Wheat Germ Oil Hvetespirer olje

Wheat Germ Oil (Triticum Vulgare) is a thick, sticky, viscous liquid that is orange/yellow in color. Wheat Germ Oil (Triticum vulgare) er en tykk, seig, Viskøse væske som er oransje / gul på farge. The color may vary from batch to batch. Fargen kan variere fra parti til parti.
It is very rich in vitamins A, D, and E which is a natural antioxidant. Det er svært rike på vitaminer A, D og E som er en naturlig antioxidant.
Wheat Germ Oil is an unrefined oil and as such, some find […] Wheat Germ Oil er en unrefined olje og som sådan, noen finner [...]

Read the full article... Les hele artikkelen ...
Posted in Wheat Germ on Aug 4th, 2007, 12:43 pm by michael Postet i hvetespirer Aug 4de, 2007 12:43 pm av Michael

Rice Bran Oil Rice Bran Oil

Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Rice Bran Oil er rikt på vitamin E komplekse, tocopherols og tocotrienols, en unik antioxidant kjent som gamma oryzanol, høye mengder phytosterols, polyfenoler, og squalene.
Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Rice Bran Oil har et meget godt sokkel livet sammenlignet med andre vegetabilske oljer på grunn av det er antioksidanter.
Due to […] På grunn av [...]

Read the full article... Les hele artikkelen ...
Posted in Rice Bran on Aug 4th, 2007, 12:21 pm by michael Posted in Rice Bran Aug 4de, 2007 12:21 pm av Michael

Palm Oil Palmeolje

Palm Oil contains an equal proportion of unsaturated acids, containing about 40% oleic acids (monounsaturated), 44% palmitic acids and oleic acids, which are also the major fatty acids produced by the body. Palm Oil inneholder en lik andel av umettede syrer, som inneholder omtrent 40% oleic syrer (monounsaturated), 44% palmitic syrer og oleic syrer, som også er de viktigste fettsyrene som produseres av kroppen. A natural source of Vitamin E, the tocopherols and tocotrienols, Palm Oil is also a very rich source of beta-carotene which is […] En naturlig kilde til vitamin E, den tocopherols og tocotrienols, Palmeolje er også en meget rik kilde til beta-carotene som er [...]

Read the full article... Les hele artikkelen ...
Posted in Palm on Aug 3rd, 2007, 10:50 pm by michael Postet i Palm Aug 3dje, 2007 10:50 pm av Michael

Olive Oil Olivenolje

Extra Virgin Olive Oil, Olea Europaea, is extracted from olives by mechanical or other methods, typically utilizing pressure, which do not modify the basic properties of the olive. Extra Virgin olivenolje, Olea Europaea, er hentet fra oliven ved mekaniske eller andre metoder, vanligvis benytte press, som ikke endrer de grunnleggende egenskapene for oliven. The result is a completely natural product which maintains the taste plus chemical and biological characteristics of the olive. Resultatet er et helt naturlig produkt som bevarer smaken samt kjemiske og biologiske egenskapene til oliven.
Once the oil has been extracted […] Når oljen har blitt hentet [...]

Read the full article... Les hele artikkelen ...
Posted in Olive on Aug 3rd, 2007, 10:41 pm by michael Postet i Olive Aug 3dje, 2007 10:41 pm av Michael

Foraha Oil Foraha Oil

Foraha, a/k/a tamanu, kamanu and Alexandrian laurel, Madagascar. Foraha, a / k / a tamanu, kamanu og Alexandrian laurbær, Madagaskar. Calophyllum inophyllum, organic. Calophyllum inophyllum, organisk. typically sold by weight. vanligvis solgt etter vekt. This beautiful opalescent cold pressed green, slightly waxy oil is rich and thick, with a delicate nutty or spicy smell. Denne vakre opalescent kaldt trykkes grønn, litt waxy olje er rik og tykk, med en delikat nutty eller sterk lukt.
Foraha stimulates cell regeneration and is good for fragile or broken capillaries. Foraha stimulerer celle fornyelse og er bra for skjøre eller ødelagte capillaries.
A traditional medicine […] En tradisjonell medisin [...]

Read the full article... Les hele artikkelen ...
Posted in Foraha on Aug 3rd, 2007, 9:25 pm by michael Postet i Foraha Aug 3., 2007, 9:25 pm av Michael

Next Page » Neste Side »

Close Lukke
E-mail It E-post Det