Evening Primrose Oil Evening Primrose Oil

Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) is a pale yellow oil with a pleasant, light, and nutty taste. Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) er en blek gul olje med en behagelig, lys, og nutty smak. Solvents are not used in its extraction. Løsemidler er ikke brukt i sin avstamning. The healing action of Evening Primrose Oil results from its high content of gamma linolenic acid (10% GLA), an essential fatty acid that is vital to cell and body functions but is not produced by the body itself. Den helbredende handling av Evening Primrose Oil resultater fra sitt høye innhold av gamma linolenic acid (10% GLA), en essensiell fettstoffer syre som er viktig for celle-og organ funksjoner, men er ikke produsert av kroppen selv. The odor is light, typical of Evening Primrose Oil. Den odor er lys, er typisk for Evening Primrose Oil. The color may vary based on growing conditions and batch. Fargen kan variere basert på vekstforhold og batch.

Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, dry skin, allergic skin problems. Svært nyttig ved behandling menstrual og pre-menstrual problemer, eczema og psoriasis, tørr hud, allergiske hud problemer.

Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Legg opp til 10% av transportøren olje for massasje og noen kremer og lotions.

It goes rancid quickly and should be stored in a cool place or refrigerated. Det går raskt harsk og bør lagres på et kjølig sted eller nedkjølt.

In soapmaking, a little goes a long way; add 1-2/3 tablespoons per 5 lbs. I soapmaking, litt langt på vei; legge 1-2/3 spiseskjeer per 5 kg. of soap just before adding the essential oils. av såpe før du legger den essensielle oljer.

In lotions/creams use 2%-5%. I lotions / kremer bruke 2% -5%.

SAP value: 191.0. SAP verdi: 191,0.

INCI: Oenothera Biennis INCI: Oenothera Biennis


Latin Name : Oenothera Biennis Latinsk navn: Oenothera Biennis

Forms Available : oil Skjemaer Ledige olje

Aromatherapy & Health Uses : Extremely helpful in treating menstrual and pre-menstrual problems, eczema and psoriasis, and allergic skin problems. Aromaterapi & Helse Bruker: Svært nyttig ved behandling menstrual og pre-menstrual problemer, eczema og psoriasis, og allergiske hud problemer. Add up to 10% of the carrier oil for massage and to any creams and lotions. Legg opp til 10% av transportøren olje for massasje og noen kremer og lotions.


[ Purchase Evening Primrose Based Products ] [Kjøpsbetingelser Evening Primrose baserte produkter]
- --
[ Recipes ] [Oppskrifter]

Posted in Evening Primrose on Aug 3rd, 2007, 9:15 pm by michael Posted in Evening Primrose Aug 3., 2007, 9:15 pm av Michael

No comments yet. Ingen kommentarer ennå. Be the first. Vær den første.

Leave a reply Forlate et svar

Close Lukke
E-mail It E-post Det