanligvis bruke trykk, som ikke endrer de grunnleggende egenskapene for olivenolje. The result is a completely natural product which maintains the taste plus chemical and biological characteristics of the olive. Resultatet er et helt naturlig produkt som holder smaken samt kjemiske og biologiske egenskaper av olivenolje. Once the oil has been extracted […] Når oljen har blitt hentet […] Read the full article... Les hele artikkelen ... Foraha, a/k/a tamanu, kamanu and Alexandrian laurel, Madagascar. Foraha, a / k / a tamanu, kamanu og Alexandrian laurbær, Madagaskar. Calophyllum inophyllum, organic. Calophyllum inophyllum, organisk. typically sold by weight. vanligvis selges etter vekt. This beautiful opalescent cold pressed green, slightly waxy oil is rich and thick, with a delicate nutty or spicy smell. Denne vakre opalescent kaldt pressede grønne, litt waxy olje er rik og tykk, med en delikat nutty eller krydret lukt. Foraha stimulates cell regeneration and is good for fragile or broken capillaries. Foraha stimulerer cellen gjenoppbyggingen og er bra for skjøre eller brutt capillaries. A traditional medicine […] En tradisjonell medisin […] Read the full article... Les hele artikkelen ... Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) er en blek gul olje med en behagelig, lys og nutty smak. Solvents are not used in its extraction. Løsemidler er ikke brukt i sin avstamning. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and […] Den helbredende handling of Evening Primrose Oil resultater fra sitt høye innhold av gamma linolenic acid (10% GLA), en essensiell fettsyre som er viktig for celle og […] Read the full article... Les hele artikkelen ... NOTE: THIS IS NOT A VEGETABLE OIL. MERK: Dette er ikke en vegetabilsk olje. Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. Emu Oil - Dromiceius Novaehol-Landiae. An emu is a flightless, grey-feathered ratite bird of Australia and is closely related to the ostrich. En EMU er en flightless, grå-feathered Strutsefugler fugl av Australia og er nært knyttet til struts. Emu Oil comes from a thick pad of fat on the back of the bird that was initially provided by nature to protect the […] Emu Oil kommer fra en tykk puten av fett på baksiden av fugl som var i utgangspunktet leveres av natur for å beskytte […] Read the full article... Les hele artikkelen ... This is how Coconut Oil really and truly smells! Dette er hvordan Coconut Oil egentlig og virkelig lukter! When you take a whiff of this virgin, pure oil you will be mentally transported to a Caribbean or a South Pacific island. Når du tar et whiff av denne jomfru, ren olje vil du være psykisk transportert til et karibisk eller South Pacific island. Virgin Coconut Oil is processed by technology developed in Japan using a centrifuge and gravity. Virgin Coconut Oil er behandlet av teknologi utviklet i Japan bruker en centrifuge og gravitasjon. The coconut is harvested and […] Den kokos er høstet og […] Read the full article... Les hele artikkelen ... Coconut Oil - Cocos Nucifera - is obtained from copra, the dried “meat” of coconut. Coconut Oil - Cocos Nucifera - er hentet fra kopra, tørket "kjøtt" av kokos. Distillers separate the copra from the hull of the coconut. Distillers skille kopra fra skroget av kokos. It is dried, crushed, and then pressed to remove the oil. Det er tørket, knust, og deretter presset til å fjerne oljen. This coconut becomes liquid at 76 degrees. Dette kokos blir flytende ved 76 grader. When cold it becomes solid or semi-solid. Når kaldt blir det solid eller semi-solid. Coconut […] Coconut […] Read the full article... Les hele artikkelen ... Next Page » Neste Side » |
| |