Aloe Vera Oil Aloe Vera olje


Aloe - Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, Aloe SSP. Aloe - Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, Aloe SSP.

This plant has remarkable qualities. Dette anlegget har bemerkelsesverdig kvaliteter. Two parts of the plant are used: the clear, gel-like central leaf pulp and the yellow-green juice from the green part of the leaf. To deler av anlegget er brukt: den klare, gel-lignende sentralt blad cellulose og gul-grønn saft fra den grønne delen av bladet. The gel is used in creams to soothe, heal, and moisturize the skin; as well as in shampoos for dry, itchy scalps. Den gel brukes i kremer for å berolige, leget, og moisturize huden, så vel som i shampoos for tørr, itchy scalps. The gel cools the skin, protects it from airborne infections and fungi, and reduces scarring. Den gel kjøler huden, beskytter den fra luftbårne infeksjoner og sopp, og reduserer scarring. As well, the gel speeds cell regeneration and that quality makes it ideal for treating radiation burns, coral wounds, and dermatitis. Så vel, det gel hastigheter celle fornyelse og kvalitet som gjør det velegnet for behandling av stråling brannsår, koraller sår, og dermatitt. It can be scraped from the split leaves for first aid treatment of small burns, cuts, chapped skin, sunburn, eczema, or Poison Ivy rash. Det kan være scraping fra splitte bladene på førstehjelp behandling av mindre brannsår, kutt, chapped hud, solbrenthet, eczema, eller Poison Ivy utslett. Compounds in the leaf juice are added to sunscreens from protection against UV rays and have shown anticancer activity. Sammensetninger i leaf juice er lagt til sunscreens fra beskyttelse mot UV-stråler og har vist anticancer aktivitet.

Aloe Vera Gel, Decolorized 1X, from concentrate is a colorless liquid (not a gel!!) which is a highly refined grade of Aloe Vera Gel for use in cosmetics, toiletries and OTC pharmaceuticals. Aloe Vera Gel, Decolorized 1X, fra konsentrat er en colorless væske (ikke gel!) Som er en svært raffinert karakter av Aloe Vera Gel for bruk i kosmetikk, toalettartikler og OTC-legemidler. The process begins with freshly harvested leaves of the Aloe Vera Barbadensis Miller variety of Aloe. Prosessen begynner med nystekte høstes bladene til Aloe Vera Barbadensis Miller rekke Aloe. The inner gel (filet) is carefully removed to minimized disruption of the Aloin layer. Indre gel (filet) er nøye fjernes for å minimere avskjæring av Aloin laget. The gel is then further processed to remove the pulp and fiber. Den gel er deretter videre behandlet for å fjerne mose og fiber. The resultant extraction is then pasteurized and preserved to maintain its efficacy. Den resulterende avstamning er så pasteurized og bevart for å opprettholde sin effekt. That extraction is then “decolorized” through a special proprietary process to remove the color bodies and reduce odor to ensure color stability and to minimize Aloe’s inherent pungency. At utpakkingen er så "decolorized" gjennom en spesiell fortrolig prosess for å fjerne farge organer og redusere odor å sikre farge stabilitet og for å minimere Aloe's iboende pungency. It is already diluted 1 to 1 in distilled water. Det er allerede utvannet 1 til 1 i destillert vann. Some uses: Sun care and after sun products, hand & body lotions, skin cleansers, hair conditioners, anti-drandruff shampoos, facial moisturizers, shaving & depilatory preparations, bath oils, rubs & liniments, ointments, first aid creams, anti-acne preparations, topical analgesics. Noen bruker: søndag omsorg og etter søndag produkter, hand & body lotions, hud cleansers, hair conditioners, anti-drandruff shampoos, ansikts moisturizers, barber & riktige forberedelsene, bad oljer, rubs & liniments, ointments, førstehjelp kremer, anti-Akne preparater, aktuelle analgesi.

