Rice Bran Oil Rice Bran Oil

Rice Bran Oil (INCI: Oryza Sativa). Rice Bran Oil (INCI: Oryza sativa). Rice Bran Oil is rich in vitamin E complex, tocopherols and tocotrienols, a unique antioxidant known as gamma oryzanol, high quantities of phytosterols, polyphenols, and squalene. Rice Bran Oil jest bogaty w witaminę E skomplikowane, tokoferole i tocotrienols, unikalny znany jako przeciwutleniacz gamma oryzanol, duże ilości fitosteroli, polifenole, Skwalen.
Rice Bran Oil has a very good shelf life compared to other vegetable oils because of it’s antioxidants. Rice Bran Oil ma bardzo dobrą trwałość w porównaniu do innych olejów roślinnych ze względu na jego przeciwutleniaczy.
Due to […] Ze względu na […]

Read the full article... Przeczytaj pełny artykuł ...
Posted in Rice Bran on Aug 4th, 2007, 12:21 pm by michael Przesłany w otręby ryżowe w dniu 4 sierpnia 2007, 12:21 pm Michael

Close Blisko
E-mail It E-mail It