Aloe Vera Oil Extract: Aloe Vera Oil Extract may be used in most oil based products or used in the oil phase of formulations for cosmetics, toiletries, or OTC pharmaceutical preparations. Aloe Vera Olje Utdrag: Aloe Vera Olje Pakk kan brukes i de fleste olje-baserte produkter eller brukes i olje-fasen av formuleringer for kosmetikk, toalettsaker, eller OTC-farmasøytiske preparater. It may also be used for internal or oral applications. Det kan også bli brukt til interne eller muntlige søknader. Some uses include lip balms & lipsticks, oral ointments, sun care and after sun products, hand & body lotions, hair conditioners, hair styling & sculpting products, facial moisturizers, shaving/depilatory preparations, bath oils, rubs & liniments, ointments, first aid creams, anti-acne preparations, topical analgesics. Noen bruker inkludere leppe balms & lipsticks, muntlig ointments, søndag omsorg og etter søndag produkter, hand & body lotions, hair conditioners, hair styling & sculpting produkter, ansikts moisturizers, barber / riktige forberedelsene, bad oljer, rubs & liniments, ointments, først hjelpemiddel kremer, anti-Akne preparater, aktuelle analgesi. Percentage to use: If you are using Aloe Vera Oil Extract in a product formulation primarily to have it appear on the label, then concerns about the percentage to use (say below 1%) are really immaterial. Prosentvis å bruke: Hvis du bruker Aloe Vera Olje Pakk i et produkt formulering som hovedsakelig er å ha det vises på etiketten, deretter spørsmål om de prosentpoeng til bruk (si under 1%) er egentlig uvesentlig. However, if you want the product to perform better because of the presence of the Aloe Vera Oil Extract, then try using 5% or more. Men hvis du vil at produktet skal gi bedre resultater på grunn av tilstedeværelsen av Aloe Vera Olje Extract, deretter prøver du med 5% eller mer.

Aloe Vera is a natural product which will darken with age. Aloe Vera er et naturlig produkt som blir mørkere med alderen. However, typically, the product may still be used. Men typisk, produktet kan brukes. Protect from oxidation by storing at room temperature away from light. Beskyttes mot oksidering ved lagring ved romtemperatur vekk fra lyset.

Certification requirements of the International Aloe Science Council: the finished product must contain a minimum of 15% Aloe Vera. Sertifisering krav fra International Aloe Science Council: det ferdige produktet må inneholde minimum 15% Aloe Vera.

Storage: Store at or slightly below room temperature, away from light. Lagring: Store på eller litt under romtemperatur, vekk fra lyset.

INCI: Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Aloe Barbadensis Leaf Extract. INCI: Glycine Soja (Soyabønne) Olje (og) Aloe Barbadensis Leaf Extract.


Latin Name : Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, Aloe SSP. Latin Navn: Aloe Vera, Aloe Barbadensis Miller, Aloe SSP.

Alternative Name : Burn Plant, Medicine Plant Alternative navn: Brenn Plant, medisin plante

Forms Available : powder, oil, gel, liquid, pulp, juice, freeze dried powder Skjemaer Available: pulver, olje, gel, væske, mose, juice, fryse tørket pulver

Aromatherapy & Health Uses : A wonderful burn treatment - apply the juice from the leaf directly to the burn. Aromaterapi & Helse Bruker: Et vidunderlig brenne behandling - bruke saft fra blad direkte til brenning. Antibacterial, anti-inflammatory, antiseptic, decoagulant, emmollient. Antibakterielle, anti-inflammatorisk, antiseptisk, decoagulant, emmollient.

Other Uses : A protective house plant. Annen bruk: En beskyttende hus anlegg. It guards against evil influences and prevents household accidents. Det vakter mot onde påvirkninger og hindrer at husholdningenes ulykker. In Africa, the aloe is hung over houses and doors to bring good luck and drive away evil. I Afrika, aloe er hengt opp over hus og dører for å bringe lykke og drive bort onde.


[ Purchase Aloe Based Products ] [Kjøpsbetingelser Aloe baserte produkter]
- --
[ Recipes ] [Oppskrifter]

Posted in Aloe Vera Oil on Aug 3rd, 2007, 1:04 pm by michael Postet i Aloe Vera Olje Aug 3., 2007, 1:04 pm av Michael

No comments yet. Ingen kommentarer ennå. Be the first. Vær den første.

Leave a reply Forlate et svar

Close Lukke
E-mail It E-post Det